Închide meniul
VIDEO

Reacţia eroului Cehiei, după victoria din finala Campionatului Mondial de hochei pe gheaţă: „Pur şi simplu, ceva a explodat”

Alex Masgras Publicat: 27 mai 2024, 10:04

Reclamă
Reacţia eroului Cehiei, după victoria din finala Campionatului Mondial de hochei pe gheaţă: „Pur şi simplu, ceva a explodat

Reacţia eroului Cehiei, după victoria din finala Campionatului Mondial de hochei pe gheaţă: "Pur şi simplu, ceva a explodat"

David Pastrnak, după golul marcat în finala dintre Cehia şi Elveţia, de la Campionatul Mondial de hochei / Profimedia

Reacţia eroului Cehiei, David Pastrnak, a venit la scurt timp după victoria din finala Campionatului Mondial de hochei pe gheaţă. Cehia s-a impus în ultimul act în faţa Elveţiei, scor 2-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

David Pastrnak, starul lui Boston Bruins, şi David Kampf, starul celor de la Toronto Maple Leafs, au marcat cele două goluri pentru Cehia. Campionatul Mondial de hochei pe gheaţă a fost LIVE în AntenaPLAY.

Reacţia eroului Cehiei, după victoria din finala Campionatului Mondial de hochei pe gheaţă: „Pur şi simplu, ceva a explodat”

Primul gol a fost marcat de starul celor de la Boston Bruins, aproape de jumătatea reprizei a treia, în timp ce Kampf a înscris cu poarta goală cu 19 secunde înainte de final. Imediat după reuşita sa, Pastrnak s-a aruncat în genunchi, în timp ce fanii cehi făceau o atmosferă senzaţională. La finalul partidei, aceasta a recunoscut că nu se aştepta vreodată să se bucure în acest fel după un gol marcat, dar emoţiile finalei disputate pe teren propriu şi-au spus cuvântul:

„Am reuşit să câştigăm acasă. Am aşteptat această medalie de aur mult timp şi nu putea să vină într-un moment mai bun. Le mulţumim şi fanilor. S-au desscurcat de minune în ultimele săptămâni şi ne bucurăm că am reuşit să jucăm pentru medalie.

Nu am crezut că voi marca vreun gol care să mă facă să mă pun în genunchi. Dar asta am simţit şi a fost o nebunie. Mi-am spus că nu voi celebra niciodată un gol în acest mod, dar, pur şi simplu, ceva a explodat. Toată acea emoţie, fanii şi întreaga ţară”, a declarat David Pastrnak, potrivit iihf.com.

Reclamă
Reclamă 4

David Pastrnak a avut şi un mesaj acid pentru conducătorii din NHL. În februarie 2025, cea mai bună ligă de hochei pe gheaţă din lume va organiza turneul „4 Nations Face-Off”, o competiţie la care vor participa jucători din Canada, Statele Unite, Suedia şi Finlanda care activează în NHL.

După succesul din finala Campionatului Mondial de hochei pe gheaţă al Cehiei, starul celor de la Boston Bruins a trimis săgeţi către conducerea NHL. El a postat o fotografie cu trofeul pe Instagram şi a scris: „Poate o invitaţie la Four Nation acum?”.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Pasta (@davidpastrnak)

Reclamă

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Ce crezi că se va întâmpla în meciul România - Ucraina, de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:56

Notele primite de tricolori, după victoria colosală cu Ucraina! Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au strălucit la EURO 2024

17:53

Premieră în istoria participărilor României la Campionatele Europene! Decizia în privinţa lui Ianis Hagi a dus la asta!

17:52

Edi Iordănescu a „rupt” blestemul familiei! Naţionala României, prima victorie după 24 de ani la un Campionat European

17:40

România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024

17:22

Răzvan Marin a înscris un eurogol în România – Ucraina! Torpila mijlocaşului naţionalei a trecut pe sub mâinile lui Lunin!

17:21

Reacţia ucrainenilor, după ce Nicolae Stanciu l-a învins pe Andryi Lunin cu o execuţie de senzaţie la EURO 2024

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac!
Citește și