Închide meniul
VIDEO

România – Polonia 2-6! Tricolorii au pierdut ultimul meci de la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia I, Grupa A, competiţie ce a fost exclusiv în AntenaPLAY

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 5 mai 2023, 14:20 / Actualizat: 6 mai 2023, 22:46

România – Polonia 2-6! Tricolorii au pierdut ultimul meci de la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia I, Grupa A, competiţie ce a fost exclusiv în AntenaPLAY

România – Polonia, 14:30, LIVE VIDEO

Echipa naţională de hochei / Federaţia Română de Hochei pe Gheaţă

România – Polonia 2-6. România a pierdut ultimul meci de la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia I, Grupa A, competiţie ce a fost transmisă exclusiv în AntenaPLAY. Tricolorii aşteaptă rezultatul meciului din Lituania şi Coreea de Sud pentru a vedea dacă vor rămâne în Divizia I, Grupa A.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România are nevoie să nu termine pe ultima poziţie pentru a rămâne în Grupa A.

România – Polonia 2-6

Update: Gol, Polonia! A marcat Walega!

Update: Gol, Polonia! A marcat Dziubinski!

Update! GOOOL, România! Gajdo a marcat al doilea gol al României.

Reclamă

Min. 39: România – Polonia 1-4! Lyszczarcsyk marchează un gol foarte frumos

Min. 18: România – Polonia 1-3! Polonezii se distanțează pe tabelă, după golul lui Fraszko.

Update: Min. 9: România – Polonia 1-2! Jeziorski a reușit să-i ducă pe polonezi în avantaj!

Reclamă 4 / 0/3

Update Min. 2: România – Polonia 1-1! Polonezii au reușit să egaleze prin Pasiut!

Update: Începe repriza secundă!

Update! Final de primă repriză! România – Polonia 1-0!

Update Min. 10: România – Polonia 1-0! Peter a deschis scorul pentru „tricolori”.

Update! Începe meciul!

Dacă tricolorii vor obţine minim o înfrângere în extra-time, pentru a-şi asigura un punct, îşi vor asigura rămânerea în Grupa A. Dacă vor pierde în timpul celor 3 reprize, vor fi nevoiţi să aştepte rezultatul meciului Lituania – Coreea de Sud. În acel meci ar fi nevoie ca Lituania să nu câştige.

Tricolorii au un meci foarte greu cu Polonia. Polonia se află pe locul 2 în Grupa A, cu 10 puncte din 4 meciuri disputate. Pe locul 1 se află Marea Britanie, cu 11 puncte din 4 meciuri. Polonezii au în ultimul meci şi motivaţia faptului că o victorie i-ar duce în Grupa Elite.

Reclamă

România se află în prezent pe penultimul loc în grupă. Învinsă în celelalte meciuri, România a obţinut o victorie mare cu Lituania. Tricolorii au fost conduşi atunci cu 2-0, dar au întors rezultatul şi au câştigat cu 3-2.

Cum arată clasamentul în Divizia I, Grupa A, înainte de ultimul meci

Iată cum arată clasamentul în Grupa României, înainte de meciul cu Polonia:

Programul și rezultatele echipei României la Campionatul Mondial

România – Italia 2-6
Lituania – România 2-3
România – Coreea de Sud 2-5
Marea Britanie – România 7-0
Polonia – România (vineri, 5 mai, ora 14:30)

România – Polonia LIVE VIDEO | Lotul României pentru CM de la Nottingham

Portari: Polc Patrik, Toke Zoltan Laszlo (CSM Corona Brașov); Beres Szilard (ACSH Fenestela 68)
Fundași: Bors Huba – Ferenc, Borysenko Pavlo (CSM Corona Brașov); Rasulov Timur, Creangă Florin Alexandru (CSA Steaua București); Sallo Alpar, Gecse Hugo (SC Miercurea Ciuc); Yemelianenko Yevhen (CSM Galați)
Atacanți: Gajdo Balazs, Kovacs Matyas (CSM Corona Brașov); Filip Andrei (CSA Steaua București); Farkas Tamas, Căsăneanu Eduard, Peter Balazs – Szabolcs, Fodor Csanad (SC Miercurea Ciuc); Lymanskyy Yevgeniy, Teamriuc Vladislav, Constantin Mircea – Cristian (CSM Galați); Molnar Zsombor, Molnar Zoltan (ACSH Fenestela 68).

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și