Închide meniul
VIDEO

Siphesihle Mntungwa, adversarul pugilistului care a decedat după ce și-a pierdut cunoștința în ring, şochează: „Mă sinucid!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 13 iunie 2022, 15:23

Siphesihle Mntungwa, adversarul pugilistului care a decedat după ce și-a pierdut cunoștința în ring, şochează: „Mă sinucid!

Tânărul pugilist Simiso Buthelezi a decedat

Tânărul pugilist Simiso Buthelezi a decedat / Twitter

Siphesihle Mntungwa, adversarul pugilistului care a decedat după ce și-a pierdut cunoștința în ring, şochează lumea sportului. Tânărul sportiv a transmis că vrea să se sinucidă!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mntungwa a fost marcat de decesul fostului său adversar, dar şi de acuzațiile primite pe rețelele de socializare.

Siphesihle Mntungwa, adversarul lui Simiso Buthelezi, şochează lumea sportului

„Am primit critici dure și insulte pe rețelele de socializare când Simiso a fost internat în spital. Dar acele amenințări au ajuns la un alt nivel după moartea sa. Nu mai suport. Mai am un singur lucru de făcut. Am de gând să mă sinucid.

Nu l-am ucis pe Simiso Buthelezi. Ne-am luptat într-un meci de box, dar nu a fost pe viață și pe moarte. Tot ce îmi doream era să câștig titlul, care ar putea ajuta la schimbarea vieții mele și a familiei mele”, a declarat Mntungwa, poatrivit Marca.

Reclamă

Simiso Buthelezi a decedat după ce și-a pierdut cunoștința în ring

Tragedie în box! Tânărul pugilist Simiso Buthelezi, în vârstă de 24 de ani, a decedat la 3 zile după ce și-a pierdut cunoștința în timpul meciului cu Siphesihle Mntungwa, de la categoria ușoară.

Sud-africanul Simiso Buthelezi a șocat o lume întreagă în ultima rundă a meciului cu conaționalul Siphesihle Mntungwa, disputat la Durban.

În mod uluitor, tânărul boxer s-a dus spre colțul ringului, departe de adversarul său, și a început să arunce pumni în aer, complet dezorientat. Momentul șocant s-a produs imediat după ce a avut loc un schimb furtunos de lovituri între cei doi pugiliști, în corzile ringului.

Reclamă 4 / 0/3

Arbitrul a anunțat finalul duelului și i-a oferit victoria adversarului Siphesihle Mntungwa. Apoi, oficialul luptei a sărit în ajutorul sportivului.

Federația de box din Africa de Sud a anunțat deschiderea unei anchete

Potrivit Federației de box din Africa de Sud, Buthelezi a suferit o sângerare a creierului, în urma căreia sportivul a fost transportat de urgență la spital, fiind plasat în comă indusă. Din păcate, la 3 zile de la momentul șocant, văzut de peste 2,5 milioane de oameni, boxerul a decedat.

Federația a anunțat că va fi demarată o anchetă în legătură cu meciul respectiv. Ulterior, antrenorul lui Simiso Buthelezi a declarat că tânărul sportiv nu suferea vreo problemă de sănătate înaintea luptei de tristă amintire.

„Absolut înfiorător. Sper că ești bine frate”, „Nu am mai văzut așa ceva într-un meci” sau „Este cel mai tuburător lucru pe care l-am văzut într-un ring”, au fost doar câteva dintre comentariile celor care au văzut imaginile tulburătoare.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 15:00 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” Vezi toate știrile
Citește și