Închide meniul

România a cucerit a doua medalie de aur la Campionatul Mondial de Tineret de la Plovdiv!

Bogdan Stănescu Publicat: 23 iulie 2023, 15:44

Reclamă
România a cucerit a doua medalie de aur la Campionatul Mondial de Tineret de la Plovdiv!

România a cucerit a doua medalie de aur la Campionatul Mondial de Tineret de la Plovdiv!

Andrada-Maria Moroşanu și Iulia-Liliana Bălăuca au luat aurul / Facebook

A doua medalie de aur pentru România la Campionatul Mondial de Tineret (U23) de la Plovdiv a fost câştigată duminică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sportivele din barca de dublu vâsle feminin (BW2x), Andrada-Maria Moroşanu şi Iulia-Liliana Bălăucă, au condus cursa finală încă de la început şi au reuşit să cucerească cea mai strălucitoare medalie.

România a cucerit a doua medalie de aur la Campionatul Mondial de Tineret de la Plovdiv!

Sâmbătă, aurul a fost câştigat şi de sportivele din barca de patru vâsle feminin (BW4x) – Emanuela-Ioana Ciotau, Alexandra Ungureanu, Cristina Druga şi Patricia Cires, relatează news.ro.

A doua medalie de AUR pentru România la Campionatul Mondial de Tineret (U23) de la Plovdiv! Sportivele din barca de dublu vâsle feminin (BW2x), Andrada-Maria Moroşanu și Iulia-Liliana Bălăucă, au condus cursa finală încă de la început și au reușit să cucerească cea mai strălucitoare medalie. Felicitări!

Hai, România!”, a scris Federaţia Română de Canotaj pe contul ei de Facebook.

Reclamă

Aur pentru canotajul românesc, la Campionatele Mondiale de Tineret! Echipa de patru vâsle feminin, timp extraordinar

Aur pentru canotajul românesc, la Campionatele Mondiale de Tineret U23 de la Plovid. Barca de patru vâsle feminin s-a clasat pe cea mai înaltă poziţie a podiumului, cu un timp formidabil.

Echipajul României care a luat aurul la Mondialele de Tineret a fost format din Emanuela-Ioana Ciotau, Alexandra Ungureanu, Cristina Druga și Patricia Cires.

Reclamă 4 / 0/3

Federaţia Română de Canotaj a făcut anunţul, în legătură cu performanţa obţinută de barca de patru vâsle feminin, la Mondial. Timpul obţinut de fetele noastre a fost de 06:23.29.

„AUR pentru România la Campionatele Mondiale de Tineret (U23) de la Plovdiv! Sportivele din barca de patru vâsle feminin (BW4x), Emanuela-Ioana Ciotau, Alexandra Ungureanu, Cristina Druga și Patricia Cires, au făcut o cursă extraordinară și s-au clasat pe primul loc cu un timp de 06:23.29.

Felicitări! Suntem mândri de voi! Hai, România!”, se arăta în anunţul postat pe Facebook de Federaţia Română de Canotaj.

Campionatul Mondial U23 de la Plovdiv a început pe 19 iulie, iar România a obţinut până acum două medalii de aur. Competiţia se va încheia astăzi, 23 iulie.

Simona Radiş şi Ancuţa Bodnar, dezvăluiri despre antrenamentele de pe lacul Snagov

Simona Radiş şi Ancuţa Bodnar au fost invitate la emisiunea AS.ro LIVE şi au făcut dezvăluiri despre antrenamentele de pe lacul Snagov. Canotoarele care au adus României singura medalie de aur la Jocurile Olimpice de la Tokyo au vorbit despre lupta pe care o dau în afara competiţiilor.

Astăzi am ieşit la antrenament la ora 7. Eu m-am trezit pe la 6 şi un sfert. Nu ieşim în fiecare zi la această oră, uneori ieşim la 8:30, chiar 9:00. E în funcţie de programul pe care urmează să îl facem la antrenament sau de micile evenimente.

Ne intersectăm pentru că trebuie să împărţim lacul şi trebuie să convieţuim împreună. Uneori ne şi supără, uneori poate îi supărăm noi pe ei pentru că nu se pot distra aşa cum şi-ar dori. Dar noi avem nevoie de aceste intervale orare… dimineaţa trei ore şi pe seară o oră şi jumătate în care să ne putem antrena.

Reclamă

În zilele de sărbătoarea sau în weekend încercăm să evităm să ieşim pe apă fiindcă atunci este cea mai mare nebunie. Şi pentru noi este periculos, pentru că pe valurile acestea făcute de bărcile mari cu motor noi ne putem accidenta foarte uşor. Încercăm să evităm, sau să fim atenţi. Şi clar apelăm şi la bunătatea celor care se distrează. Ei trebuie să înţeleagă că trebuie să păstreze o oarecare distanţă şi să lase puţin viteza când trec pe lângă noi”, a declarat Simona Radiş.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” Vezi toate știrile
Citește și