Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Mihai Leu, păcălit de români în Germania: ”Românul la care am stat mi-a luat toți banii de la club!” Povestea tristă a fostului campion mondial la box

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 19 iunie 2021, 15:11

Mihai Leu, păcălit de români în Germania: ”Românul la care am stat mi-a luat toți banii de la club!” Povestea tristă a fostului campion mondial la box

AS.ro

Leu, păcălit de români în Germania

Leu, păcălit de români în Germania. Mihai Leu a fost luat de cei de la Bayer Leverekusen, care îi dădeau bani românului la care locuia. Acesta le-a zis nemților că este unchiul său, fără ca el să știe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Leu, păcălit de români în Germania

Mihai Leu nu a văzut nici măcar o marcă de la românul care-l găzduia. Campionul nostru susține că nu avea bani nici de o felie de pâine și se îmbrăca cu un trening primit de la club.

Mi-a fost foarte greu la început. Primul bani pe care i-am primit de la Bayer Leverkusen… Românul la care am stat mi-a dat țeapă. Nemții sunt foarte creduli. Eu nu înțelegeam ce vorbea el cu nemții. Ei erau convinși că tot ce le zicea acel român era adevărat. Eu nu știam germană.

Am aflat și eu după. El a zis că e unchiul meu, că ține la mine. Banii pe care i-au dat cei de la Leverkusen au ajuns la el. I-au dat bani să aibă grijă de mine

Eu nu avem haine. Eram într-un tricou și o pereche de blugi. Mi-au dat cei de la Bayer un trening și eu umblam doar în el. La un moment dat m-au întrebat de ce nu-mi cumpăr haine. Le-am zis că nu am niciun ban. El, din banii pe care i-au dat nemții nu mi-a dat nici măcar o marcă. Am aflat după o perioadă. Eu le-am zis că nu am niciun ban”, a povestit Mihai Leu la AS.ro LIVE.

Reclamă

Mihai Leu a lucrat într-o măcelărie

După ce le-a spus nemților că nu au bani, Leu a fost trimis să lucreze într-o măcelărie. După trei zile a aflat că propietarul îi dădea doar de mâncare, fără bani.

Mi-au găsit de lucru la o măcelărie. I-am spus celui de acolo să mă plătească pe zi, pentru că eu nu aveam nici de o felie de pâine. El mi-a zis că s-a înțeles cu cei de la Bayer să-mi dea să mănânc, fără să-mi dea bani. A zis că nu-mi dă niciun ban, atunci mi-am dat șorțul jos și am plecat”, a mai spus Leu.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și