Închide meniul
VIDEO

Surpriză uriașă pentru Andreea Răducan la AS.ro LIVE! Oprișan i-a dat pastila care ”i-a furat” aurul la Sydney! Reacția sportivei

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 martie 2022, 15:45

Surpriză uriașă pentru Andreea Răducan la AS.ro LIVE! Oprișan i-a dat pastila care ”i-a furat” aurul la Sydney! Reacția sportivei

Andreea Răducan a vorbit despre momentul Sydney

AntenaSport

Andreea Răducan a gustat din plin gluma, chiar dacă acum 22 de ani a avut de suferit de pe urma pastilei de răceală pe care a luat-o. ”Dar nu sunt răcită”, a fost prima reacție a sportivei, în momentul în care Oprișan a scos pastila, după care a izbucnit în râs.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eu, îmi aduc aminte că a fost o pastilă! Acum, nu am ce să fac cu ea. Nu sunt răcită!”, a spus Andreea Răducan, râzând.

Andreea Răducan a fost depistată pozitiv cu pseudoefedrină

Andreea Răducan a povestit, ulterior, cum a decurs totul. Campioana noastră a dezvăluit cum a ajuns să ia acea pastilă pentru răceală. Răducan a rămas în istoria sportului românesc, după performanțele fantastice reușite la începutul anilor 2000, când a reușit să câștige o medalie de aur și una de argint la Jocurile Olimpice de la Sydney.

La competiția din Australia, Andreea Răducan reușise să câștige aurul și la individual compus. Comitetul Internațional Olimpic (CIO) a anunțat că tânăra gimnastă a fost depistată cu pseudoefedrină, o substanță regăsită în orice medicament pentru gripă și răceală, aflată pe lista interzisă a forului suprem, la vremea respectivă.

Reclamă

Andreea Răducan, la momentul dezvăluirilor

Sportiva noastră și-a adus aminte că a luat pastila de răceală în timp ce se încălzea.

Diferența de temperatură era mare. Când am plecat din România, vara, erau 30 de grade. La Sydney începuse deja să fie frig. Era problema și cu aerul condiționat și cu schimbul de temperatură destul de brusc. Probabil nici imunitatea mea nu era foarte bună.

Și atunci, fiind în cameră cu Simona Amânar, ea fiind răcită, medicul s-a gândit să nu răcesc și eu. Nici nu știam dacă mă doare pentru că urmează să răcesc sau de la tensiunea competiției.Mi-a dat o pastilă preventiv.

Reclamă 4 / 0/3

Eu eram în sala de încălzire, urma să mergem în sala de concurs. Eu făcusem un tur și urma să merg la sala de concurs. Eu am luat pastila în mers. Cine și-a bătut capul cu o chestie atât de banală. Puteam nici să nu zic că mă doare capul. Cine s-a gândit la asta”, a declarat Andreea Răducan la AS.ro LIVE.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări
  • AS.ro LIVE este de luni până vineri, de la 10:30, pe www.as.ro/live
  • Andreea Răducan a fost invitată la AS.ro LIVE

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek Vezi toate știrile
Citește și