Închide meniul
VIDEO

Tragedie în box! Tânărul pugilist Simiso Buthelezi a decedat la 3 zile după ce și-a pierdut cunoștința în ring

Antena Sport Publicat: 8 iunie 2022, 20:20

Tragedie în box! Tânărul pugilist Simiso Buthelezi a decedat la 3 zile după ce și-a pierdut cunoștința în ring

Tânărul pugilist Simiso Buthelezi a decedat

Tânărul pugilist Simiso Buthelezi a decedat / Twitter

  • Tragedie în box! Tânărul pugilist Simiso Buthelezi a decedat la 3 zile după ce și-a pierdut cunoștința în timpul meciului
  • România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Tragedie în box! Tânărul pugilist Simiso Buthelezi, în vârstă de 24 de ani, a decedat la 3 zile după ce și-a pierdut cunoștința în timpul meciului cu Siphesihle Mntungwa, de la categoria ușoară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sud-africanul Simiso Buthelezi a șocat o lume întreagă în ultima rundă a meciului cu conaționalul Siphesihle Mntungwa, disputat la Durban.

Tragedie în box! Tânărul pugilist Simiso Buthelezi s-a stins din viață la 3 zile după momentul șocant din ring

În mod uluitor, tânărul boxer s-a dus spre colțul ringului, departe de adversarul său, și a început să arunce pumni în aer, complet dezorientat. Momentul șocant s-a produs imediat după ce a avut loc un schimb furtunos de lovituri între cei doi pugiliști, în corzile ringului.

Reclamă

Arbitrul a anunțat finalul duelului și i-a oferit victoria adversarului Siphesihle Mntungwa. Apoi, oficialul luptei a sărit în ajutorul sportivului.

Reclamă

Federația de box din Africa de Sud a anunțat deschiderea unei anchete

Potrivit Federației de box din Africa de Sud, Buthelezi a suferit o sângerare a creierului, în urma căreia sportivul a fost transportat de urgență la spital, fiind plasat în comă indusă. Din păcate, la 3 zile de la momentul șocant, văzut de peste 2,5 milioane de oameni, boxerul a decedat.

Federația a anunțat că va fi demarată o anchetă în legătură cu meciul respectiv. Ulterior, antrenorul lui Simiso Buthelezi a declarat că tânărul sportiv nu suferea vreo problemă de sănătate înaintea luptei de tristă amintire.

„Absolut înfiorător. Sper că ești bine frate”, „Nu am mai văzut așa ceva într-un meci” sau „Este cel mai tuburător lucru pe care l-am văzut într-un ring”, au fost doar câteva dintre comentariile celor care au văzut imaginile tulburătoare.

Reclamă 4 / 0/3

 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” 8:39 Tabloul semifinalelor de la Miami: Ekaterina Alexandrova a eliminat-o şi pe Jessica Pegula 8:20 Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui” 6:56 Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 6:10 VIDEOLily Zhang – Eliza Samara 2-3! Românca s-a calificat spectaculos în optimile WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile