Închide meniul

Tragedie în lumea sporturilor! Un campion la ciclism a murit la doar 23 de ani după un teribil accident

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 25 august 2023, 17:33

Tragedie în lumea sporturilor! Un campion la ciclism a murit la doar 23 de ani după un teribil accident

Tragedie în lumea sporturilor, după ce un campion a murit la doar 23 de ani după un teribil accident

Tijl De Decker/ Twitter

Tragedie în lumea sporturilor, după ce un campion la ciclism a murit la doar 23 de ani. Tijl De Decker a suferit un teribil accident la un antrenament, accident care în cele din urmă i-a fost fatal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tijl De Decker era un ciclist cu un potenţial uriaş, după ce în acest an a câştigat Paris-Roubaix, competiţie destinată tinerilor cicilişti.

Tragedie în lumea sporturilor | Un campion a murit la doar 23 de ani după un teribil accident

Tijl De Decker a suferit accidentul tragic la un antrenament efectuat miercuri. Echipa sa, Lotto Dsttny nu a oferit prea multe detalii la vremea respectivă despre starea tânărului, confirmând însă faptul că acesta se afla în stare gravă, internat la spital.

„Nu putem să oferim, pentru moment, un update despre starea ciclistului nostru, Tijl De Decker. El a suferit un accident grav, dar nu putem în acest moment să oferim multe detalii despre starea lui. Tot ce putem să confirmăm e că acesta se află în comă indusă. Tijl beneficiază de cea mai bună îngrijire, la spitalul universitar din Antwerp”, au anunţat oficialii de la Lotto Dstny.

După ce a fost supus unei intervenţii chirurgicale, De Decker a murit astăzi, în spital. Vestea morţii sale a fost confirmată tot de oficialii echipei sale.

Reclamă

„Cu o profundă durere, vă anunţăm că Tijl De Decker a încetat din viaţă. Echipa are inima frântă de această veste şi transmite toată dragostea şi gândurile bune către familia lui Tijl în aceste momente incredibil de grele”, au mai anunţat cei de la Lotto Dstny.

Tijl De Decker este cel de-al cincilea ciclist care moare în 2023. Tot în urma unor accidente tragice au murit şi Gino Mader, Connor Lamert, Jacopo Venzo şi Magnus White.

Decizie incredibilă la Campionatele Mondiale de ciclism

Decizie incredibilă la Campionatele Mondiale de ciclism! Ricardo Ten Argiles, un ciclist paralimpic cu ambele mâini amputate, a devenit campion mondial în trei evenimente separate la Glasgow. Imaginile cu cadoul pe care ciclistul spaniol l-a primit chiar pe podium au devenit virale.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru performanţele sale din cadrul Campionatelor Mondiale UCI din 2023, organizatorii i-au oferit un cadou spaniolului, dar decizia nu a fost deloc inspirată. Pe lângă medalia de aur, el a primit din partea sponsorului principal al competiţiei şi un ceas de mână.

Ricardo Ten Argiles, un ciclist paralimpic cu ambele mâini amăutate, a câştigat trei medalii de aur la Campionatele Mondiale UCI de la Glasgow. Pentru performanţele sale, organizatorii competiţiei au vrut să îi ofere un cadou ciclistului de 47 din Spania, pe lângă medaliile de aur.

Prin intermediul sponsorului competiţiei, el a primit cadou un ceas de mână. Decizia organizatorilor a fost criticată de mulţi pe reţelele sociale.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
Vezi toate știrile
Citește și