Închide meniul

România mai trimite o echipă la Jocurile Olimpice, după CM de canotaj! Echipajul masculin de 8+1 merge la Paris

Alex Masgras Publicat: 10 septembrie 2023, 16:50

Reclamă
România mai trimite o echipă la Jocurile Olimpice, după CM de canotaj! Echipajul masculin de 8+1 merge la Paris

România mai trimite o echipă la Jocurile Olimpice

Echipajul masculin de 8+1 al României / Facebook Federaţia Română de Canotaj

România mai trimite o echipă la Jocurile Olimpice, după CM de canotaj! Echipajul masculin de 8+1 a încheiat pe locul 4 la Campionatul Mondial de Canotaj şi şi-a asigurat prezenţa la Jocurile Olimpice de vara viitoare de la Paris.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipajul de 8+1 masculin, format din Sergiu Bejan, Marius Cozmiuc, Ştefan Berariu, Mihăiţă Ţigănescu, Mugurel Semciuc, Florin Lehaci, Bogdan Baitoc, Alexandru Danciu şi Adrian Munteanu, a ocupat locul 4 la Campionatul Mondial de canotaj de la Belgrad şi a reuşit calificarea la Jocurile Olimpice de la Paris.

România mai trimite o echipă la Jocurile Olimpice, după CM de canotaj! Echipajul masculin de 8+1 merge la Paris

Aurul a fost câştigat de Marea Britanie, urmată de Ţările de Jos şi Australia.

La CM de la Belgrad, România a obţinut cinci medalii, două de aur – dublu vâsle feminin (Ancuţa Bodnar, Simona Radiş), 8+1 feminin (Magdalena Rusu, Roxana Anghel, Adriana Adam, Iuliana Buhuş, Mădălina Bereş, Maria Tivodariu, Ioana Vrînceanu, Amalia Bereş, Victoria-Ştefania Petreanu), una de argint – patru rame feminin (Mădălina Bereş, Maria Tivodariu, Magdalena Rusu şi Amalia Bereş) şi două de bronz – dublu rame feminin (Ioana Vrînceanu şi Roxana Anghel) şi la dublu vâsle feminin, categorie uşoară (Mariana Dumitru şi Ionela Cozmiuc), potrivit news.ro.

Simona Radiş şi Ancuţa Bodnar, AUR la dublu vâsle

Simona Radiş şi Ancuţa Bodnar au obţinut medalia de aur în proba de dublu vâsle de la Campionatul Mondial de canotaj. Sportivele tricolore sunt de neoprit şi au reuşit astfel să îşi apere titlul mondial. Au o serie fabuloasă!

Reclamă

Campioanele olimpice, deja campioane mondiale şi europene la dublu vâsle, Simona Radiş şi Ancuţa Bodnar şi-au continuat supremaţia în probă înregistrând, duminică, a 26-a victorie consecutivă în finala Campionatelor Mondiale de la Belgrad, anunţă news.ro.

Neînvinse din 2019, româncele s-au calificat încă din semifinale şi la Jocurile Olimpice Paris 2024.

„AUR 🥇 pentru România la Campionatele Mondiale de la Belgrad, proba de dublu vâsle feminin (W2x). Fetele noastre de aur, Simona Radiș și Ancuța Bodnar, au făcut spectacol în finala de azi, impunându-se detașat în fața echipajelor din Lituania și Statele Unite. Felicitări!„, se arată pe contul de Facebook al Federaţiei Române de Canotaj.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și