Închide meniul

Sam Cane, după cartonașul roșu primit în finala Cupei Mondiale, Noua Zeelandă – Africa de Sud: ”Voi trăi toată viața cu asta”

Dan Roșu Publicat: 29 octombrie 2023, 11:19

Reclamă
Sam Cane, după cartonașul roșu primit în finala Cupei Mondiale, Noua Zeelandă – Africa de Sud: ”Voi trăi toată viața cu asta”

Sam Cane, după cartonașul roșu primit în finala Cupei Mondiale, Noua Zeelandă - Africa de Sud

Sam Cane primește medalia de argint, după finala Cupei Mondiale / Profimedia Images

Sam Cane, căpitanul All Blacks, a vorbit după cartonașul roșu încasat în finala Cupei Mondiale, Noua Zeelandă – Africa de Sud 11-12. ”E ceva cu care voi trău toată viața”, susține Cane.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorul în vârstă de 31 de ani a devenit primul rugbist care a fost eliminat într-o finală de Cupa Mondială, în minutul 34 al disputei de la Paris.

Sam Cane, după cartonașul roșu primit în finala Cupei Mondiale, Noua Zeelandă – Africa de Sud 11-12

În ciuda faptului că a jucat cea mai mare parte a meciului în 14, Noua Zeelandă a dominat o mare parte din repriza a doua şi a ratat două ocazii de a prelua conducerea pe final.

„Suntem aici de două luni şi orice lucru care se întâmplă are consecinţe”, a spus Cane. „În acel moment nici măcar nu mi-am dat seama, m-a luat prin surprindere faptul că el a făcut un pas înapoi.

Nu sunt aici pentru a discuta dacă a fost o decizie corectă sau greşită. Nu poate fi schimbată. Din păcate, este ceva cu care va trebui să trăiesc toată viaţa”, a spus Cane.

Reclamă

Noua Zeelandă – Africa de Sud 11-12

În finala de sâmbătă, Africa de Sud s-a impus cu 12-11 în meciul cu Noua Zeelandă. În minutul 34, a primit cartonaş roşu Sam Cane, de la neo-zeelandezi.

Învingătorii au punctat prin Handre Pollard, prin lovituri de pedeapsă în minutele 3, 13, 19 şi 34.

Noua Zeelandă a reuşit un eseu în minutul 58, prin Barrett şi a avut două lovituri de pedeapsă – Richie Mo’unga ’17, ’38.

Reclamă 4 / 0/3

Finala a fost precedată de un show Mika, dar şi de celebrul haka al neo-zeelandezilor.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
Vezi toate știrile
Citește și