Închide meniul
VIDEO

Spania – Olanda 7-8, în AntenaPLAY! Olanda a câştigat Campionatul European de polo feminin. A răpus campioana en-titre!

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 13 ianuarie 2024, 22:20

Spania – Olanda 7-8, în AntenaPLAY! Olanda a câştigat Campionatul European de polo feminin. A răpus campioana en-titre!

Spania - Olanda 7-8, în AntenaPLAY

Olanda a câştigat Campionatul European / AS.ro

Spania – Olanda 7-8 a fost finala Campionatului European de polo feminin. Olanda a răpus campioana ultimelor două ediţii şi a triumfat pentru a şasea oară în istorie. Marele meci a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A fost dramatism în finala care s-a disputat chiar la Eindhoven. Olanda a câştigat cu 8-7 şi s-a declanşat fiesta după victoria senzaţională.

Spania – Olanda a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Ce s-a întâmplat în finala Campionatului European de polo feminin

Update 22.30: Spania – Olanda 7-8. Olanda este noua campioană europeană la polo feminin! Imagini spectaculoase de la finalul meciului.

Update 22.26: Spania – Olanda 7-8. Rogge a marcat şi Olanda este în avantaj!

Update 22.23: Spania – Olanda 7-7. Campioanele ultimelor două ediţii nu renunţă la egalitate şi au restabilit din nou egalitatea.

Reclamă

Update 22.20: Spania – Olanda 6-7. Van Der Sloot a înscris al doilea ei gol în finală.

Update 22.17: Spania – Olanda 6-6. Egalitate! Paula Leiton Arrones a marcat şi se anunţă un final dramatic.

Update 22.10: Spania – Olanda 5-6. Ibericele sunt conduse la limită înainte de intrarea în ultima repriză.

Reclamă 4 / 0/3

Update 21.57: Spania – Olanda 3-5. Acesta este scorul după primele două reprize.

Update 21.55: Spania – Olanda 3-5.Vivian Sevenich a distanţat-o pe tabelă pe Olanda.

Update 21.52: Spania – Olanda 2-3. Fază superbă, finalizată din nou de Joustra.

Update 21.50: Spania – Olanda 2-2. S-a restabilit egalitatea. A marcat Kitty Lynn Joustra.

Update 21.40: Spania – Olanda 2-1. Spania a încheiat în avantaj prima repriză.

Update 21.33: Spania – Olanda 1-0. Prima reuşită a meciului i-a aparţinut ibericei Judith Forca Ariza!

Update 21.30: A început finala!

Reclamă

Update 21. 25: Atmosferă spectaculoasă în sală, înainte de startul finalei.

Spania a învins categoric Grecia, în semifinale, pentru a-și asigura locul în marea finală. Ibericele s-au impus cu scorul de 13-5.

În drumul spre finală, Spania a mai trecut de Croația, în sferturi, și s-a calificat în fazele superioare ale competiției, după ce a câștigat grupa din care mai făceau parte Italia, Franța și Israel.

De cealaltă parte, Olanda a trecut de Italia, în semifinale. Olandezele s-au impus la limită, scor 7-6, la capătul unui meci echilibrat.

În sferturi, Olanda a trecut de Marea Britanie, obținând o victorie fără drept de apel, scor 25-6. Olanda de asemenea și-a câștigat grupa, din care mai făceau parte Grecia, Ungaria și Croația.

România a încheiat Campionatul European de polo pe locul 14, după ce a pierdut duelul cu Turcia, pentru clasarea pe locul 13. „Tricolorele” au cedat cu 3-7.

România va lupta pentru locurile 5-8, de la Campionatul European de polo masculin

România se va duela cu Muntenegru duminică, după ce muntenegrenii au fost învinşi de Italia, cu 8-14. România a fost eliminată în faza sferturilor de finală e Spania, ibericii impunându-se cu un categoric 7-24.

Dacă vor învinge Muntenegru, jucătorii noştri vor lupta pentru locurile 5-6 cu învingătoarea dintre Sebia şi Grecia. În cazul în care pierdem cu Muntenegru, vom juca pentru poziţiile 7-8 cu pierzătoarea meciului menţionat mai sus.

Chiar dacă a pierdut partida din sferturile de finală cu Spania, România a avut parte de un turneu spectaculos, iar prezenţa între ultimele opt i-a adus şi calificarea la Campionatul Mondial de la Doha, din perioada 2-18 februarie.

„Cred că ne-am consumat mult în celelalte meciuri. Sunt supărat că am făcut prea multe greseşi pentru jocul nostru. Încercăm să le corectăm înainte de Campionatul Mondial”, a spus selecţionerul Bogdan Rath, după eşecul cu Spania.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:56 VIDEODiscurs desprins din filme, în engleză, al lui Adrian Mititelu Jr, în vestiar, la o săptămână după supradoza de pastile 21:45 LIVE TEXTFCSB – Farul 1-0! David Miculescu a dat lovitura! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 21:37 Bayer Levekusen a egalat în minutul 90+6 și a ajuns la 46 de meciuri fără înfrângere! Echipa lui Xabi continuă seria fabuloasă 21:32 Gestul făcut de Vlad Chiricheş, înainte de FCSB – Farul! Unde a fost surprins fundaşul roş-albaştrilor 21:11 David Miculescu, în cea mai bună formă de la transferul la FCSB! A marcat din nou şi a declanşat nebunia pe Arena Naţională 20:58 „Am intrat în vacanță!” Ioan Ovidiu Sabău și-a făcut praf jucătorii, după FCU Craiova – U Cluj 3-2 20:33 LIVE VIDEOBenfica – Braga se joacă ACUM în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” Vezi toate știrile
Citește și