Închide meniul

România – Bosnia 4-1, la Campionatul European de minifotbal! Tricolorii s-au distrat cu țara gazdă și au ajuns în semifinale

Alex Ioniță Publicat: 6 iunie 2024, 22:11

Reclamă
România – Bosnia 4-1, la Campionatul European de minifotbal! Tricolorii s-au distrat cu țara gazdă și au ajuns în semifinale

România - Bosnia 4-1, la Campionatul European de minifotbal!

România / Federația Română de Minifotbal

Meciul dintre România și Bosnia, de la Campionatul European de minifotbal, s-a încheiat cu scorul de 4-1. Campionii mondiali s-au distrat cu țara gazdă și au ajuns în semifinalele turneului!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tricolorii au început excelent partida cu Bosnia, iar în minutul 10 al primei reprize scorul era deja de 2-0!

România – Bosnia 4-1, la Campionatul European de minifotbal!

România a continuat recitalul în finalul primei reprize și a mai marcat de două ori, în minutul 24 și în minutul 26.

Scorul final a fost stabilit în minutul 50, atunci când Bosnia și-a marcat „golul de onoare”, prin Ibricic, din lovitură de la 7 metri.

În semifinalele Campionatului European, România, de 6 ori campioană a Europei, va disputa un duel „de foc”, cu Kazahstan. Va fi o reeditare a finalei Campionatului Mondial de anul trecut.

Reclamă
Reclamă 4

Atunci, naționala noastră s-a impus la loviturile de departajare, scor 12-11, după ce în timpul regulamentar scorul a fost de 2-2.

La ediţia precedentă a Campionatului European, în 2022, România a fost învinsă în finală de Azerbaidjan.

Câți bani au primit jucătorii României, după ce au câștigat Cupa Mondială de minifotbal în 2023

Alexandru Bourceanu a dezvăluit câţi bani au primit jucătorii din naţionala României de minifotbal, după ce au devenit campioni mondiali.

Reclamă

Alexandru Bourceanu a făcut parte din naţionala de miniftotbal la României care a devenit pentru prima dată în istorie campioană mondială. Bourceanu a dezvăluit câţi bani a primit fiecare jucător pentru această performanţă.

„Pentru câştigarea Campionatului Mondial de minifotbal am avut o primă de 1000 de euro pentru fiecare jucător. Doar suntem campioni mondiali. Merităm mia de euro, dar nu ştiu dacă această remuneraţie va fi mărită. În momentul acesta se încearcă mărirea acestei remuneraţii prin minister sau ANS pentru ca echipa să fie la un nivel cât mai bun.

Băieţii aceştia trebuie să fie remuneraţi în cariera lor, nu ador pentru performanţa asta. E un sport în care rămâi cu sechele pe viaţă. Eu am sechele pe viaţă„, a spus Alexandru Bourceanu în exclusivitate pe AS.ro LIVE.

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:59 2 iul.

„Ofertă de 5 milioane de euro!” Ilie Dumitrescu a pronunţat numele a trei antrenori care l-ar putea înlocui pe Edi Iordănescu

23:54 2 iul.

Programul sferturilor de la EURO 2024! Spania – Germania şi Portugalia – Franţa, duelurile de foc pentru semifinale

23:29 2 iul.

Gary Linker a comentat „controversa majoră” din România – Olanda 0-3. A primit imediat replica

23:00 2 iul.

Austria – Turcia 1-2. Turcii s-au calificat în sferturile de finală la EURO 2024, acolo unde vor juca cu Olanda

22:59 2 iul.

Ronald Koeman a dezvăluit slăbiciunile tricolorilor, după România – Olanda 0-3: „I-am analizat bine. Au avut mari probleme acolo”

22:40 2 iul.

Aroganţa incredibilă a lui Cody Gakpo, după România – Olanda 0-3: „Nu am simţit nicio secundă asta!”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic”
Citește și