Închide meniul
Video

Flavius Biea, ajutat de un mexican să câştige centura mondială la box: „Vreau să fiu campionul oamenilor!”. Biea luptă cu Velasco vineri, în direct la Antena 1 şi în AntenaPLAY

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 mai 2023, 20:31

Reclamă

Flavius Biea, ajutat de un mexican să câştige centura mondială la box

Flavius Biea şi David Padilla / AntenaSport

Un mexican îl ajută pe „campionul oamenilor”, Flavius Biea, să pună mâna pe centura preţioasă din box! Bătălia mondială este vineri, de la 22:30, în direct pe Antena 1. Toată gala e pe AntenaPLAY, de la ora 20:00.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De la Lucian Bute n-a mai văzut România o aşa bătălie mondială în box. Un mexican îl pregăteşte pe Biea, ca să dea lovitura în ring cu pitbull-ul din Argentina, Juan Jose Velasco.

Flavius Biea, ajutat de un mexican să câştige centura mondială la box

A fost o pregătire intensă, dură. Biea este foarte concentrat, foarte sigur pe el„, a declarat David Padilla, antrenorul lui Biea.

Vreau să fiu campionul oamenilor şi să lupt pentru aprecierea fiecărui român„, a spus şi Flavius Biea pentru AntenaSport.

Mexicanul s-a îndrăgostit de România.

Reclamă

Este o ţară foarte frumoasă, liniştită. Oamenii sunt foarte prietenoşi cu mine„, a dezvăluit Padilla.

Mihai Leu este convins că Flavius Biea va câştiga centura mondială

Mihai Leu a deschis drumul românilor spre centurile mondiale la box! Şi acum pariază că Biea va călca pe urmele campionilor Mihai Leu, Leonard Doroftei şi Lucian Bute!

Acum 26 de ani, Mihai Leu devenea primul român campion mondial la profesionişti. „Campionul oamenilor”, Biea, are nevoie de o inimă de leu ca să câştige şi el centura mondială la box în gala de pe 5 mai.

Reclamă 4 / 0/3

Să câştigi un titlu mondial îţi arată că faci ceea ce trebuie. Eu sunt ferm convins că Flavius este capabil de o victorie„, a declarat Mihai Leu pentru AntenaSport.

(Reporter: Care este cel mai important sfat pe care l-ai primit de la un om din box?) De la Mihai Leu, ca să trec la profesionişti. Să pot să fac performanţă înaltă„, a spus Flavius Biea.

Mihai Leu este singurul român campion în trei sporturi – box, raliuri şi viteză în coastă.

M-am învăţat aşa, să nu cedez niciodată„, a anunţat fostul mare pugilist.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și