Închide meniul
VIDEO

Campionatul Mondial de Patinaj Artistic a fost LIVE în AntenaPLAY. Românca Julia Sauter a debutat la competiţia din Japonia

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 22 martie 2023, 12:50 / Actualizat: 22 martie 2023, 13:58

Românca Julia Sauter a debutat la Campionatul Mondial de Patinaj Artistic, LIVE în AntenaPLAY. Julia a participat la programul scurt feminin.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Campionatul Mondial de Patinaj Artistic de la Saitama, în Japonia, se va desfășura în perioada 22 – 26 martie, în direct pe AntenaPLAY. Campionii din 2022 vin să își apere coroana la 3 dintre cele 4 probe ale competiției.

Românca Julia Sauter a debutat la Campionatul Mondial de Patinaj Artistic, LIVE în AntenaPLAY

Update: Julia Sauter a primit punctajul de 56.02, şi se află, pentru moment, pe locul 7!

Vezi VIDEO mai jos cu performanţa româncei Julia Sauter!

Shoma Uno (masculin), Kaori Sakamoto (feminin) și Alexa Knierim şi Brandon Frazier (perechi) sunt la Saitama și promit spectacol pe gheață în direct în AntenaPLAY. În proba masculină sunt înscrişi 35 de patinatori din 27 de ţări, la feminin 35 din 26 de ţări, la perechi 23 din 15 ţări, iar la dans 33 din 26 de ţări, anunță news.ro.

Reclamă

Julia Sauter revine în arena de gheaţă, după ce a făcut istorie pentru ţara noastră, prin clasarea pe locul 10 la Campionatul European de Patinaj Artistic de la Esppo, Finlanda – cel mai bun rezultat din istoria patinajului feminin românesc. Ea a ajuns la Saitama împreună cu antrenorul ei, Marius Negrea.

Julia Sauter, 6 medalii internaționale

Până în prezent, Julia Sauter a câștigat 6 medalii internaționale la seniori și 5 titluri la campionatele naționale ale României. La Campionatul European din 2023 s-a clasat pe locul 10. La Campionatul European din 2019 s-a calificat pentru segmentul final, clasându-se pe locul 14 în total.

În vârstă de 25 de ani, Julia Sauter are dublă cetăţenie româno-germană şi reprezintă România din 2011. Ea se antrenează în Germania şi este căsătorită, din 2021, cu jucătorul de hochei pe gheaţă Robbie Czarnik.

Reclamă 4 / 0/3

Novak vrea reînfiinţarea Federaţiei Române de patinaj

Ministrul Sportului, Eduard Novak, a afirmat, la finalul lunii ianuarie, într-o postare pe Facebook, că rezultatul Juliei Sauter la Campionatul European de patinaj artistic este un semnal puternic pentru reînfiinţarea Federaţiei Române de Patinaj.

„Julia Sauter a reuşit cea mai bună clasare a României din istoria Campionatelor Europene de patinaj artistic – locul 10 în proba feminină. Felicitări! Dincolo de acest rezultat este un semnal puternic pentru reînfiinţarea Federaţiei Române de Patinaj, proiect de care este atât de mare nevoie şi pentru care continuăm să depunem toate eforturile!

Iubesc acest acest sport şi cu siguranţă sunt mulţi alţii ca mine. Sper să le putem da acestor tineri deosebiţi, anul acesta, federaţia de care au nevoie, după ce aceste sporturi de gheaţă au suferit foarte mult în trecut, iar forul lor reprezentativ a fost dus în pragul colapsului”, a scris ministrul Novak.

Federaţia Română de Patinaj a fost dizolvată în 2018, din cauza nergulilor financiare. Federaţia fusese înfiinţată în 1924.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și