Închide meniul
Video

Mihaela Cambei, lacrimi de bucurie la Cupa Mondială de Haltere! Imagini emoţionante cu românca de 21 de ani

Alex Masgras Publicat: 2 aprilie 2024, 17:49

Reclamă

Mihaela Cambei, lacrimi de bucurie la Cupa Mondială de Haltere! Imagini emoţionante cu românca de 21 de ani

Mihaela Cambei, la Cupa Mondială de Haltere / Antena Sport

Mihaela Cambei a avut lacrimi de bucurie la Cupa Mondială de Haltere! Românca de 21 de ani a obţinut trei medalii la competiţia din Thailanda, care a fost LIVE în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihaela Cambei a participat la categoria 55 de kg şi a avut o prestaţie uimitoare. După ultima ridicare, la stilul aruncat, Cambei a dat frâu liber emoţiilor. Ea a urlat de bucurie, după care a fost surprinsă cu lacrimi în ochi.

Mihaela Cambei, lacrimi de bucurie la Cupa Mondială de Haltere! Imagini emoţionante cu românca de 21 de ani

Mihaela Cambei a reuşit o performanţă uimitoare la Cupa Mondială de Haltere din Thailanda. Sportiva de 21 de ani din România a obţinut trei medalii, la categoria 55 de kg.

Cambei a cucerit medalia de argint la stilul smuls, cu 91 de kg, în timp ce la stilul aruncat a obţinut medalia de bronz, cu 110 kg. La total, ea a obţinut medalia de argint, cu 201 kg.

Imediat după ultima ridicare, cea de 110 kg, la stilul aruncat, Mihaela Cambei a urlat de bucurie. În momentul în care s-a îmbrăţişat cu staff-ul său, românca a avut lacrimi în ochi.

Reclamă

Mihaela Cambei continuă prestaţiile excelente din 2024, după ce în luna februarie, ea a cucerit trei medalii la Campionatele Europene de la Sofia. La competiţia din Bulgaria, la categoria 49 de kg, ea a obţinut trei medalii de aur: la stilul smuls, aruncat şi la total.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Porsche Supercup, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor Vezi toate știrile
Citește și