Închide meniul

România, campioană europeană la sabie masculin juniori! Medalie de aur după finala cu Ungaria

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 28 februarie 2023, 18:57

România, campioană europeană la sabie masculin juniori! Medalie de aur după finala cu Ungaria

România, campioană europeană la sabie masculin juniori

Echipa masculină de sabie juniori a României / Federatia Romana de Scrima

România este campioană europeană la sabie masculin juniori! Echipa noastră a obținut medalia de aur după o finală fabuloasă împotriva Ungariei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa masculină de sabie juniori a României a câştigat, marţi, titlul european, după ce a învins în finala probei echipa Ungariei, la Campionatul European de Scrimă pentru cadeţi şi juniori de la Tallinn.

România, campioană europeană la sabie masculin juniori

Echipa României, compusă din Casian Cîdu, Radu Niţu, Vlad Covaliu şi Mihnea Enache a învins cu scorul de 45-31 echipa Ungariei, după un meci pe care l-a controlat în întregime.

România a obținut opt medalii la Europenele de juniori la scrimă

România a înregistrat următoarele rezultate în concursul de marţi: 45-26 cu Ucraina, 45-32 cu Bulgaria, 45-42 cu Italia şi 45-31 cu Ungaria.

Reclamă

Este cea de-a opta medalie obţinută de delegaţia României la Tallinn, la ediţia 2023 a Campionatului European de Scrimă pentru cadeţi şi juniori: două de aur, trei de argint şi trei de bronz.

Sabrerul Casian Cîdu a obţinut a patra sa medalie la această ediţie a Europenelor: aur cu echipa la juniori, argint la individual cadeţi şi echipe cadeţi şi bronz la individual juniori.

42 de sportivi a trimis România la Europenele de scrimă

România a participat cu o delegaţie de 42 sportivi, înscrişi la toate armele, la ediţia 2023 a Campionatelor Europene de scrimă pentru cadeţi şi juniori de la Tallinn (Estonia), prevăzute între 21 şi 28 februarie.

Reclamă 4 / 0/3

La Europenele de cadeţi din 2022, de la Novi Sad, România a cucerit o medalie de argint pe echipe la sabie feminin şi două medalii de bronz, prin Maria Alexe la sabie individual şi echipa masculină de sabie. La juniori, echipa feminină de floretă a cucerit aurul, Radu Niţu a fost medaliat cu argint la sabie individual, iar Karina Vasile, cu bronz la floretă individual.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:15 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:48 Lamia – PAOK 0-0 este acum în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu luptă pentru titlu, în Grecia. Meci cu miză uriaşă! 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica Vezi toate știrile
Citește și