Închide meniul

Antrenorul lui David Popovici, Adrian Rădulescu, a vorbit despre elevul său: „Nu e reîncarnarea lui Adonis sau Apollo”

Bogdan Stănescu Publicat: 24 iulie 2023, 22:11

Reclamă
Antrenorul lui David Popovici, Adrian Rădulescu, a vorbit despre elevul său: „Nu e reîncarnarea lui Adonis sau Apollo

Antrenorul lui David Popovici, Adrian Rădulescu, a vorbit despre elevul său

Adrian Rădulescu (primul din stânga) şi David Popovici (în centru) / Facebook

Antrenorul lui David Popovici, Adrian Rădulescu, a vorbit despre elevul său. David Popovici concurează marţi, 25 iulie, de la ora 14:00, în finala la 200 metri liber. Finala e LIVE exclusiv pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Rădulescu a subliniat că este o presiune mare pe campionul mondial en-titre de la 100 şi 200 metri liber.

Antrenorul lui David Popovici, Adrian Rădulescu, a vorbit despre elevul său: „Nu e reîncarnarea lui Adonis sau Apollo”

Mulți oameni exagerează cu David. De exemplu, despre fizicul lui, despre starea lui. Are o constituție bună pentru un înotător, dar o au si alții. Nu este o reîncarnare a lui Adonis sau Apollo, nu asta este realitatea. Tehnica este întotdeauna mai importantă decât fizicul”, a declarat Adrian Rădulescu despre David Popovici într-un interviu pentru elmundo.es.

Au fost multe zvonuri despre trecerea lui Popovici la 400 de metri liber și la ultimele Campionate ale României a concurat la diverse distanțe la fluture și ștafetă, dar încă nu este momentul. Ne concentrăm pe 100 de metri liber și pe 200 de metri liber. David se bucură ca un copil când își îmbunătățește recordul personal pe alte distanțe și în alte specialități, dar obiectivele noastre pe drumul către Jocurile de la Paris 2024 nu s-au schimbat”, a mai declarat Adrian Rădulescu.

Presiunea este mare, asta este de netăgăduit, dar încercăm să nu-l schimbăm. David este un băiat sensibil, umil, calm. Este un om mai bun decât un înotător”, a mai spus Adrian Rădulescu.

Reclamă

David Popovici, favorit cert la pariuri în finala la 200 m liber! Ce cotă are să câştige

David Popovici e favorit cert la pariuri în finala la 200 metri liber de la Campionatele Mondiale de Înot.

Pe site-ul Betano, David Popovici are o cotă de 1,15 să câştige finala şi să îşi apere titlul de campion mondial la 200 metri liber, obţinut anul trecut.

Cotat cu a doua şansă să câştige este sud-coreeanul Hwang Sun-woo. El are o cotă de 6.50 la câştigarea probei de 200 metri liber de la Campionatele Mondiale de la Fukuoka.

Reclamă 4 / 0/3

Americanul Luke Hobson este creditat cu a treia şansă la câştigarea finalei la 200 metri liber, cu o cotă de 8:00. Hobson a obţinut în semifinale al doilea timp, după cel înregistrat de David Popovici.

Britanicul Tom Dean este creditat cu a patra şansă să câştige finala la 200 metri liber de la Campionatele Mondiale de Înot de la Fukuoka. Campion olimpic în această probă la Tokyo, britanicul are o cotă de 10.00 să câştige în finala de marţi.

Finala de la 200 de metri liber, cu David Popovici în prim-plan, e LIVE pe Antena 1 şi în AntenaPLAY!

Finala de 200 de metri liber de la Campionatele Mondiale de la Fukuoka e LIVE marţi, 25 iulie, de la ora 14:00, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

David Popovici, campionul mondial en-titre la 100 şi 200 metri liber, pleacă favorit în această probă. El va avea cel mai bun culoar, cu numărul 4, după ce a obţinut cel mai bun timp din semifinale.

Toate probele de la CM de la Fukuoka pot fi revăzute aici: as.ro/fukuoka2023.

Despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților canale LIVE pentru competitii sportive, canale live exclusive si canale live pentru posturile TV ale Antenei TV Group, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:05 Cel mai bun jucător de la Corvinul a semnat cu o echipă din play-off-ul Ligii 1! Pierdere înainte de preliminariile Europa League 18:48 Gabriela Ruse s-a calificat în sferturi la Trophee Clarins! A învins-o pe Kristina Mladenovic în 2 seturi 18:45 „Mai bine tăcea!” Cristian Tudor Popescu a răbufnit când a aflat că Simona Halep a „rupt” colaborarea cu Carlos Martinez 18:36 Adrian Mititelu şi-a ales antrenorul cu care să atace revenirea în Liga 1! Primele cinci mutări pe care le face la FCU Craiova 18:18 LIVE VIDEOKazahstan – Suedia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Canada – Norvegia, de la 21:20. Continuă spectacolul la CM de hochei 18:07 Costică Căileanu a murit la 54 de ani, într-un grav accident rutier produs între Năvodari şi Corbu. Tragedie uriaşă în România! 18:03 Federico Piovaccari s-a retras din fotbal! Ultimul marcator din Champions League pentru FCSB a făcut anunțul la aproape 40 de ani 17:50 „Prea bătrân!” Alex Chipciu a ratat transferul şi au apărut dezvăluiri din interior. Ce s-a întâmplat cu adevărat 17:37 „Își arată din nou caracterul murdar!” Suporterii FCSB-ului, atac total după ce Rapid le-a oferit doar 400 de bilete la derby! 17:30 „Durerea a revenit!” Simona Halep, anunţ despre viitorul ei după ce a fost nevoită să se retragă de la Trophee Clarins Vezi toate știrile
Citește și