Închide meniul

Cotele la câştigarea titlului în Superliga Greciei. Ce şanse are Răzvan Lucescu să îşi apere trofeul. Competiţia e în AntenaPLAY

Valentin Pîrcălabu Publicat: 14 august 2024, 17:18

Reclamă
Cotele la câştigarea titlului în Superliga Greciei. Ce şanse are Răzvan Lucescu să îşi apere trofeul. Competiţia e în AntenaPLAY

Cotele la câştigarea titlului în Superliga Greciei. Ce şanse are Răzvan Lucescu să îşi apere trofeul. Competiţia e în AntenaPLAY

Twitter PAOK Salonic

Cotele la câştigarea titlului în Superliga Greciei, competiţie ce începe la finalul săptămânii şi se va vedea exclusiv în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Lucescu are o misiune infernală în acest sezon. Deşi a câştigat titlul cu PAOK Salonic în sezonul trecut, echipa antrenată de Răzvan porneşte cu a treia şansă la câştigarea titlului.

Cotele la câştigarea titlului în Superliga Greciei

Bookmakerii o consideră pe Olympiacos Pireu principala favorită la titlu. La mică distanţă se află AEK Atena, în timp ce PAOK Salonic are a treia şansă la titlu.

  1. Olympiacos Pireu – 2.20
  2. AEK Atena – 3.00
  3. PAOK Salonic – 5.50
  4. Panathinaikos – 6.00
  5. Aris Salonic – 200

Răzvan Lucescu, aproape de o afacere uriașă pe piața transferurilor! 15 milioane de euro pentru o vedetă de la PAOK

Răzvan Lucescu este aproape de o afacere uriașă pe piața transferurilor! Oficialii clubului Wolfsburg, din Bundesliga, au făcut o ofertă uluitoare pentru unul dintre jucătorii lui PAOK.

PAOK a fost eliminată din turul 3 preliminar al Champions League de Malmo, iar acum se pregătește pentru debutul în noul sezon de campionat, pe 17 august. Meciurile din campionatul Greciei se văd LIVE în AntenaPLAY.

Reclamă
Reclamă 4

Potrivit informațiilor oferite de gazzetta.gr, Wolfsburg face tot posibilul pentru a-l transfera pe Konstantinos Koulierakis de la PAOK. Germanii au „pus pe masă” suma de 15 milioane de euro pentru elevul lui Răzvan Lucescu.

Totuși, oficialii lui PAOK vor lua în calcul oferta doar după play-off-ul UEFA Europa League, acolo unde clubul a ajuns după înfrângerea cu Malmo. Sursa citată anterior anunță faptul că echipa lui Lucescu le va da un răspuns celor de la Wolsfburg după data de 29 august.

În vârstă de 20 de ani, Konstantinos Koulierakis este un produs al academiei lui PAOK. Acesta este cotat, în momentul de față, la suma de 8 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Reclamă

La ce echipă va juca Ianis Hagi în noul sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:23

Helmut Duckadam, pe „modul Dan Nistor” după Astana – Corvinul 6-1. Marius Lăcătuş a intervenit imediat

18:58

Gigi Becali, atac la arabii care l-au cumpărat pe Coman: „Vrăjeală! Minciuni! Aşa au făcut şi cu Budescu”

18:45

Astana – Corvinul 6-1. Hunedorenii şi-au încheiat parcursul european, după dezastrul din Kazahstan

18:33

Programul etapei a 7-a din Liga 1! Când se joacă Dinamo – Universitatea Craiova

18:17

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 14 august

17:59

Cât costă biletele la meciul LASK Linz – FCSB! Austriecii sunt montaţi înaintea duelului cu roş-albaştrii: „Şansă de răzbunare”

1 FCSB – Sparta Praga 2-3. Campioana României a încercat o remontada istorică, după o primă repriză de coşmar 2 FotoIubita lui Marius Ștefănescu, mesaj superb în ziua în care jucătorul a împlinit 26 de ani: „Te iubesc enorm!” 3 FotoTeodora Meluţă a semnat cu o echipă din Turcia: „Aştept cu încredere această nouă experienţă!” 4 PAOK – Malmo 3-4 (d.p). Dramă pentru Răzvan Lucescu. Campioana Greciei, eliminată din Liga Campionilor 5 „Cu Rapid este un meci ca oricare altul!” Cătălin Cîrjan, dezlănţuit înaintea derby-ului din Giuleşti: „Mergem să câştigăm!” 6 Dan Şucu s-a întâlnit cu antrenorul care este favorit să îl înlocuiască pe Neil Lennon! Lovitura pregătită de patronul Rapidului
Citește și