Închide meniul

Anamaria Prodan a dezvăluit cum îl umilea Gigi Becali pe Laurenţiu Reghecampf: „Suna şi spunea asta”

Dan Roșu Publicat: 9 aprilie 2024, 11:55

Reclamă
Anamaria Prodan a dezvăluit cum îl umilea Gigi Becali pe Laurenţiu Reghecampf: „Suna şi spunea asta

Anamaria Prodan a dezvăluit cum îl umilea Gigi Becali pe Laurenţiu Reghecampf

Laurenţiu Reghecampf, în timpul unui meci - Hepta

Anamaria Prodan a dezvăluit cum îl umilea Gigi Becali pe Laurenţiu Reghecampf, când Reghe era antrenor la FCSB, în perioadele 2012-2014 şi 2015-2017.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În primul mandat, antrenorul ajuns la 48 de ani a câştigat două titluri de campion şi a ajuns în optimile Europa League, unde echipa sa a fost eliminată de Chelsea (2013). Chiar şi aşa, Prodan susţine că Gigi era cel care făcea aproape toată echipa, chiar şi când Reghecampf era antrenorul.

Anamaria Prodan a dezvăluit cum îl umilea Gigi Becali pe Laurenţiu Reghecampf

„(n.r. – Lui Reghe îi făcea echipa Gigi Becali) Bineînțeles. Este mult spus sau este ciudat să spui că Gigi îi făcea echipa. Dacă Gigi suna și îi spunea că vrea să se întâmple asta, nu avea cum să nu se întâmple, dacă făceai după capul tău, plecai.

Este o opțiune. Eu am încercat să îl protejez pe Reghe în momentele în care toată lumea spunea că Gigi face. Când Gigi a ieșit și a spus că el o face, eu deja eram în penibil dacă mai susțineam că nu este așa. Nu a existat niciodată cineva care să facă ce vrea pe banii lui Gigi Becali.

(n.r. – Reghe s-a opus patronului) Cum poți să te opui patronului, cum ai putea? Tuturor le-a făcut, nu doar lui Reghe. Reghe a fost unul dintre zecile de antrenori, care nu au avut cum să facă. Îl învățam pe Reghe absolut tot, de la a la z și nu mă feresc să spun.

Reclamă

(n.r. pe vremea lui Reghe ce jucător a impus clar) Toată Steaua. Singurii pe care i-a dorit Reghe erau Gardoș și Chiricheș, Reghe voia să stea foarte bine pe apărare. Gigi nu îl plăcea foarte mult pe Gardoș, dacă Gardoș greșea la un meci era spectacol.

Poți să faci treabă cu Gigi dacă îi explici. Antrenorul poate să spună că săptămâna asta un jucător s-a antrenat exemplar, este ok, dar Gigi spune că nu îi place, chiar dacă se antrenează de mii de ori. Intră, îl bagă antrenorul peste Gigi, dar dacă a greșit a fugit puiul cu ața”, a spus Prodan, citată de fanatik.ro.

Anamaria Prodan l-a spulberat pe Laurențiu Reghecampf, după ce Corina Caciuc a născut

Recent, Anamaria Prodan l-a spulberat pe Laurențiu Reghecampf, după ce Corina Caciuc a născut. Vedeta a avut o reacție devastatoare și l-a sfătuit pe fostul ei soț să nu-și părăsească copiii. Aceasta a mai oferit detalii și despre relația pe care o are cu Ronald Gavril.

Reclamă 4 / 0/3

Laurențiu Reghecampf a devenit tată pentru a patra oară, după ce Corina Caciuc a născut un băiețel. Antrenorul mai are un fiu alături de actuala sa parteneră, pe Liam, în vârstă de aproape doi ani. De asemenea, „Reghe” mai are doi băieți, din mariajele cu Mariana Pfeiffer și Anamaria Prodan, pe Luca și pe Bebeto.

„Nu ne interesează eșecurile lui pe plan profesional nu ne interesează ce face câți copii face, cu cine și când.

Să-l ajute Dumnezeu, ca pe oricine, de altfel, să înțeleagă ce înseamnă familie și copil și la bătrânețe, să îi crească, să îi educe și să nu îi părăsească și pe aceștia. În rest, nu ne interesează absolut nimic despre acest om, nu îi purtăm ranchiună, pur și simplu ne este super indiferent!”, a declarat Anamaria Prodan, conform actualitate.net.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și