Închide meniul
Video

Naţionala feminină de rugby a României, primul meci după 16 ani: „Mergem la victorie!”

Publicat: 20 septembrie 2024, 20:51

Reclamă

Naţionala feminină de rugby a României, primul meci după 16 ani

Naţionala feminină de rugby/ AntenaSport

Naţionala feminină de rugby a României va juca primul meci după 16 ani. Poreclite „Ghindele”, multe fete se cunosc între ele de la naţionala de rugby în şapte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tatăl Oliviei Gontineac a fost căpitanul naţionalei de rugby, iar fratele încă dă eseuri pentru România. Acum e rândul fetei să fie căpitanul naţionalei.

Naţionala feminină de rugby a României, primul meci după 16 ani

„Sunt foarte mândră. E minunat să fiu şi eu acum la rugby în 15, că eram anul trecut la rugby în şapte”, a declarat Olivia Rose Gontineac.

Selecţionerul e acelaşi care acum 16 ani lua bronzul cu fetele la Campionatul European. Cu Bulgaria, la Snagov, e primul meci al româncelor, după 16 ani.

„Noi mergem la victorie, că aşa am mers din totdeauna. Cu grămada cred că o să avem puţine probleme, dar nu, nu ne gândim”, a declarat Nicolae Tarcan.

Reclamă
Reclamă

Pentru România va juca şi o fată de la Barcelona. Acolo a fost selectată la rugby din şcoală.

„Multe emoţii, pentru că am copilărit aici şi e un orgoliu mare pentru familie să jucăm, pentru că şi mama a fost jucătoare la naţionala de handbal”, a declarat Roberta Cojocariu.

Reclamă
Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:09 27 sept.

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:45

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

23:32

„Absolut ridicol!” Radu Drăguşin, făcut praf după ce a fost eliminat în Tottenham – Qarabag! Contraperformanţe istorice

23:15

FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă!

23:06

Radu Drăguşin, eliminat în minutul 7 al meciului Tottenham – Qarabag! Greşeală imensă a fundaşului naţionalei

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 LIVE SCORETottenham – Qarabag se joacă ACUM! Drăguşin, eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii” 6 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut
Citește și