Închide meniul
VIDEO

România – Georgia 18-11 a fost în AntenaPLAY! Tricolorii s-au calificat în sferturile Campionatului European de polo masculin

Bogdan Stănescu Publicat: 11 ianuarie 2024, 21:10 / Actualizat: 11 ianuarie 2024, 22:24

Reclamă
România – Georgia 18-11 a fost în AntenaPLAY! Tricolorii s-au calificat în sferturile Campionatului European de polo masculin

România - Georgia LIVE VIDEO | "Tricolorii", duel crucial joi, de la 19:00, pentru sferturile Europeanului

"Tricolorii" au obţinut o victorie dramatică împotriva Slovaciei, LIVE în AntenaPLAY / Profimedia Images

România – Georgia 18-11 a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Tricolorii au făcut un meci mare în optimile de finală de la Campionatul European de polo masculin şi s-au calificat în primele opt echipe ale competiţiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Naţionala României a câştigat fără drept de apel duelul din optimi cu Georgia, scor 18-11. Elevii lui Bogdan Rath au făcut spectacol şi se pregătesc pentru sferturile de finală cu Spania. Meciul din sferturi va avea loc vineri, de la ora 17:30, LIVE în AntenaPLAY.

România – Georgia 18-11 a fost în AntenaPLAY! Tricolorii s-au calificat în sferturile Campionatului European de polo masculin

Pe lângă calificarea în sferturile de finală, România şi-a asigurat prezenţa şi la Campionatul Mondial de polo masculin, după victoria cu Georgia.

Update 21:00! România – Goergia 17-8! Tricolorii fac spectacol în optimi.

Update 20:57! România – Georgia 16-7! Andrei Neamţu a marcat din nou.

Reclamă

Update 20:54! România – Georgia 15-6! Silvian Colodrovschi înscrie din nou.

Update 20:53: România – Georgia 14-6! Vlad Georgescu a marcat al cincilea gol în acest meci.

Update 20:50: România – Georgia 13-6! Tricolorii conduc la şapte goluri după trei reprize.

Reclamă 4 / 0/3

Update 20:47: România – Georgia 13-6! Vlad Georgescu înscrie din nou pentru tricolori.

Update 20:39: România – Georgia 12-4! David Belenyesi a înscris din nou.

Update 20:38 România – Georgia 11-4! David Belenyesi a marcat şi el pentru tricolori.

Update 20:33: România – Georgia 10-4! România are un avantaj de şase goluri după primele două reprize.

Update 20:29: România – Georgia 10-3! Silvian Colodroveschi a înscris dintr-o deviere şi România are un avantaj de şapte goluri.

Update 20:27: România – Georgia 9-3! Vlad Georgescu a marcat un nou gol superb.

Update 20:23: România – Georgia 8-3! Andrei Neamţu înscrie şi el un gol superb, iar România are un avantaj de cinci goluri pentru a doua oară în acest meci.

Reclamă

Update 20:22: România – Georgia 7-3! Levente Vancsik a marcat al doilea gol în acest meci.

Update 20:20: România – Georgia 6-3! Georgia a redus din diferenţă şi a venit la două goluri în spatele tricolorilor.

Update 20:17: România – Georgia 6-1! Silvian Colodrovschi marchează primul gol al reprizei secunde.

Update 20:13: România – Georgia 5-1! Vlad Georgescu înscrie din nou şi conduce 5-1. Primă repriză de vis a tricolorilor.

Update 20:10: România – Georgia 4-0! Vlad Georgescu a înscris un gol superb, iar selecţionerul Georgiei a cerut timeout.

Update 20:08: România – Georgia 3-0! Tricolorii fac spectacol! Tudor-Andrei Fulea a dus scorul la 3-0.

Update 20:05: România – Georgia 2-0! Tricolorii au majorat diferenţa prin Levente Vancsik.

Update 20:03: România – Georgia 1-0! Francesco Iudean a deschis scorul pentru România în meciul cu Georgia.

Update 20:00: A început meciul dintre România şi Georgia, din optimile Campionatului European de polo masculin.

România – Slovacia 8-7 a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. „Tricolorii” au preluat conducerea în meci pentru prima oară în sfertul al patrulea.

Georgescu a marcat un gol fabulos pentru 8-7, el stabilind astfel şi scorul final al întâlnirii. „Tricolorii” începuseră în dezavantaj ultimul sfert al meciului, dar au reuşit să obţină o victorie mare şi să se apropie de obiectiv, cel puţin locul 8 la acest European.

România a încheiat grupa D de la Campionatul European pe primul loc, cu 9 puncte. „Tricolorii” au reuşit să câştige toate cele 3 meciuri pe care le-au disputat până acum. De partea cealaltă, adversara României din meciul de joi, de la ora 20:00, Georgia, nu a bătut pe nimeni la acest European.

Obiectivul României la Campionatul European de polo masculin

Căpitanul Marius Ţic a dezvăluit obiectivul României la Campionatul European de polo masculin, ce va avea loc în perioada 4-16 ianuarie, exclusiv în AntenaPLAY, la Dubrovnik.

Jucătorul Stelei susţine că obiectivul nostru este accederea între primele 8 echipe, care ne-ar aduce automat la Campionatul Mondial.

„Ne dorim să ajungem la meciul de baraj pentru intrarea între primele 8, care au o şansă de 99% să ajungă la Campionatul Mondial. Şi acesta este obiectivul nostru.

Emoţiile sunt tot timpul, fără ele ar însemna că ne-am pierdut pasiunea. E nevoie de multă experienţă, dar e important să avem încredere. Eu încerc să merg pe ceea ce simt în ziua meciului. Eu dau 100%”, a spus căpitanul Ţic, conform paginii de Facebook a Federaţiei Române de Polo.

Lotul României pentru CE de polo masculin

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și