Închide meniul

Să vină banii! Ce sume vor încasa Mike Tyson și Roy Jones Jr. pentru meciul ”bătrâneilor”. ”Nu mă îmbogățesc”

Gal Dorin Publicat: 26 noiembrie 2020, 15:34 / Actualizat: 11 mai 2021, 20:31

Să vină banii! Ce sume vor încasa Mike Tyson și Roy Jones Jr. pentru meciul ”bătrâneilor”. ”Nu mă îmbogățesc”

profimediaimages

Mike Tyson și Roy Jones Jr. vor lupta duminică dimineață într-o luptă

  • Cei doi boxeri se bat duminică dimineață
  • Cele mai tari faze sunt pe www.as.ro

Este evident că Mike Tyson și Roy Jones Jr. încă mai au puterea de a atrage oameni și televiziuni, astfel că și recompensa lor va fi pe măsură. Tyson, la 54 de ani, și cu ultima acțiune în ring în 2006, va primi 10 milioane de dolari. Roy Jones Jr. va primi doar un singur milion de dolari prin comparație. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mike Tyson a declarat că își va dona câștigurile

Totuși, cel care a fost cândva poreclit drept ”cel mai rău om al planetei” a declarat că nu intenționează să păstreze banii, ci că îi va dona.

Reclamă

”Banii vor merge către diverse organizații de caritate, deci nimeni nu trebuie să se îngrijoreze sau să devină gelos pentru că mă îmbogățesc și să spună că o fac doar pentru bani.

Nu primesc nimic și mă simt bine că fac asta doar pentru că pot”, a explicat Tyson conform celor de la As.

Reclamă

Au voie cei doi să își dea KO?

Comisia Atletică din SUA, cea care regulează toate sporturile din această țară, a stabilit un set de reguli incredibile pentru această confruntare, unele dintre ele de-a dreptul aberante. Aceștia au vrut să îi oblige pe cei doi să poarte căști, ca la amatori, lucru refuzat evident, așa că au făcut rundele de 2 minute, în loc de 3, fapt ce i-a înfuriat pe cei doi. ”Rundele de 2 minute sunt pentru femei!”, au spus Tyson și Jones.

Mai mult, cei doi se bat cu mănuși mai mari decât cele obișnuite, pe durata a doar 8 runde, meciul nu va avea un câștigător, nu există judecători, meciul se oprește dacă vreunul suferă o tăietură și, mai ales, nu au voie să își dea KO. Comisia Atletică a declarat că cei doi au voie doar ”să facă un sparring mai dur”.

WBC, organizația ce pune în ring acest meci, declară însă că lucrurile nu sunt așa. Cei doi vor lupta 8 runde de 2 minute, dar au voie să își dea KO, vor avea 3 foști campioni de box ce vor da o decizie la final, dacă nu se termină prin KO, iar câștigătorul va primi chiar și o centură!

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mike Tyson revine în ring la 57 de ani
Alte sporturi • 7 mart., 22:31
Mike Tyson revine în ring la 57 de ani! Se va lupta cu influencerul devenit boxer: „Plănuiesc să îl termin! Lupta vieții mele”
Mike Tyson l-a felicitat pe Saad Fathi, după ce l-a făcut KO pe Adana Kone la Fight Nation Premium Boxing
Alte sporturi • 1 mart., 23:05
Mike Tyson l-a felicitat pe Saad Fathi, după ce libianul l-a făcut KO pe Adana Kone la Fight Nation Premium Boxing
Fight Nation Premium Boxing AntenaPlay
Alte sporturi • 1 mart., 18:35
Fight Nation Premium Boxing a fost LIVE STREAM în AntenaPLAY. Saad Fathi l-a învins prin KO pe Adana Kone
Cum a ajuns să arate Mike Tyson la 57 de ani! Transformare incredibilă
Extra • 25 oct., 17:23
FOTO
Cum a ajuns să arate Mike Tyson la 57 de ani! Transformare incredibilă
Mike Tyson, în colţul lui Francis Ngannou
Alte sporturi • 4 aug., 12:36
Mike Tyson, în colţul lui Francis Ngannou, la debutul camerunezului în box. Meciul cu Tyson Fury va avea loc în Arabia Saudită