Închide meniul
Video

„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România

Alex Masgras Publicat: 1 mai 2024, 20:51

Reclamă

Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România

Romania - Ungaria, la Campionatul Mondial de Hochei pe Gheaţă / IIHF

A avut loc un scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România, de la Campionatul Mondial de Hochei pe Gheaţă. „Tricolorii” s-au impus cu 2-1 în faţa Ungariei, în al treilea meci de la Bolzano, într-un meci care a fost LIVE în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cele două goluri ale României au fost marcate de Peter Balazs şi Otto Sandor Szekely. Acesta este primul succes al „tricolorilor” de la actuala ediţie a Campionatului Mondial de Hochei pe Gheaţă, Divizia 1, Grupa A.

„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România

Înfrângerea în faţa României nu le-a picat deloc bine jucătorilor din Ungaria. Vilmos Gallo, extrema dreapta a maghiarilor, a produs un scandal uriaş cu declaraţiile date la finalul partidei. Gallo s-a plâns de modul în care îl tratează selecţionerul Don MacAdam şi l-a făcut clovn:

„Din păcate, selecţionerul echipei naţionale este un clovn şi nu pot face nimic. Încerc să fiu trup şi suflet la fiecare meci, dar el mă trage înapoi. Am încercat să depăşesc acest moment, să demonstrez pe gheaţă, dar nu am reuşit să îi fac pe plac.

Din păcate am pierdut, chiar dacă am avut o mulţime de ocazii. Am înscris un singur meci. A fost un meci frustrant. E trist, dar aşa este hocheiul uneori”, a declarat Vilmos Gallo, potrivit 24.hu.

Reclamă

La scurt timp, federaţia din Ungaria a reacţionat, spunând că declaraţiile date de Gallo nu sunt demne de un sportiv profesionist şi echipa trebuei să treacă peste frustarea rezultatului din meciul cu România:

Toată lumea din familia hocheiului din Ungaria este dezamăgită de rezultatul de miercuri. Declaraţiile lui Vilmos Gallo nu sunt demne de un sportiv de performanţă. Orice s-a întâmplat în vestiar înaintea meciului de miercuri este o problemă internă a echipei naţionale.

Staff-ul şi jucătorii trebuie să lucreze împreună pentru a trece peste frustrarea provocată de această înfrângere. Echipa naţională lucrează pentru a depăşi această tensiune şi pentru a juca cu inimă în ultimele două partide”, a reacţionat federaţia, la scurt timp, potrivit sursei citate anterior.

Reclamă 4 / 0/3

Lotul României pentru Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A

Portari: Adorján Attila – SC Miercurea Ciuc, Mag Örs-Dávid – ACSH Gheorgheni, Tőke Zoltán-László – CSM Corona Brașov.

Fundași: Bors Huba-Ferenc – CSM Corona Brașov, Ferencz-Csibi Róbert – SC Miercurea Ciuc, Györfy Tihamér – ACSH Gheorgheni, Imre Patrik – ACSH Gheorgheni, Láday Tamás – SC Miercurea Ciuc, Matias Haaranen – ACSH Gheorgheni, Salló Alpár – SC Miercurea Ciuc.

Atacanți: Albert Zagidullin – CSM Corona Brașov, Yevgeni Skachkov – SC Miercurea Ciuc, Fodor Csanád – SC Miercurea Ciuc, Gajdó Balázs – CSM Corona Brașov, Kovács Mátyás – CSM Corona Brașov, Molnár Zoltán – CSHC Fenestela 68, Molnár Zsombor – CSHC Fenestela 68, Péter Balázs-Szabolcs – SC Miercurea Ciuc, Részegh Tamás – SC Miercurea Ciuc, Roberto Gliga – CSM Corona Brașov, Rokaly Norbert – SC Miercurea Ciuc, Rokaly Szilárd – SC Miercurea Ciuc, Sándor-Székely Ottó – ACSH Gheorgheni.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:56 Ce a făcut Dorinel Munteanu, în timpul loviturilor de departajare din finala Cupei României! Gestul a fost surprins imediat 23:45 Corvinul merge în Europa League din Liga a 2-a! Oţelul va avea nevoie de două victorii pentru a juca în Europa! 23:32 Câţi bani a încasat Corvinul, după ce a câştigat Cupa României! Succes istoric pentru echipa din Liga a 2-a 23:10 Corvinul Hunedoara a câştigat Cupa României! Victorie istorică pentru echipa lui Florin Maxim, după lovituri de la 11 metri! 22:52 „Trebuie s-o spun!” Fatih Terim, mesaj categoric după ce a fost umilit de PAOK-ul lui Răzvan Lucescu 22:51 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (duminică, 20:00). Românul, condamnat să câştige 22:45 Accidentare cumplită pentru fiul lui Narcis Răducan! Cât va lipsi de pe teren Iustin! Verdictul medicilor este devastator! 22:30 Răzvan Lucescu, prima reacţie după victoria uriaşă din derby-ul cu Panathinaikos! PAOK, la un pas de titlu în Grecia 22:00 PAOK – Panathinaikos 4-1 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Răzvan Lucescu e pe primul loc în Grecia, cu o etapă înainte de final! 21:55 Dorinel Munteanu, criză de nervi, după golul marcat de Corvinul în finala Cupei României! Gestul făcut imediat Vezi toate știrile
Citește și