Închide meniul

Robert Glinţă s-a calificat în semifinale la 50 de metri spate. Românul luptă pentru finală vineri, după ora 20:00

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 24 iunie 2022, 10:51

Robert Glinţă s-a calificat în semifinale la 50 de metri spate. Românul luptă pentru finală vineri, după ora 20:00

Robert Glinţă participă la Campionatul Mondial de Natație

Robert Glinţă/ Profimedia

Robert Glinţă s-a calificat în semifinala de la 50 de metri spate, după ce a înregistrat timpul de 24.79. Acesta a intrat în bazin în a patra serie, şi a terminat-o pe locul secund.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Robert Glinţă s-a calificat în semifinalele de la 50 de metri spate cu al şaptelea timp. Înotătorul român a participat şi în finala de 100 de metri spate, unde a încheiat pe locul 8.

Robert Glinţă, în semifinala de la 50 de metri spate

Robert Glinţă s-a calificat în semifinale la proba de 50 de metri spate. Românul a înregistrat al doilea timp în a patra serie de calificări, din cele şase. Semifinala va avea loc vineri, după ora 20:00, unde Glinţă are şanse pentru finală.

Robert Glinţă a participat şi în finala de 100 de metri spate. Românul s-a clasat pe ultimul loc, unde a înregistrat timpul de 53.63.

Robert Glinţă este vicecampion european la proba de 100 de metri spate. La Campionatul Europen din 2021, Glinţă a mai cucerit medalia de bronz la proba de 50 de metri spate.

Reclamă

Reacţia genială a lui Robert Glinţă, după ce David Popovici a devenit dublu campion mondial

Robert Glinţă cu greu şi-a găsit cuvintele pentru a descrie performanţa istorică a lui David Popovici.

David Popovici a scris istorie la Campionatul Mondial de nataţie şi devenit campion mondial în probele de 100 şi 200 de metri liber.

„Super-tare puştiul ce a reuşit şi de data aceasta. Este prea greu de descris în cuvinte. Vă spun numai aşa. Imaginaţi-vă că până să înceapă acest Campionat Mondial, România nu a avut niciodată un campion mondial la masculin. Dintr-o dată, David la 17 ani câştigă două medalii de aur la acelaşi campionat mondial. Uluitor este puţin spus. Este fabulos. Mă bucur enorm pentru el şi pentru nataţia românească. Noi avem istoria noastăr cu multă muncă în spate şi putem să inspirăm mulţi copii”, a spus Robert Glinţă.

Reclamă 4 / 0/3

David Popovici, analizat de un celebru sportiv român: ”Înoată atipic. Are o frecvență incredibilă”

David Popovici a fost analizat de un celebru sportiv român. Bogdan Stelea, cel care și-a dedicat viața înotului în ultimii ani, a dezvăluit anumite aspecte care l-au ajutat pe puștiul de 17 ani să scrie istorie.

”Din ce am văzut la el, înoată atipic. Respiră tot timpul la două brațe. Ceea ce, mai ales la sută, nu prea se practică. Stau cât mai mult cu capul în apă și respitră cât mai puțin. El respiră la două brațe, dar are o frecvență incredibilă, dar și viteză. știu tot ce se întâmplă, văd cât de relexat este, cât de bine se întinde pe apă, sunt multe detalii.

Dacă ai înota sau ai face antrenamente specifice ai realiza cât de greu este pentru sportivii de performanță în bazin. E foarte diferit. Eu înot de ceva vreme. Nu mă mai simt bine când alerg, mă dor articulațiile și atunci înot.

Dar, mi-a luat ceva pentru a ajunge să fiu relaxat în bazin. Ei (n.r. – sportivii), datorită faptului că înoată de la vârste fragede se și transformă foarte mult, au altă percepție a apei, se simt altfel în apă. Sunt mai mult amfibii, decât oameni. Pentru ei să se pună în apă și să plutească nu este nicio problemă”, a spus Stelea, citat de digisport.ro.

Recomandări
  • Robert Glinţă, în semifinale la 50 de metri spate
  • Românul luptă pentru finală după ora 20:00

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:53 „Dezminţi că ai fost capul răutăţilor?” Reacţia lui Vlad Achim, după acuzaţiile lui Adrian Mititelu 19:45 LIVE VIDEOQPR – Preston se joacă ACUM în AntenaPLAY. Watford – Hull City 0-0 și Leicester – West Brom 2-1. Spectacol în Championship 19:37 FotoPrimul lucru pe care l-a făcut Constantin Budescu, după ce a plecat de la Farul! A scos din buzunar o sumă uriașă 19:22 FCU Craiova – Dinamo 1-1! Blănuță, eroul oltenilor! „Câinii” puteau ieși din zona roșie! Au condus până în minutul 90 19:20 VideoCe au scandat fanii FCSB-ului, când a apărut autocarul înaintea derby-ului cu Rapid! Florinel Coman a declanşat isterie 19:05 Motivul pentru care Dan Petrescu nu a ajuns încă la CFR Cluj. De ce nu încearcă să salveze sezonul ardelenilor 18:50 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele de start 18:36 NEWS ALERTSimona Halep s-a retras din turneul de la Madrid! Motivul din spatele deciziei româncei 18:34 Ce notă a primit George Pușcaș, după ce a marcat în Bari – Pisa 1-1! I-a impresionat pe specialiști, după ce și-a salvat echipa 18:17 Marele Premiu de Formula 1™ al Chinei va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, duminică, de la 10:00 Vezi toate știrile
Citește și