Închide meniul

Mihaela Cambei a reuşit o performanţă uriaşă! A fost desemnată sportiva anului 2023, la haltere

Viviana Moraru Publicat: 13 februarie 2024, 20:15

Reclamă
Mihaela Cambei a reuşit o performanţă uriaşă! A fost desemnată sportiva anului 2023, la haltere

Mihaela Cambei a reuşit o performanţă uriaşă

Mihaela Cambei, în timpul unei probe/ Profimedia

Mihaela Cambei a reuşit o performanţă uriaşă şi a fost desemnată sportiva anului 2023. Românca participă în această perioadă la Campionatele Europene de haltere, competiţie care se vede live în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În prima zi a Campionatelor Europene de haltere, Mihaela Cambei a cucerit nu mai puţin de trei medalii de aur. Competiţia va fi transmisă în AntenaPLAY până pe 20 februarie.

Mihaela Cambei a reuşit o performanţă uriaşă

Federaţia Română de haltere a făcut anunţul despre Mihaela Cambei. Românca a fost desemnată cea mai bună sportivă a anului 2023, alături de multiplul campion olimpic, Lasha Talakhadze.

La Campionetele Europene care se desfăşoară în această perioadă la Sofia, Mihaela Cambei şi-a doborât propriul record european, fiind cea mai bine clasată sportivă a României în clasamentul de Calificare Olimpică.

„Ce zi pentru Mihaela CAMBEI…

Reclamă

Sportiva noastra fost declarata “Cea mai bună sportivă a anului 2023”, alaturi de multiplul campion european, mondial si Olimpic, Lasha TALAKHADZE, din Georgia!

Cambei a revenit pe podiumul din Arena Sofia dupa mai putin de o ora de la ceremonia de premiere a competitiei probei olimpice 49 Kg, unde si-a asigurat cele trei titluri continentale de seniori si si-a doborat recordul European de la total stabilit la Europenele din 2023!

Mihaela, care este cea mai bine clasata sportiva din Europa in clasamentul de Calificare Olimpica (locul 5, la doar 1 Kg de locurile 2, 3 si 4), a fost urmata de Kamila KONOTOP din Ucraina si Emily CAMPBELL din Marea Britanie, dintr-un total de zece sportive nominalizate.

Reclamă 4 / 0/3

La baieti, Lasha a fost urmat de Karlos NASAR din Bulgaria si de Ritvars SUHAREVS din Letonia. Procesul de selectie si vot a fost realizat de European Weightlifting Federation in parteneriat cu Asociatia Presei Sportive din Europa AIPS Europe.

Premiul i-a fost inmanat Mihaelei de catre Nayden TODOROV, presedintele Asociatiei Presei Sportive din Bulgaria si membru in Comitetul Executiv AIPS Europe.

Felicitari Mihaela si mult success in continuare”, a transmis Federaţia Română de haltere.

Mihaela Cambei, copleşită de emoţii după cele 3 medalii de aur

Mihaela Cambei este plină de încredere, după ce a scris istorie la Campionatele Europene de Haltere. Sportiva din România a cucerit trei medalii de aur la categoria de 49 de kilograme, în competiţia de la Sofia, LIVE în AntenaPLAY.

Acum, Mihaela Cambei îşi îndreaptă atenţia către Jocurile Olimpice de la Paris, de unde vrea să se întoarcă cu medalii. Ea se va pregăti intens pentru competiţia de la vară şi este covinsă că adversarele se tem deja de ea, după prestaţia foarte bună de la Sofia:

„Nu aş şti ce ar gândi sportivele de la mine din categorie, dar cu siguranţă se vor teme puţin, pentru că nu ar şti la ce să se aştepte.

Am avut lacrimi în ochi. Nu aş putea să spun în cuvinte ceea ce se simte pe podium şi ceea ce trăim. Este ceva interior şi o bucurie şi o bucurie extroardinar de mare de a fi cel mai bun şi de a face ţara mândră.

Reclamă

Obiectivul meu este să nu mă întorc cu mâna goală, să mă întorc cu una din medaliile olimpice. Nu eu am ales sportul, sportul m-a ales pe mine. De aceea mă aflu în postura de a fi cea mai bună. A meritat sacrificiul, de mică mi-am dat seama că acest sport este pentru mine. De când m-am apucat de acest sport am fost concentrată pentru a fi cea mai bună.

Voi sărbători medaliile antrenându-mă, ca de obicei. Urmează Olimpiada de la Paris 2024 şi nu vreau să ratez nicio zi de antrenament”, a declarat Mihael Cambei, potrivit Federaţiei Române de Haltere.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna Vezi toate știrile
Citește și