Închide meniul

Mihaela Bădescu, AUR pentru România la Campionatele Europene de Tineret de la Erevan! Boxul românesc are viitor

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 mai 2023, 12:54

Mihaela Bădescu, AUR pentru România la Campionatele Europene de Tineret de la Erevan! Boxul românesc are viitor

Mihaela Bădescu, AUR pentru România la Campionatele Europene de Tineret de la Erevan

Mihaela Bădescu, în extaz după ce a câștigat finala / Federația Română de Box

Mihaela Bădescu a obținut aur pentru România la Campionatele Europene de Tineret de la Erevan. Sportiva noastră a devenit campioană continentală la box, la categoria 48 de kilograme.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihaela Bădescu a învins-o în finală pe reprezentanta Rusiei, Liia Patlai. A reușit victoria carierei și a urcat pe prima treaptă a podiumului.

Mihaela Bădescu, AUR pentru România la Campionatele Europene de Tineret de la Erevan

AUR de la prima încercare pentru Mihaela Bădescu. Mihaela Bădescu este noua campioană europeană a categoriei 48 de kg. În primul meci cu român în ring, din cei cinci sportivi ai noștri calificați în marea finală, la Campionatele Europene de Tineret de la Erevan, sportiva crescută la CNOPJ Slatina a boxat la cel mai înalt nivel în compania reprezentantei Rusiei, Liia Patlai, și a ajuns pe cea mai înaltă treaptă a podiumului.

‘Mihaela este dovada clară că munca grea bate talentul, când talentul nu muncește din greu. Această copilă, la primul an de tineret, a făcut o demonstrație de box și rezultatul nu este întâmplător, pentru că este prima care intră în sala de antrenament și ultima care pleacă. Sunt fericit pentru ea, pentru lotul feminin și pentru boxul românesc’, a declarat antrenorul coordonator Adrian Lăcătuș.

La aceste europene, Mihaela Bădescu – condusă de la colț de Luminița Turcin și Constantin Gălbenușe – a învins pe rând reprezentantele Georgiei, Bulgartiei, Armeniei și Rusiei.

Reclamă

Felicitări Mihaela! Felicitări antrenorilor! Sus România!„, este mesajul transmis, pe contul de Facebook, de Federația Română de Box.

În semifinale, Mihaela Bădescu trecuse de sportiva din Armenia, Lusine Ghevorghian, la puncte (5-0).

România participă cu 23 de pugilişti la competiţie, dintre care 13 la masculin şi 10 la feminin, având a doua delegaţie ca mărime, după Rusia (25 de sportivi).

Reclamă 4 / 0/3

Flavius Biea, ajutat de un mexican să câştige centura mondială la box

Un mexican îl ajută pe „campionul oamenilor”, Flavius Biea, să pună mâna pe centura preţioasă din box! Bătălia mondială este vineri, de la 22:30, în direct pe Antena 1. Toată gala e pe AntenaPLAY, de la ora 20:00.

De la Lucian Bute n-a mai văzut România o aşa bătălie mondială în box. Un mexican îl pregăteşte pe Biea, ca să dea lovitura în ring cu pitbull-ul din Argentina, Juan Jose Velasco.

A fost o pregătire intensă, dură. Biea este foarte concentrat, foarte sigur pe el„, a declarat David Padilla, antrenorul lui Biea.

Vreau să fiu campionul oamenilor şi să lupt pentru aprecierea fiecărui român„, a spus şi Flavius Biea pentru AntenaSport.

Recomandări

Mihaela Bădescu, aur la categoria de 48 de kilograme

Sportiva din România este noua campioană europeană

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și