Închide meniul

România – Serbia 1-1 (9-10 d.l.d.d). Tricolorii au pierdut dramatic finala Campionatului European de minifotbal

Alex Ioniță Publicat: 8 iunie 2024, 22:54

Reclamă
România – Serbia 1-1 (9-10 d.l.d.d). Tricolorii au pierdut dramatic finala Campionatului European de minifotbal

România - Serbia LIVE SCORE

Federația Română de Minifotbal

Finala Campionatului European de minifotbal, România – Serbia, a fost în format LIVE SCORE pe AS.ro. După 50 de minute în care cele două echipe au încheiat la egalitate, scor 1-1, Serbia s-a impus cu 10-9 la loviturile de departajare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În semifinale, tricolorii au trecut dramatic de Kazahstan, la loviturile de departajare. În timpul regulamentar, scorul a fost de 1-1.

România – Serbia LIVE SCORE

Update 22:54: România – Serbia 1-1 (9-10 d.l.d.d). Tricolorii au pierdut dramatic finala, la loviturile de departajare.

Fluier final! Finala dintre România şi Serbia merge la loviturile de departajare.

Min. 37: Balea a reuşit să egaleze!

Reclamă
Reclamă 4

Min. 21: România – Serbia 0-1! Sârbii au înscris cu un şut superb.

Update 21:45: A început finala dintre România şi Serbia.

În faza grupelor, România s-a duelat cu Ungaria, Polonia și Turcia, și a obținut fără prea mari emoții calificarea în fazele eliminatorii.

Reclamă

După ce au trecut de Georgia, cu scorul de 3-0, tricolorii au învins în sferturi țara gazdă, Bosnia. A urmat apoi meciul cu Kazahstan, care a fost menționat anterior. Acesta a fost o reeditare a finalei Campionatului Mondial din 2023.

Echipa națională, care este campioana mondială en-titre, a mai câștigat Campionatul European în 2010, 2011, 2012, 2013, 2014 şi 2015.

România – Kazahstan 1-1 (3-1 la loviturile de departajare)

România s-a calificat în finala Campionatului European de minifotbal! „Tricolorii” au învins Kazahstan în urma loviturilor de departajare.

Kazahii au condus cu 1-0 după prima repriză, dar Ungur a înscris golul egalizator şi s-a ajuns la loviturile de departajare.

România a transformat de trei ori şi a primit un singur gol, învingând Kazahstanul, aşa cum a făcut-o şi în finala Campionatului Mondial, relatează news.ro.

România va întâlni în finală Serbia, sâmbătă, la Sarajevo.

Tricolorii au câştigat, până acum, de şase ori trofeul continental la minifotbal – în 2010, 2011, 2012, 2013, 2014 şi 2015.

România a reuşit în 2023 să devină şi campioană mondială la minifotbal. „Tricolorii” au învins-o atunci în finală tot pe Kazahstan, şi tot la loviturile de departajare.

Câți bani au primit jucătorii României, după ce au câștigat Cupa Mondială de minifotbal în 2023

Alexandru Bourceanu a dezvăluit câţi bani au primit jucătorii din naţionala României de minifotbal, după ce au devenit campioni mondiali.

Alexandru Bourceanu a făcut parte din naţionala de miniftotbal la României care a devenit pentru prima dată în istorie campioană mondială. Bourceanu a dezvăluit câţi bani a primit fiecare jucător pentru această performanţă.

„Pentru câştigarea Campionatului Mondial de minifotbal am avut o primă de 1000 de euro pentru fiecare jucător. Doar suntem campioni mondiali. Merităm mia de euro, dar nu ştiu dacă această remuneraţie va fi mărită. În momentul acesta se încearcă mărirea acestei remuneraţii prin minister sau ANS pentru ca echipa să fie la un nivel cât mai bun.

Băieţii aceştia trebuie să fie remuneraţi în cariera lor, nu ador pentru performanţa asta. E un sport în care rămâi cu sechele pe viaţă. Eu am sechele pe viaţă”, a spus Alexandru Bourceanu în exclusivitate pe AS.ro LIVE.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:49

Primul caz de dopaj de la Jocurile Olimpice 2024! Un judoka, depistat pozitiv

20:30

LIVE TEXTFestivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024 a început! România, reprezentată de 106 sportivi la Paris

20:27

Gigi Becali a răbufnit după ce a aflat care e lovitura pe care ar putea să o primească FCSB de la UEFA: „Unii nu înţeleg”

20:20

FCSB – Oţelul LIVE TEXT (ora 22:00). Campioana caută prima victorie din acest sezon de Liga 1. Echipele de start

20:20

Florinel Coman, pentru prima dată titular la noua echipă! Debut cu ghinion pentru „Mbappe”

20:05

Rafael Nadal, în pericol să rateze Jocurile Olimpice! Spaniolul a anulat două antrenamente înainte de startul competiţiei

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 3 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 4 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 5 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și