Închide meniul

România s-a calificat în finala Campionatului European de minifotbal! „Tricolorii”, în căutarea celui de al şaptelea trofeu!

Publicat: 8 iunie 2024, 0:24

Reclamă
România s-a calificat în finala Campionatului European de minifotbal! „Tricolorii, în căutarea celui de al şaptelea trofeu!

România s-a calificat în finala Campionatului European de minifotbal!

"Tricolorii" se bucură după o victorie la Europeanul de minifotbal / Facebook Federaţia Română de minifotbal

România s-a calificat în finala Campionatului European de minifotbal! „Tricolorii” au învins Kazahstan în urma loviturilor de departajare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kazahii au condus cu 1-0 după prima repriză, dar Ungur a înscris golul egalizator şi s-a ajuns la loviturile de departajare.

România s-a calificat în finala Campionatului European de minifotbal! „Tricolorii”, în căutarea celui de al şaptelea trofeu!

România a transformat de trei ori şi a primit un singur gol, învingând Kazahstanul, aşa cum a făcut-o şi în finala Campionatului Mondial, relatează news.ro.

România va întâlni în finală Serbia, sâmbătă, la Sarajevo.

Tricolorii au câştigat, până acum, de şase ori trofeul continental la minifotbal – în 2010, 2011, 2012, 2013, 2014 şi 2015.

Reclamă
Reclamă 4

România a reuşit în 2023 să devină şi campioană mondială la minifotbal. „Tricolorii” au învins-o atunci în finală tot pe Kazahstan, şi tot la loviturile de departajare.

România – Bosnia 4-1, la Campionatul European de minifotbal. Tricolorii s-au distrat cu țara gazdă în semifinale

În sferturi, meciul dintre România și Bosnia, de la Campionatul European de minifotbal, s-a încheiat cu scorul de 4-1. Campionii mondiali s-au distrat cu țara gazdă și au ajuns în semifinalele turneului, acolo unde au obţinut o altă victorie de senzaţie împotriva reprezentativei statului Kazahstan.

Tricolorii au început excelent partida cu Bosnia, iar în minutul 10 al primei reprize scorul era deja de 2-0! România a continuat recitalul în finalul primei reprize și a mai marcat de două ori, în minutul 24 și în minutul 26.

Reclamă

Scorul final a fost stabilit în minutul 50, atunci când Bosnia și-a marcat „golul de onoare”, prin Ibricic, din lovitură de la 7 metri.

În semifinalele Campionatului European, România, de 6 ori campioană a Europei, a disputat un duel „de foc”, cu Kazahstan. A fost o reeditare a finalei Campionatului Mondial de anul trecut.

Atunci, naționala noastră s-a impus la loviturile de departajare, scor 12-11, după ce în timpul regulamentar scorul a fost de 2-2. Şi acum „tricolorii” au obţinut victoria la loviturile de departajare.

La ediţia precedentă a Campionatului European, în 2022, România a fost învinsă în finală de Azerbaidjan.

Câți bani au primit jucătorii României, după ce au câștigat Cupa Mondială de minifotbal în 2023

Alexandru Bourceanu a dezvăluit câţi bani au primit jucătorii din naţionala României de minifotbal, după ce au devenit campioni mondiali.

Alexandru Bourceanu a făcut parte din naţionala de miniftotbal la României care a devenit pentru prima dată în istorie campioană mondială. Bourceanu a dezvăluit câţi bani a primit fiecare jucător pentru această performanţă.

„Pentru câştigarea Campionatului Mondial de minifotbal am avut o primă de 1000 de euro pentru fiecare jucător. Doar suntem campioni mondiali. Merităm mia de euro, dar nu ştiu dacă această remuneraţie va fi mărită. În momentul acesta se încearcă mărirea acestei remuneraţii prin minister sau ANS pentru ca echipa să fie la un nivel cât mai bun.

Băieţii aceştia trebuie să fie remuneraţi în cariera lor, nu ador pentru performanţa asta. E un sport în care rămâi cu sechele pe viaţă. Eu am sechele pe viaţă„, a spus Alexandru Bourceanu în exclusivitate pe AS.ro LIVE.

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:54

Un titular de la FCSB, făcut praf de Basarab Panduru: „De ce să rămâi?”. Şi Mihai Pintilii a lansat acuzaţii: „Cu nasul pe sus!”

23:48

Ilie Dumitrescu, cucerit de un jucător de la FCSB: „Altă clasă!” Verdict după succesul campioanei din Supercupă

23:34

David Miculescu, reacţie savuroasă despre Octavian Popescu: „Să nu mai vină!” Şi-a stabilit obiectivele pentru noul sezon

23:15

Video„Să ajungem până în finală!” Max Verstappen, reacţie fermă după ce Olanda a învins România la EURO 2024

23:05

VIDEOIncidente în Ghencea, după ce FCSB a câştigat Supercupa! Ultraşii lui CSA Steaua nu au mai rezistat, iar jandarmii au intervenit

23:03

„Până nu semnează, nu va fi nimic sigur!” Elias Charalambous, reacţie tranşantă despre viitorul lui Florinel Coman

1 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic” 4 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoEa e românca ce este căsătorită cu un star din naţionala Olandei. Doina este de o frumuseţe uimitoare
Citește și