Închide meniul

Revanșa dintre Oleksandr Usyk și Tyson Fury va avea loc în decembrie, la Riad! Anunțul organizatorilor

Alex Ioniță Publicat: 30 mai 2024, 15:19

Reclamă
Revanșa dintre Oleksandr Usyk și Tyson Fury va avea loc în decembrie, la Riad! Anunțul organizatorilor

Revanșa dintre Oleksandr Usyk și Tyson Fury va avea loc în decembrie, la Riad!

Tyson Fury şi Oleksandr Usyk/ Profimedia

Revanșa dintre Oleksandr Usyk și Tyson Fury va avea loc în decembrie, la Riad!. Pugilistul ucrainean îl va înfrunta din nou pe britanic la 21 decembrie, la Riad, după ce l-a învins pe acesta prin decizia arbitrilor-judecători în luna mai, au anunţat organizatorii meciului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La 19 mai, Usyk a devenit primul campion incontestabil la categoria grea de la Lennox Lewis, în 1999, la Las Vegas, în urma victoriei împotriva lui Evander Holyfield. Cu toate acestea, la acea vreme existau doar trei centuri, în timp ce Usyk deţine acum patru (WBA, WBO, IBF şi WBC, cea din urmă fiind cea pe care a câştigat-o împotriva lui Fury).

Revanșa dintre Oleksandr Usyk și Tyson Fury va avea loc în decembrie, la Riad!

„Meciul revanşă dintre campionul incontestabil Oleksandr Usyk şi campionul Tyson Fury este programat pentru 21 decembrie 2024, în timpul festivalului Riyadh Season”, a anunţat Turki Alalshikh, preşedintele Autorităţii Generale de Divertisment pe X, notează news.ro.

„Este un mare moment, o zi minunată”, a declarat ucraineanul de 37 de ani după victoria sa, spunând că este „pregătit pentru o revanşă” şi primind felicitări din partea preşedintelui Volodimir Zelenski.

Campion de necontestat al categoriei superioare, Usyk s-a alăturat altor legende ale boxului care au reuşit deja o astfel de performanţă, printre care Mohamed Ali, Joe Louis şi Mike Tyson.

Reclamă
Reclamă

În faţa lui Fury, Usyk a adunat a 22-a victorie din tot atâtea meciuri, în timp ce britanicul a suferit prima sa înfrângere (34 de victorii, o remiză).

Oleksandr Usyk a ajuns la spital după victoria cu Tyson Fury

Oleksandr Usyk a ajuns la spital după victoria cu Tyson Fury. Ucraineanul a mers la spital, după victoria de la Kingdom Arena din Riad (Arabia Saudită). El s-a temut că a suferit o fractură de maxilar în timpul meciului.

După ce o radiografie a arătat că nu era cazul, el a revenit în sală pentru conferinţa de presă, ţinând încă în mână jucăria de pluş preferată a fiicei sale mai mari, un măgar cu urechi mari.

Reclamă

El a recunoscut că a vrut să se întoarcă acasă şi să se bucure de familia sa, de soţia sa şi de cei patru copii ai lor. Usyk a izbucnit în lacrimi când şi-a amintit de tatăl său, care a murit după ce a câştigat titlul olimpic în 2012.

Ucraineanul a adus un omagiu antrenorilor săi, care l-au ajutat din greu în ultimele nouă luni, şi a mărturisit că se gândea să devină campion mondial incontestabil la categoria grea încă din 2008 şi titlul european la -81 kg! „Nu pentru mine, ci pentru Dumnezeu, pentru fanii mei, pentru ţara mea, pentru soldaţii ucraineni, pentru mamele şi taţii ucraineni şi pentru copii”.

Întrebat despre revanşa sa contractuală cu Fury, el a fost evaziv: „Nu ştiu ce se va întâmpla”.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:21

Irina Begu, eliminată de la China Open! A fost învinsă de Mira Andreeva, în turul al 2-lea

18:46

Poli Iași – U Cluj 1-0! Prima înfrângere a sezonului pentru liderul Ligii 1! Săndoi continuă seria rezultatelor pozitive

18:41

Italienii s-au convins de Horaţiu Moldovan, după al treilea meci ca titular la Sassuolo! Nota primită

18:17

Erling Haaland ar putea rata următorul meci al lui Manchester City! Anunţul lui Pep Guardiola, după 1-1 cu Newcastle

18:16

O echipă din Premier League a stabilit un record istoric! A ajuns la al 3-lea meci consecutiv cu gol marcat în primul minut

17:53

Cole Palmer e uriaș! A marcat 4 goluri în prima repriză din Chelsea – Brighton și a stabilit un record uluitor

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1 6 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY
Citește și