Închide meniul

Scandal după finala dintre Noua Zeelandă şi Africa de Sud: „Am trimis o serie de fişiere”

Dan Roșu Publicat: 2 noiembrie 2023, 12:33

Reclamă
Scandal după finala dintre Noua Zeelandă şi Africa de Sud: „Am trimis o serie de fişiere

Scandal după finala dintre Noua Zeelandă şi Africa de Sud

Jucătorii All Blacks după finala pierdută cu Africa de Sud, 11-12

Scandal după finala dintre Noua Zeelandă şi Africa de Sud. Selecţionata Noii Zeelande, nemulţumită de prestaţia lui Wayne Barnes în timpul finalei Cupei Mondiale, pierdută la limită de All Blacks în faţa Africii de Sud (11-12), a cerut explicaţii din partea World Rugby în legătură cu anumite decizii ale arbitrului englez, informează presa franceză.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Finala de sâmbătă de pe Stade de France a fost marcată de patru cartonaşe galbene, unul dintre ele transformat în roşu, în cazul căpitanul All Blacks, Sam Cane, pentru un placaj neregulamentar.

Scandal după finala dintre Noua Zeelandă şi Africa de Sud

În urma acestei eliminări, Noua Zeelandă a fost nevoită să evolueze mai mult de jumătate din meci în 14 jucători.

„Am trimis o serie de fişiere la World Rugby, pentru ca ei să facă unele comentarii. Sperăm că o vor face”, a declarat selecţionerul neozeelandez Ian Foster, citat de Le Figaro.

Căpitanul sud-african Siya Kolisi a primit un cartonaş galben la cinci minute după debutul reprizei secunde, pentru un placaj similar cu cel al lui Sam Cane, dar a putut revenit în joc, spre deosebire de neozeelandez.

Reclamă

All Blacks au fost afectaţi şi de faptul că un eseu înscris de Aaron Smith a fost anulat de arbitrajul video pentru un fault comis în cealaltă parte a terenului.

Foster a refuzat să comenteze secvenţele jocului care au fost de interes deosebit pentru echipa sa: „Oh, cred că le poţi ghici”, a spus el.

Finala Cupei Mondiale a fost ultimul meci al lui Ian Foster ca selecţioner al Noii Zeelande, locul său urmând să fie luat de Scott Robertson.

Reclamă 4 / 0/3

După întoarcerea în Noua Zeelandă, una dintre ultimele misiuni ale lui Ian Foster va fi să facă un bilanţ a performanţelor All Blacks cu staff-ul său, fără jucători. „Probabil că nu se va face oficial (cu jucătorii). Cu siguranţă voi fi eu şi staff-ul meu”, a spus el.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:49 LIVE VIDEOSuedia – SUA (21:20) în AntenaPLAY! Elveţia – Norvegia și Slovacia – Germania se joacă ACUM la Campionatul Mondial de hochei 18:47 Barcelona încearcă să transfere o vedetă de la FC Porto! Xavi a pus ochii pe brazilianul care face spectacol în Liga Portugal 18:27 LIVE VIDEOPFL Mena 1 2024 e ACUM, live în AntenaPLAY. Spectacol total la Riyadh 18:08 „Ce trebuia să-mi facă, să mă omoare?” Romario Benzar a izbucnit când a aflat că i-a fost redusă suspendarea lui Hakim Abdallah 17:57 „Nu se întoarce cum a plecat!” Raul Rusescu, semnal de alarmă despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB 17:44 Doncaster – Crewe LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Duel pentru finala play-off-ului de promovare în League One 17:33 „A tot purtat negocieri” Anunț „bombă” al scoțienilor despre marea lovitură pe care Dan Șucu o încearcă la Rapid 17:25 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 10 mai 2024 16:48 „Vei rămâne la FCSB?” Elias Charalambous, anunțul momentului despre viitorul său! A dat cărțile pe față la conferința de presă 16:33 Raul Rusescu spulberă planul lui Gigi Becali! Verdict ferm despre viitorul lui Florinel Coman: „Se face!” Vezi toate știrile
Citește și