VIDEO

Surpriză uriașă pentru Andreea Răducan la AS.ro LIVE! Oprișan i-a dat pastila care ”i-a furat” aurul la Sydney! Reacția sportivei

De Antena Sport
Publicat: 8 martie 2022, 15:45

Andreea Răducan a avut parte de o surpriză în platoul AS.ro LIVE. Marea noastră gimnastă a retrăit momentul de la Sydney , în care a luat o pastilă pentru răceală. Cătălin Oprișan a venit pregătit cu un medicament anti-răceală și i-a oferit, în spirit de glumă, o pastilă.

Reclamă
Andreea Răducan a fost invitată la AS.ro LIVE

AntenaSport

Andreea Răducan a gustat din plin gluma, chiar dacă acum 22 de ani a avut de suferit de pe urma pastilei de răceală pe care a luat-o. ”Dar nu sunt răcită”, a fost prima reacție a sportivei, în momentul în care Oprișan a scos pastila, după care a izbucnit în râs.

Reclamă

Eu, îmi aduc aminte că a fost o pastilă! Acum, nu am ce să fac cu ea. Nu sunt răcită!”, a spus Andreea Răducan, râzând.

Andreea Răducan a fost depistată pozitiv cu pseudoefedrină

Andreea Răducan a povestit, ulterior, cum a decurs totul. Campioana noastră a dezvăluit cum a ajuns să ia acea pastilă pentru răceală. Răducan a rămas în istoria sportului românesc, după performanțele fantastice reușite la începutul anilor 2000, când a reușit să câștige o medalie de aur și una de argint la Jocurile Olimpice de la Sydney.

La competiția din Australia, Andreea Răducan reușise să câștige aurul și la individual compus. Comitetul Internațional Olimpic (CIO) a anunțat că tânăra gimnastă a fost depistată cu pseudoefedrină, o substanță regăsită în orice medicament pentru gripă și răceală, aflată pe lista interzisă a forului suprem, la vremea respectivă.

Reclamă

Andreea Răducan, la momentul dezvăluirilor

Sportiva noastră și-a adus aminte că a luat pastila de răceală în timp ce se încălzea.

Diferența de temperatură era mare. Când am plecat din România, vara, erau 30 de grade. La Sydney începuse deja să fie frig. Era problema și cu aerul condiționat și cu schimbul de temperatură destul de brusc. Probabil nici imunitatea mea nu era foarte bună.

Și atunci, fiind în cameră cu Simona Amânar, ea fiind răcită, medicul s-a gândit să nu răcesc și eu. Nici nu știam dacă mă doare pentru că urmează să răcesc sau de la tensiunea competiției.Mi-a dat o pastilă preventiv.

Eu eram în sala de încălzire, urma să mergem în sala de concurs. Eu făcusem un tur și urma să merg la sala de concurs. Eu am luat pastila în mers. Cine și-a bătut capul cu o chestie atât de banală. Puteam nici să nu zic că mă doare capul. Cine s-a gândit la asta”, a declarat Andreea Răducan la AS.ro LIVE.

Reclamă

EMISIUNI

Dan Petrescu, la AS.ro LIVE

Ultimele știri
22:25 Gabriel Tamaş, replică virală: „Nici când eram mic nu am băut apă plată!” 22:09 Cristian Tudor Popescu, după ce Simona Halep a „distrus-o” pe Badosa: „S-a plimbat năucită pe terne, aştepta să piardă!” 22:07 Răzvan Lucescu, anunţ şoc! Antrenorul lui PAOK e cu gândul la retragere: „Îmbătrânesc şi mă gândesc serios să mă opresc!” 21:52 VIDEONana Boateng, pregătit înainte de Pyunik – CFR Cluj: „Toţi suntem gata” 21:50 VIDEODan Petrescu, discurs uluitor înainte de Pyunik – CFR Cluj: „Putem să şi pierdem!” „Bursucul” a făcut iar praf fotbalul românesc: „Uităm unde suntem!” 21:39 VideoBănel Nicoliţă, amintiri senzaţionale înainte să facă show la Splash! Dialog fabulos cu fraţii săi: „‘Aruncă-te!’ / ‘Nu, nu mă arunc!'” 21:00 Wimbledon 2022 | Simona Halep, lăudată în presa internaţională după prestaţia stelară cu Paula Badosa! Cifrele uluitoare ale campioanei noastre 20:50 Reacţii fabuloase după ce Simona Halep a „demolat-o” pe Badosa: „Nu s-a chinuit s-o bată!” / „E agresivă, mai bună pe iarbă decât pe zgură!” 20:40 Simona Halep – Amanda Anisimova, în sferturi la Wimbledon 2022. „Simo” conduce la duelurile directe 20:30 Simona Halep vrea să fie din nou „regină” la Wimbledon: „E o plăcere! Terenul este deosebit!”
Pe același subiect
Cosmin Moţi, în timpul unui interviu pentru Antena Sport
Fotbal • 10:28
AS.ro LIVE | Interviu eveniment cu Cosmin Moţi, în emisiunea lui Cătălin Oprişan. Fostul internaţional român a venit cu poveşti de senzaţie
Cristian Gațu, cel mai mare handbalist român
Handbal • 1 iul., 11:00
Cristian Gațu, poveste savuroasă: „Dinamo era un club renumit pentru a afla lucruri!” Legendarul sportiv juca fotbal şi handbal în acelaşi timp
Cristian Gațu, într-o conferință de presă
Handbal • 1 iul., 9:50
AS.ro LIVE | Cristian Gațu a fost invitatul lui Cătălin Oprișan! Cel mai mare handbalist român a venit cu povești savuroase
Close