Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Triplusalt spre performanță! Marian Oprea și povestea succesului de la Atena: ”Finala nu mi s-a părut deloc grea!”

De Silviu Corneanu
Publicat: 24 iulie 2021, 10:31

Marian Oprea a fost invitat la AS.ro LIVE. Născut în 1982, la Pitești, Oprea a luat medalia de argint la Jocurile Olimpice de la Atena. Acesta a sărit atunci 17:55.

Reclamă
Triplusalt spre performanță! Marian Oprea și povestea succesului de la Atena: ”Finala nu mi s-a părut deloc grea!”

Marian Oprea a pus cuiele-n cui

AS.ro

Triplusalt spre performanță! Oprea a povestit la AS.ro LIVE cum a trăit în ziua finelei de la Atena. Sportivul nostru susține că nu a fost o minune performanța reușită de el. 17,81 este recordul lui Marian Oprea, reușit la Mondialul de la Helsinkni.

Reclamă

Triplusalt spre performanță

Îmi aduc aminte de ziua finalei de la Atena. Nu a fost deloc greu, nu mi s-a părut mie grea. La Rio a fost o tragedie. Când ești conștient de nivelul de pregătire și ai câteva concursuri la un nivel, nu e ca și cum s-ar întâmpla o minune. Ești conștient de ce poți să faci. Se putea și aurul, dar nu a fost să fie”, a spus Marian Oprea la AS.ro LIVE.

Reclamă

Marian Oprea s-a retras din activitate

Marian Oprea a pus cuiele-n cui și nu regretă acest lucru. Acesta a dezvăluit motivele pentru care s-a retras. Pe lângă pandemia de COVID-19, Oprea a renunțat la sport din cauza unor probleme în familie.

Am pus cuiele în cui! Mi-am continuat programul până la jumătatea lunii aprilie. Eram în parametrii normali pentru vremea respectivă. În capul meu cred că aveam șanse suficient de mari să mă calific la Jocurile Olimpice de la Tokyo. În perioada aia am plecat la Pitești, am zis că dacă totul se închide.

A coincis cu o situație mai nefericită în familie de care trebuia să am grijă. Pe la jumătatea lunii mai am vorbit cu domnul Boroi și singurul lucru care mă interesa era când se țin Jocurile Olimpice.
Nu se știa nimic. Mă gândeam că dacă nu se mai țin, dacă mă mai țin pe mine balamalele. Erau prea multe incertitudini și am zis gata, a doua zi m-am oprit. Nu am mai făcut nimic”, a declarat Marian Oprea la AS.ro LIVE.

Reclamă
facebook whatsapp LinkedIn twitter email
EMISIUNI
Eduard Novak, la AS.ro LIVE
Eduard Novak, la AS.ro LIVE
Ultimele știri
22:57 U Cluj – FC Argeș 2-0. Ardelenii se distanțează de locurile retrogradabile, grație golurilor marcate de Remacle și Tescan! 22:28 EXCLUSIVAndorra – România LIVE VIDEO | Florin Bratu a comentat decizia lui Edi Iordănescu de a nu-l lua pe Ianis Hagi la națională: „Dacă dorești să-l ajuți, poți să-l convoci!” 22:26 Răzvan Lucescu, întrebat dacă ar accepta o nouă aventură pe banca naționalei României! Răspunsul a venit pe loc 22:00 Nicolo Napoli n-a mai venit la interviu, după FC U Craiova – CS Mioveni 3-0! Anunțul făcut de olteni 21:41 A murit Nicolae Bara! Fostul patron de la UTA Arad avea 67 de ani 21:15 Mihai Stoica a reacționat după ironiile lui Eugen Neagoe la adresa FCSB-ului: „Aş fi mai rezervat!” 20:46 Andorra – România LIVE VIDEO | Mihai Stoica îl critică pe Edi Iordănescu pentru că nu l-a convocat pe Andrei Borza: „Nu înțeleg de ce!” 20:08 Rafael Nadal, mesaj superb pentru noul lider mondial, Carlos Alcaraz 19:56 Karel Guzman, acuzat că a încercat să intre în sală cu o rangă, înainte de CSM Oradea – U BT Cluj. Incidente la meciul din campionat 19:49 Gabriel Tamaş, dezvăluiri incredibile despre incidentul cu uşa pe care a spart-o de la scara unui bloc din Bucureşti: „Eu am ciocănit, dar femeia nu mi-a deschis!”
Pe același subiect
AS.ro LIVE | Dragoş Buzatu, organizatorul Victory Cup, e invitatul lui Dan Pavel, de la ora 10:30
Extra • 16 mart., 10:16
AS.ro LIVE | Dragoş Buzatu, organizatorul Victory Cup, a fost invitatul lui Dan Pavel
AntenaSport Update 15 martie
Antena Sport Update • 15 mart., 16:38
Camelia Bălţoi îți prezintă AntenaSport Update! Acestea sunt cele mai tari știri ale zilei de 15 martie
AS.ro LIVE | Vasile Andrei este invitatul lui Dan Pavel
Extra • 15 mart., 8:00
AS.ro LIVE | Vasile Andrei a fost invitatul lui Dan Pavel. Povestea portdrapelului României la două ediţii ale Jocurilor Olimpice
Știri
Roxana Blenche şi surorile Odagiu au preparat ”Banofee pie”
Roxana Blenche şi surorile Odagiu au preparat ”Banofee pie”
Închide căutarea