Închide meniul

Haos total înainte de Tyson vs Jones. Au voie să își dea KO cei doi? Ce reguli incredibile are meciul de duminică

Reclamă

Florian Ceafalău Publicat: 26 noiembrie 2020, 9:59

Haos total înainte de Tyson vs Jones. Au voie să își dea KO cei doi? Ce reguli incredibile are meciul de duminică

Profimedia Images

Mike Tyson

Mike Tyson și Roy Jones Jr. se pregătesc de cel mai tare meci al anului. Cine și-ar fi putut închipui că vom avea ocazia să îl vedem pe Tyson la treabă după 15 ani? Deși mulți spun că meciul nu este pe bune, am văzut toate interviurile acordate de acesta înainte de meci și nu am niciun dubiu că va încerca să îi dea KO lui Jones duminică dimineața.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dar are voie?

Comisia Atletică din SUA, cea care regulează toate sporturile din această țară, a stabilit un set de reguli incredibile pentru această confruntare, unele dintre ele de-a dreptul aberante. Aceștia au vrut să îi oblige pe cei doi să poarte căști, ca la amatori, lucru refuzat evident, așa că au făcut rundele de 2 minute, în loc de 3, fapt ce i-a înfuriat pe cei doi. ”Rundele de 2 minute sunt pentru femei!”, au spus Tyson și Jones.

Mai mult, cei doi se bat cu mănuși mai mari decât cele obișnuite, pe durata a doar 8 runde, meciul nu va avea un câștigător, nu există judecători, meciul se oprește dacă vreunul suferă o tăietură și, mai ales, nu au voie să își dea KO. Comisia Atletică a declarat că cei doi au voie doar ”să facă un sparring mai dur”.

Cum poți controla asta?
Cum îi poți opri pe cei doi să nu își dea KO?

Reclamă

WBC, organizația ce pune în ring acest meci, declară însă că lucrurile nu sunt așa. Cei doi vor lupta 8 runde de 2 minute, dar au voie să își dea KO, vor avea 3 foști campioni de box ce vor da o decizie la final, dacă nu se termină prin KO, iar câștigătorul va primi chiar și o centură!

Cu alte cuvinte, WBC promite că meciul este unul pe bune, singura diferență fiind că rundele vor fi de 2 minute, iar la final rezultatul nu va fi înregistrat în palmaresul oficial al celor doi. Mai mult, cei doi boxeri au fost deja testați de VADA, The Voluntary Anti-Doping Association, pentru substanțe interzise. Ironia face ca marijuana, planta pe care Tyson o crește și vinde, dar pe care o și consumă la greu, nu a fost inclusă între substanțele testate.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş Vezi toate știrile
Citește și