Închide meniul

Robert Glință, pe podium la Campionatele Europene. A cucerit „bronzul” în proba de 50 de metri spate! A stabilit un nou record național

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 noiembrie 2021, 19:00

Robert Glință, pe podium la Campionatele Europene. A cucerit „bronzul în proba de 50 de metri spate! A stabilit un nou record național

Robert Glință concuerează pentru România

Robert Glință, în timpul unei probe / Profimediaimages

Înotătorul român de 24 de ani a fost cronometrat cu 22 de secunde şi 74 de sutimi și a stabilit un nou record naţional. Medalia de aur i-a revenit rusului Kliment Kolesnicov, 21 de ani, cu 22.47, nou record al competiţiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Robert Glință, medalie de bronz la Campionatele Europene de natație

Pe locul al doilea s-a clasat italianul Michele Lamberti, cu 22.65, chiar în ziua în care a împlinit 21 de ani, anunță news.ro.

Robert Glinţă a intrat în finală cu al şaselea timp, 23.13, el îmbunătăţindu-şi performanţele la această ediţie a CE de la serii (23.23) la finală. Românul a cucerit astfel cea de-a treia medalie de bronz la Europenele în bazin scurt. A mai reușit o astfel de performanță și la Copenhaga (2017) și Glasgow (2019).

View this post on Instagram


A post shared by Robert Glință 👽 (@robglinta)

Reclamă

Moment incredibil cu David Popovici la Europene

David Popovici a comis-o la Campionatul European 2021. La proba de 400 de metri liber, el a crezut că a câştigat seria după 14 din cele 16 bazine înotate.

Când şi-a dat seama de gafă, a revenit în bazin, dar a fost prea târziu. Neatenţia l-a privat pe cel considerat unul dintre cei mai buni înotători din generaţia lui de accederea în finală. Chiar dacă a terminat seria lui pe locul 2, nu a fost de ajuns să intre în primii 16 timpi, din toate seriile. El mai are totuşi două curse, la 100 şi 200 metri liber.

David Popovici și-a făcut încălzirea cu 400 metri liber, o probă încheiată cu ”stop” neprevăzut. David a condus detașat seria sa, dar s-a oprit după 14 bazine (din cele 16 totale). Și-a dat seama că mai e de tras, a reintrat în cursă, dar secundele pierdute l-au privat de intrarea în finală.

Reclamă 4 / 0/3

O mică eroare a unui mare campion, care nu arată altceva decât că David este la început de drum și încă învață, de la o cursă la alta. Și învață repede! ❤ Cândva, ne vom aminti amuzați că în cariera unui mare sportiv se întâmplă și mici accidente. Capul sus, David! Mai sunt încă două curse aici, la Kazan (100 și 200 m liber), plus alte câteva mii înaintea ta!”, se arată pe contul de Facebook al lui CS Dinamo.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și