Închide meniul

Peter Sagan a fost condamnat la închisoare pentru conducere sub influenţa alcoolului

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 28 iunie 2023, 18:13

Peter Sagan a fost condamnat la închisoare pentru conducere sub influenţa alcoolului

Peter Sagan a fost condamnat la închisoare

Peter Sagan (dreapta), după o cursă / Profimedia Images

Ciclistul slovac Peter Sagan a fost condamnat la o pedeapsă de trei luni închisoare cu suspendare pentru că a fost prins conducând în stare de ebrietate pe străzile din Monaco, a anunţat miercuri ziarul Monaco-Matin.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Testul de alcoolemie al slovacului, efectuat la ora 11:35, a relevat un nivel de 1,46 mg/l, informează news.ro. Sagan, căruia i-a fost suspendat şi permisul de conducere pe o perioadă de trei luni, nu a fost prezent la judecata unde a primit condamnarea de trei luni de închisoare cu suspendare.

Peter Sagan a fost condamnat la închisoare pentru conducere sub influenţa alcoolului

Peter Sagan a mai fost arestat pentru acelaşi gen de fapte în ziua de 12 mai, tot la Monaco.

În 2023 Peter Sagan va concura în ultimul său Tour de France. El a anunţat încă de la începutul acestui an că se va retrage la sfârşitul sezonului. Se pare că slovacul nu va mai concura în evenimente la nivel World Tour pentru a se pregăti în proba de mountain bike. Sagan vrea să participe la Jocurile Olimpice de la Paris 2024, în această probă, înainte de a se retrage definitiv din activitatea de performanţă.

Dramă în ciclism: Julian Mertens, în comă artificială după un accident cumplit la antrenament!

Dramă în ciclism. Rutierul belgian Julian Mertens (25 de ani) a fost plasat în comă artificială după un accident teribil la antrenament. Medicii au luat această decizie după ce Mertens a suferit numeroase leziuni.

Reclamă

Potrivit echipei sale, Bingoal WB, Julian Mertens a fost transportat la Spitalul Universitar din Anvers (UZA). El a fost deja operat la coloana vertebrală, dar urmează să fie supus unei alte operaţii la maxilar. Mertens suferă şi de alte fracturi la braţ şi la coaste. „El va fi ţinut în comă indusă pentru alte câteva zile, în funcţie de evoluţia sa”, a transmis Bingoal WB într-un comunicat de presă.

Cu Bingoal WB, o echipă din a doua divizie mondială, ciclistul în vârstă de 25 de ani a participat în acest sezon la Turul Flandrei (locul 64) şi Liège-Bastogne-Liège (locul 34).

Născut pe 6 octombrie 1997, Julian Mertens era rutier profesionist din 2020.

Reclamă 4 / 0/3

După ce a debutat la profesionişti pentru echipa Sport Vlaanderen–Baloise, Julian Mertens s-a transferat anul acesta la Bingoal WB.

Lumea ciclismului, în doliu. Arturo Gravalos a murit la doar 25 de ani

Luna trecută, lumea ciclismului a primit vestea tristă a morţii lui Arturo Gravalos. Rutierul a fost răpus de o tumoră pe creier.

Arturo Gravalos fusese diagnosticat cu cancer în 2021, iar în luna aprilie a acestui an a fost internat în spital după ce starea i s-a agravat.

Fusese operat de două ori de către medici. Din nefericire, aceştia nu au reuşit să îl salveze acum.

În plină luptă cu cancerul, Arturo Gravalos a avut parte de o altă dramă. Chiar în luna ianuarie a acestui an, rutierul a suferit un şoc după ce tatăl său a fost ucis într-un accident de circulaţie.

Acesta se întorcea de la o gală la care participase şi Arturo. Arturo Gravalos era legitimat la echipa deţinută de fostul mare rutier Alberto Contador, EOLO-KOMETA Cycling. Venit în 2019 la echipa lui Contador, Arturo Gravalos nu a prins prea multe curse. Ultima competiţie la care a participat a fost Giro del Medio Brenta, în 2021.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și