Închide meniul

Punct senzaţional într-o partidă de volei pe plajă, între Ecuador şi Statele Unite ale Americii

Viviana Moraru Publicat: 13 iulie 2022, 18:47

Reclamă
Punct senzaţional într-o partidă de volei pe plajă, între Ecuador şi Statele Unite ale Americii

Profimedia

Partida de volei pe plajă, dintre Ecuador şi Statele Unite ale Americii, a oferit un punct senzaţional. Sportivele din cele două echipe erau la capătul puterilor la capătul schimbului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fetele din echipele de volei pe plajă ce repezintă Ecuador şi Statele Unite ale Americii au reuşit un schimb 26 de lovituri.

Punct senzaţional într-o partidă de volei pe plajă

Echipa de volei pe plajă ce reprezintă Statele Unite ale Americii a câştigat un punct de excepţie. După 26 de lovituri, americancele au reuşit să-şi adjudece punctul. Şi reprezentantele Ecuadorului au luptat, însă câştig de cauză au avut sportivele din SUA.

Punctul reuşit de sportivele ce reprezintă SUA şi Ecuador a devenit viral pe internet, fiind apreciat de numeroşi oameni. Totodată, sportivele din Statele Unite ale Americii conduceau la momentul disputării punctului, cu scorul de 16 la 13.

Partida dintre Ecuador şi Statele Unite ale Americii a avut loc la Campionatul Mondial de la Roma.

Reclamă

Miss Univers România 2021 a făcut volei de performanță

Miss Univers România 2021 a fost invitată la AS.ro LIVE. Carmina Cotfas și-a spus povestea și a dezvăluit de ce a renunțat la volei, pentru modă.

”Am făcut volei timp de cinci ani, cred că au fost cei mai frumoși ani ai copilăriei mele. Totul a fost spontan. Un antrenor de volei mergea prin școli să adune fete, pe care le vedea mai înalte, cu o constituție mai atletică. Nu știam despre ce este vorba. Nu știam ce presupune un sport de performanță.

Reclamă 4 / 0/3

Am avut niște emoții. Colegele erau la un nivel foarte mare. Eu, când am început, nu eram în stare să dau peste fileu, de la trei metri. După cinci ani, deja dădeam în aut. Ca să vezi ce transformare. Am început pe la mijlocul clasei a 8-a, am terminat după liceu. La facultate, am încercat la U Cluj, dar am lăsat-o la o parte și mai joc așa ocazional câte un volei.

Când trec pe lângă sală, îmi aduc aminte de toate antrenamentele pe care le-a făcut. Voleiul te formează, fizic. Faci o constituție atletică. În clasa a 8-a aveam 1,74, iar acum, cu ajutorul voleiului am ajuns la 1,81. E bine unde sunt”, a declarat Carmina Cotfas la AS.ro LIVE.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și