Închide meniul

Mikaela Shiffrin a obţinut a 91-a victorie în Cupa Mondială de schi alpin

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 9 decembrie 2023, 17:36 / Actualizat: 12 decembrie 2023, 18:23

Mikaela Shiffrin a obţinut a 91-a victorie în Cupa Mondială de schi alpin

Mikaela Shiffrin a obţinut a 91-a victorie în Cupa Mondială de schi alpin

Mikaela Shiffrin - Profimedia Images

Mikaela Shiffrin a obţinut a 91-a victorie în Cupa Mondială de schi alpin, un record, ea câştigând sâmbătă coborârea de la St. Moritz, relatează Reuters.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dubla medaliată cu aur la Jocurile Olimpice de iarnă de la Soci (2014) și Pyeongchang (2018) a obţinut a patra victorie din carieră în Cupa Mondială la coborâre şi prima în staţiunea elveţiană.

Mikaela Shiffrin a obţinut a 91-a victorie în Cupa Mondială de schi alpin

Shiffrin a devansat-o pe italianca Sofia Goggia, care a terminat la 0,15 după ce un schi s-a îndoit pentru scurt timp spre finalul celei de-a doua coborâri.

„A fost atât de distractiv, nu ştiu dacă se poate auzi în video, dar cobor pe traseu cam aşa: ‘Weeeee! Woo-hoo! Oh, nu!” Cred că acel comentariu ar putea fi destul de amuzant. Cel puţin în capul meu, este ca şi cum mă sperii pe tot traseul de coborâre”, a spus Mikaela Shiffrin.

A fost prima victorie a lui Mikaela Shiffrin în Cupa Mondială la coborâre de după martie 2022 şi a treia victorie în acest sezon, după două triumfuri la slalom.

Reclamă

Mikaela Shiffrin, regina schiului alpin, a câştigat a 90-a sa victorie în Cupa Mondială în slalomul de la Killington (SUA), la sfârșitul lunii noiembrie.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:23 „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp!” Gigi Becali a făcut show după ce FCSB a cucerit titlul din Liga 1 13:11 FotoCum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu, după ce FCSB a învins-o pe Farul şi a câştigat titlul în Liga 1 13:06 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani Vezi toate știrile
Citește și