Închide meniul

Război în Ucraina | David Popovici e gata să primească la antrenamente refugiați ucraineni. „Trimiteți-mi un mesaj! Putem rezolva”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 13 martie 2022, 8:15

Război în Ucraina | David Popovici e gata să primească la antrenamente refugiați ucraineni. „Trimiteți-mi un mesaj! Putem rezolva

David Popovici e poreclict "puștiul minune al natației românești"

AS.ro

David Popovici s-a oferit să le ofere transport, cazare și chiar și condiții de antrenament sportivilor care fug de bombardamentele din Ucraina.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

David Popovici se implică în salvarea sportivilor ucraineni

„Mesaj pentru toți sportivii ucraineni: Dacă vreunul dintre voi are nevoie de ajutor în ceea ce privește transportul, cazarea și, de asemenea, antrenamentele în România… trimiteți-mi un mesaj. Putem rezolva ceva, pur și simplu contactați-mă”, a scris David Popovici pe Instagram, alături de un steag în culorile Ucrainei.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by david popovici 🧫 (@chlorinedaddy)

David Popovici a avut un 2021 extrem de solicitant, cu trei vârfuri de formă: Campionatul European de juniori (3 medalii de aur, una de argint şi două recorduri mondiale), Jocurile Olimpice de la Tokio (locul 4 la 200 m liber) şi Campionatul European de la Kazan (bazin de 25 de metri), unde a cucerit medalia de aur la 200 m liber.

De asemenea, David Popovici a fost desemnat cel mai bun tânăr sportiv din Europa. Reuşita a fost recompensată şi cu o bursă de formare de 15.000 de euro. Popovici este primul român care a fost recompensat cu o astfel de distincţie.

Reclamă

Toate informațiile despre războiul din Ucraina sunt AICI, pe observatornews.ro!

Bogdan Tsymbal s-a ascuns într-un buncăr, alături de familie

În Ucraina, s-au înregistrat mai multe victime și în lumea sportului. Printre cei ucişi de bombardamentele ruşilor fiind şi tânărul biatlonist Yevgeny Malyshev (19 ani). Fostul său coechipier, Bogdan Tsymbal, s-a asuns într-un buncăr, alături de soţie şi de fiul său nou-născut.

La nici o lună după ce a participat la Jocurile Olimpice de la Beijing, Tsymbal (24 de ani) trece printr-un coşmar de nedescris. Sportivul născut în Sumî, un mic oraş din Ucraina situat la 30 de kilometri de graniţa cu Rusia, caută cu disperare soluţii pentru a scăpa cu viaţă. O imagine în care este surprins dormind alături de fiul său este răvăşitoare.

Reclamă 4 / 0/3

Noapte bună, Europa. Vise frumoase și confortabile să aveţi!„, a fost mesajul care a însoţit poza postată chiar pe contul oficial de Twitter al Parlamentului din Ucraina.

David Popovici, model pentru copiii din România

Specialist în marketing sportiv, Sebastian Furtună, a fost invitat la AS.ro LIVE. Fostul jucător de polo îi sfătuiește pe sportivii români să se promoveze mai mult pentru a avea mai multă vizibilitate în rândul tinerilor. Furtună l-a dat exemplu pe David Popovici.

Eu l-am cunoscut acum doi ani, pe Popovici. Datorită faptului că el a avut performanțele astea, mie îmi veneau părinții la bazin și-mi ziceau că cei mici vor să ajungă precum David. Același lucru s-a întâmplat și în tenis, cu Simona Halep. Mulți copii s-au apucat de tenis datorită ei.

Dacă îți dezvolți puțin imaginea, atragi mai mulți oameni spre sportul pe care tu îl faci. Nu știu dacă m-aș duce la o echipă, cât sportivilor individual. Aș prefera să mă duc la un sport mai puțin mediatizat. Performanțele noastre nu sunt reprezentate de fotbal”, a spus Sebastian Furtună la AS.ro LIVE.

Citește și:
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și