Închide meniul

Michael Phelps, schimbări radicale după retragere. Cu ce se confruntă cel mai titrat sportiv din istoria Jocurilor Olimpice

Reclamă

Antena Sport Publicat: 6 aprilie 2021, 7:11 / Actualizat: 11 mai 2021, 20:31

Michael Phelps, schimbări radicale după retragere. Cu ce se confruntă cel mai titrat sportiv din istoria Jocurilor Olimpice

Profimediaimages

Michael Phelps s-a retras din activitate în 2016

Americanul de 35 de ani şi-a schimbat total şi dieta. Fostul înotător nu mai poate consuma 12.000 de calorii pe zi, aşa cum o făcea în timpul carierei. Mânca de patru sau chiar de cinci ori mai mult decât un om normal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prezentatoarea TV Andrea Seaborn a dezvăluit că obiceiurile lui Phelps s-au schimbat radical după ce nu îşi mai petrece cea mare parte din timp în bazin. Îi este extrem de greu să se obişnuiască.

"O masă tipică a lui Phelps consta din: trei sandvișuri cu ouă prăjite, trei felii de pâine prăjită, un castron de cereale, o omletă cu cinci ouă, trei clătite cu ciocolată… și acesta e doar micul dejun", a spus Andrea, potrivit Sportscasting.

Michael Phelps se confruntă cu "Boala secolului 21"

Michael Phelps este unul dintre cei mai mari sportivi din istorie dar, ajuns la 35 de ani, acesta se confruntă cu depresia, boala pe care specialiştii au denumit-o "Boala Secolului 21". Soţia lui, Nicole Michele, a oferit nişte declaraţii impresionante despre celebrul înotător.

"Băieţii vor să fie aproape de Michael când are o zi dificilă. Vor să-l facă fricit. Mai ales Boomer pentru că este cel mai mare. Aşa că i-am spus 'Hei, Booms, tata trece printr-o perioadă grea şi are nevoie de un moment în care să fie singur'.

Reclamă

Vrem ca Boomer să înţeleagă că nu are nicio legătură cu el, ci cu Michael. Nu este uşor, dar sunt căsătorită cu cea mai încântătoare persoană.

Vanessa l-a pierdut pe Kobe, tot ce puteam să fac era să-l privesc pe Michael și să-l întreb dacă-l pot ajuta cu ceva: 'Fiindcă dacă te pierd, nu știu ce voi face'", a declarat Nicole.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Americanul a cucerit 28 de medalii olimpice
  • Ce probleme are Phelps după retragere

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum 22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
22
apr.
23:55
VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal
22
apr.
23:54
FotoBucurie nebună după ce Inter a câștigat titlul în Serie A! Nerazzurri au depășit-o pe AC Milan la campionate câștigate
22
apr.
23:41
AC Milan – Inter 1-2! Inter a câștigat titlul în Serie A după ce și-a răpus marea rivală în „Derby della Madonnina”
Vezi toate știrile
Citește și