Închide meniul

New Jersey Devils, victorie categorică cu Buffalo Sabres! Noul sezon din NHL a debutat la Praga

Alex Masgras Publicat: 4 octombrie 2024, 23:35

Reclamă
New Jersey Devils, victorie categorică cu Buffalo Sabres! Noul sezon din NHL a debutat la Praga

New Jersey Devils, victorie categorică cu Buffalo Sabres! Noul sezon din NHL a debutat la Praga

New Jersey Devils - Buffalo Sabres, la Praga / Profimedia

New Jersey Devils a obţinut o victorie categorică cu Buffalo Sabres, în primul meci al noului sezon din NHL. Primul meci din cea mai puternică ligă de hochei pe gheaţă a avut loc în O2 Arena din Praga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cei de la Devils au obţinut victoria cu 4-1 în primul meci al noului sezon şi au început perfect o stagiune plină de aşteptări.

New Jersey Devils, victorie categorică cu Buffalo Sabres! Noul sezon din NHL a debutat la Praga

Pentru că meciul a avut loc la Praga, legendarul Jaromir Jagr nu putea lipsi. Marele jucător ceh, în vârstă de 52 de ani, se va retrage din activitate la finalul acestui sezon din Cehia, ţară care a câştigat anul acesta Campionatul Mondial. Până atunci, el a fost invitat să se afle la centru pentru primul angajament al partidei dintre Devils şi Sabres. La New Jersey, Jagr a evoluat timp de două sezoane, între 2013 şi 2015.

New Jersey a început excelent sezonul sub comanda lui Sheldon Keefe, noul antrenor al echipei, care s-a despărţit la finalul sezonului trecut de Toronto Maple Leafs. Formaţia din Newark a deschis scorul prin Stefan Noesen, care a marcat primul gol al noului sezon din NHL, după aproape 9 minute de joc.

Reclamă
Reclamă

Cu mai puţin de cinci minute înainte de final, Johnathan Kovacevic, cel care i-a oferit assistul lui Noesen la primul gol, şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor. În repriza secundă, Nico Hischier, căpitanul celor de la Devils, a marcat şi el.

Tot în repriza secundă, Jacob Markstrom, portarul celor de la New Jersey Devils, a reuşit o paradă care candidează deja la una dintre intervenţiile sezonului. După ce un şut a fost deviat pe lângă poartă, pucul a revenit în centru din mantinelă. Plecat pe direcţia şutului, Markstrom părea învins, dar a reuşit incredibil să blocheze şutul lui Aube-Kubel cu crosa.

Reclamă

NHL nu i-a uitat pe fraţii Johnny şi Matthew Gaudreau

Pe finalul partidei, în repriza a treia, Owen Power a redus din diferenţă. Cei de la Sabres au forţat o revenire pe final, dar cei care au înscris au fost tot cei de la New Jersey, prin Paul Cotter, fostul jucător al celor de la Vegas Golden Knights, care a înscris cu poarta goală, după ce Buffalo a scos şase oameni pe gheaţă.

De asemenea, cei din NHL nu i-au uitat nici pe Johnny şi Matthew Gaudreau. Fostul star de la Calgary Flames şi Columbus Blue Jackets şi fratele său mai mic au încetat din viaţă la finalul lunii august, după ce au fost implicaţi într-un accident de circulaţie. Înaintea partidei s-au ţinut 13 secunde de reculegere pentru fostul număr 13 al celor de la Calgary şi Columbus şi pentru fratele acestuia.

New Jersey Devils şi Buffalo Sabres vor juca şi sâmbătă în arena O2 din Praga, într-un alt meci care conteză pentru sezonul regulat din NHL. Săptămâna viitoare vor începe şi celălalte meciuri din NHL, primele dueluri fiind St. Louis Blues – Seattle Kraken, Florida Panthers – Boston Bruins şi Chicago Blackhwaks – Utah Hockey Club.

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:03 5 oct.

Anunţul lui Cătălin Cîrjan după ce a marcat cu Farul şi apoi s-a accidentat! Ce se va întâmpla cu el înainte de meciul cu FCSB

23:55

VIDEORio Ave – Famalicao 1-1 a fost în AntenaPLAY. Porto – Braga (duminică, 22:30) e meciul etapei a 8-a din Liga Portugal

23:36

Gică Hagi a criticat şi el dur arbitrajul după Farul – Dinamo 1-1: „Am avut penalty-uri nu ştiu câte”! Ce i-a spus arbitrul

23:24

Denis Alibec a făcut praf arbitrajul după Farul – Dinamo 1-1: „Am avut 3 penalty-uri clare neacordate”!

23:21

Zeljko Kopic şi Dennis Politic nu au căzut de acord după Farul Constanţa – Dinamo 1-1! Ce au spus despre remiza de la Ovidiu

23:02

Denis Alibec l-a certat din nou pe un coechipier chiar pe teren! Motivul pentru care atacantul Farului a fost scos din sărite

1 „Un miracol!” Daniel Bîrligea, după ce a marcat golul victoriei în PAOK – FCSB 0-1: „Nu ne mai fură nimeni punctele” 2 Darius Olaru a ieşit la atac după eliminarea din PAOK – FCSB 0-1: „Arbitrul a inventat acel cartonaş roşu!” 3 „Şi-a scos banii!” Gigi Becali, dat pe spate de Daniel Bîrligea după PAOK – FCSB 0-1! Veste dură despre Lixandru: „E grav” 4 Farul – Dinamo 1-1. „Câinii” au urcat pe podium. Cătălin Cîrjan şi Grigoryan, marcatorii partidei. Constănţenii au avut şi o bară 5 „Ferguson e mai puternic decât Răzvan Lucescu!” Gigi Becali, show total în faţa stadionului din Salonic: „Suntem coşmarul lui!” 6 FotoReacţia fiicei lui Elias Charalambous, după ce a văzut din tribună PAOK – FCSB 0-1. Andriana, fascinată de succesul tatălui ei
Citește și