Închide meniul

Ronald Gavril va lupta într-o gală de lux în România! Anamaria Prodan a făcut totul posibil: „Vă așteptăm!”

Alex Ioniță Publicat: 10 aprilie 2024, 10:20

Reclamă
Ronald Gavril va lupta într-o gală de lux în România! Anamaria Prodan a făcut totul posibil: „Vă așteptăm!

Ronald Gavril va lupta într-o gală de lux în România

Anamaria Prodan şi iubitul Ronald Gavril / Instagram

Ronald Gavril va lupta într-o gală de lux în România. Luptătorul de box va reveni în ring după ce iubita acestuia, Anamaria Prodan, a făcut tot posibilul pentru a organiza gala!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Evenimentul va avea loc în Craiova, iar biletele au fost puse deja în vânzare. Biletele au fost puse deja în vânzare!

Ronald Gavril va lupta într-o gală de lux în România

Ronald Gavril va lupta în „Boxing Fighting Championship”, gală care va avea loc pe data de 17 mai! În cadrul acestui eveniment, „The Thrill Gavril” se va lupta pentru centura mondială, potrivit iubitei sale, Anamaria Prodan.

„Lucrez din greu pentru această gală de box. Vreau să fie perfectă. Ronald Gavril va lupta pentru centura mondială. Am depus deja actele pentru licență și gala este aproape gata.

Va fi cea mai frumoasă din România. În compania mea am fotbal, o divizie pentru baschet – pentru că Sara este baschetbalistă – și acum, iubitul meu, Ronald, este boxer. Am depus dosarul pentru a deveni promotor de box. Vă așteptăm la Craiova, pe 17 mai. Va fi un eveniment superb, de vis!”, a spus Anamaria Prodan, la playsport.ro.

Reclamă
Gala în care se va lupta Ronald Gavril

Anamaria Prodan a dezvăluit cum îl umilea Gigi Becali pe Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan a dezvăluit cum îl umilea Gigi Becali pe Laurenţiu Reghecampf, când Reghe era antrenor la FCSB, în perioadele 2012-2014 şi 2015-2017.

În primul mandat, antrenorul ajuns la 48 de ani a câştigat două titluri de campion şi a ajuns în optimile Europa League, unde echipa sa a fost eliminată de Chelsea (2013). Chiar şi aşa, Prodan susţine că Gigi era cel care făcea aproape toată echipa, chiar şi când Reghecampf era antrenorul.

„(n.r. – Lui Reghe îi făcea echipa Gigi Becali) Bineînțeles. Este mult spus sau este ciudat să spui că Gigi îi făcea echipa. Dacă Gigi suna și îi spunea că vrea să se întâmple asta, nu avea cum să nu se întâmple, dacă făceai după capul tău, plecai.

Reclamă 4 / 0/3

Este o opțiune. Eu am încercat să îl protejez pe Reghe în momentele în care toată lumea spunea că Gigi face. Când Gigi a ieșit și a spus că el o face, eu deja eram în penibil dacă mai susțineam că nu este așa. Nu a existat niciodată cineva care să facă ce vrea pe banii lui Gigi Becali.

(n.r. – Reghe s-a opus patronului) Cum poți să te opui patronului, cum ai putea? Tuturor le-a făcut, nu doar lui Reghe. Reghe a fost unul dintre zecile de antrenori, care nu au avut cum să facă. Îl învățam pe Reghe absolut tot, de la a la z și nu mă feresc să spun.

(n.r. pe vremea lui Reghe ce jucător a impus clar) Toată Steaua. Singurii pe care i-a dorit Reghe erau Gardoș și Chiricheș, Reghe voia să stea foarte bine pe apărare. Gigi nu îl plăcea foarte mult pe Gardoș, dacă Gardoș greșea la un meci era spectacol.

Poți să faci treabă cu Gigi dacă îi explici. Antrenorul poate să spună că săptămâna asta un jucător s-a antrenat exemplar, este ok, dar Gigi spune că nu îi place, chiar dacă se antrenează de mii de ori. Intră, îl bagă antrenorul peste Gigi, dar dacă a greșit a fugit puiul cu ața”, a spus Prodan, citată de fanatik.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și