Închide meniul

Scene incredibile în La Vuelta! Cum s-a încercat boicotarea competiției. Anunțul poliției spaniole

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 29 august 2023, 18:34

Scene incredibile în La Vuelta! Cum s-a încercat boicotarea competiției. Anunțul poliției spaniole

Scene incredibile în La Vuelta

Sportivi, în La Vuelta / Profimediaimages

Scene incredibile în La Vuelta. Competiția a fost aproape să fie oprită din cauza unor persoane care doreau încetarea acesteia. Metoda pe care aceștia doreau să o folosească este una incredibilă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Turneul a avut deja parte de evenimente nefericite, cauzate de condițiile meteorologice. Mai mulți sportivi au avut parte de căzături și de accidentări, dar, datorită poliției, un accident și mai mare a fost evitat.

Scene incredibile în La Vuelta. Poliția din Spania a dejucat planul persoanelor care voiau să boicoteze competiția

Poliția din Spania a anunțat că o serie de persoane doreau să boicoteze competiția prin vărsarea unui lichid, similar cu uleiul de motor, pe șoseaua pe care sportivii urmau să treacă. Forțele de ordine au descoperit mecanismul inventat de aceștia.

Oficialii forțelor de ordine au postat un videoclip pe rețelele de socializare. Alături de filmare, aceștia au emis și un comunicat, în care se vorbește despre descoperirea făcută:

„Cu mecanismul care se poate vedea în videoclip, un grup de persoane doreau să saboteze etapa curentă a La Vuelta. La fața locului s-au găsit două butoaie care conțineau 400 de litri de lichid, care trebuia să fie aruncat pe șosea. Patru persoane au fost reținute în Leida”, se arată în comunicatul poliției, citat de cyclinguptodate.com.

Reclamă

Suspecții au lăsat butoaiele respective deasupra unei șosele, unde în filmare se poate observa trafic. Astfel, prin această descoperire, poliția din Spania a contribuit la desfășurarea în siguranță a La Vuelta, competiție care se desfășoară în perioada 26 august – 17 septembrie.

Tragedie în lumea sporturilor | Un campion la ciclism a murit la doar 23 de ani după un teribil accident

Tijl De Decker a suferit accidentul tragic la un antrenament efectuat miercuri. Echipa sa, Lotto Dsttny nu a oferit prea multe detalii la vremea respectivă despre starea tânărului, confirmând însă faptul că acesta se afla în stare gravă, internat la spital.

Reclamă 4 / 0/3

Acesta era un ciclist cu un potenţial uriaş, după ce în acest an a câştigat Paris-Roubaix, competiţie destinată tinerilor cicilişti.

„Nu putem să oferim, pentru moment, un update despre starea ciclistului nostru, Tijl De Decker. El a suferit un accident grav, dar nu putem în acest moment să oferim multe detalii despre starea lui. Tot ce putem să confirmăm e că acesta se află în comă indusă. Tijl beneficiază de cea mai bună îngrijire, la spitalul universitar din Antwerp”, au anunţat oficialii de la Lotto Dstny.

După ce a fost supus unei intervenţii chirurgicale, De Decker a murit în spital. Vestea morţii sale a fost confirmată tot de oficialii echipei sale.

„Cu o profundă durere, vă anunţăm că Tijl De Decker a încetat din viaţă. Echipa are inima frântă de această veste şi transmite toată dragostea şi gândurile bune către familia lui Tijl în aceste momente incredibil de grele”, au mai anunţat cei de la Lotto Dstny.

Tijl De Decker este cel de-al cincilea ciclist care moare în 2023. Tot în urma unor accidente tragice au murit şi Gino Mader, Connor Lamert, Jacopo Venzo şi Magnus White.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:45 LIVE TEXTUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-0. Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul 21:16 Marian Iancu a spus, chiar de ziua lui Dan Şucu, ce ar face dacă l-ar întâlni pe patronul Rapidului! 20:57 Lăcrămioara Perijoc, în finala Campionatelor Europene de Box de la Belgrad! A învins-o pe Niamh Fay, în semifinale 20:50 Scandal Mircea Rednic – Dorinel Munteanu, după UTA – Oţelul 3-1: „Nu vorbeşti de antrenorul advers când pierzi” 20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și