Închide meniul
VIDEO

Filmul „execuției” din Cupa Franței! Toulouse a condus-o pe Nantes cu 4-0 după doar 31 de minute. Logan Costa și Thijs Dallinga au reușit câte o „dublă” fiecare

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 29 aprilie 2023, 22:39

Filmul execuției” din Cupa Franței! Toulouse a condus-o pe Nantes cu 4-0 după doar 31 de minute. Logan Costa și Thijs Dallinga au reușit câte o dublă” fiecare

Toulouse a condus-o pe Nantes cu 4-0 după doar 31 de minute.

Foto: Profimedia

Filmul „execuției” din Cupa Franței! Toulouse a condus-o pe Nantes cu 4-0 după doar 31 de minute. Logan Costa și Thijs Dallinga au reușit câte o „dublă” fiecare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deși meciul era considerat unul foarte echilibrat, startul acestuia nu s-a dovedit deloc a fi așa. Echipa din sudul Franței a preluat rapid inițiativa, înscriind foarte repede patru goluri.

Filmul „execuției” din Cupa Franței! Toulouse a condus-o pe Nantes cu 4-0 după doar 31 de minute. Logan Costa și Thijs Dallinga au reușit câte o „dublă” fiecare

Fundașul central al lui Toulouse a înscris prima dată în minutul 4, cu o lovitură de cap, după un corner foarte bine executat. Golul a fost validat cu ajutorul sistemului VAR. Toulouse a continuat să forțeze, iar în minutul 10 tabela arăta deja 2-0 în favoarea sa.

Același Logan Costa s-a aflat în locul potrivit, la momentul potrivit și a majorat diferența tot cu o lovitură de cap. Apărătorii lui Nantes nu au avut replică, iar echipa din sudul Franței a căpătat un avans important după doar 10 minute de joc.

Toulouse nu s-a oprit, iar scorul a devenit 3-0 în minutul 23, după ce Dallinga a marcat cu o scăriţă de efect. Același fotbalist olandez a dus scorul la 4-0 în minutul 31, transformând meciul de pe Stade de France într-unul de vis pentru Toulouse.

Reclamă

Emmanuel Macron i-a încurajat pe jucătorii de la Nantes și Toulouse, înainte de startul meciului!

Emmanuel Macron i-a încurajat pe jucătorii de la Nantes și Toulouse, înainte de startul meciului! Finala Cupei Franței poate fi urmărită, exclusiv, în AntenaPLAY.

Deși Franța a fost zguduită de proteste masive, după ce reforma pensiilor a fost aprobată, Emmanuel Macron a păstrat tradiția și și-a făcut apariția la finala din Cupa Franței.

Președintele Franței i-a așteptat pe jucătorii celor două formații la vestiare, urându-le tuturor să aibă parte de un meci bun. Fotbaliștii au fost plăcut impresionați de prezența președintelui, i-au strâns mână și i-au mulțumit pentru încurajare.

Reclamă 4 / 0/3

Deși este prezent la meci, există posibilitatea ca Emmanuel Macron să nu coboare pe teren la finalul meciului pentru a înmâna trofeul câștigătoarei. Date fiind nemulțumirile din Franța, suporterii ar putea reacționa violent la adresa președintelui.

Ce îi pregătesc fanii lui Emmanuel Macron la finala Cupei Franței

Ce îi pregătesc fanii lui Emmanuel Macron la finala Cupei Franței. Nantes – Toulouse e LIVE exclusiv sâmbătă, de la ora 22:00, în AntenaPLAY.

Franța a trecut prin mari proteste, după ce a fost aprobată mărirea vârstei de pensionare de la 62 la 64 de ani. În acest context, microbiștii din Hexagon vor să-i pregătească o scenografie președintelui.

Conform tradiției din Franța, în fiecare an, la finala Cupei, președintele coboară pe teren la finalul meciului pentru a oferi trofeul echipei câștigătoare. În acest sezon însă, situația este una foarte complicată.

După scandalul uriaș provocat de reforma pensiilor, suporterii prezenți la meci vor ține cartonașe roșii pe care să le afișeze în concomitent în momentul în care Emmanuel Macron pășește pe gazon. Totul va fi o formă de protest, iar organizatorii speră ca lucrurile să nu degenereze, anumță presa din Franța.

Recomandări
  • Filmul „execuției” din Cupa Franței! Toulouse a condus-o pe Nantes cu 4-0 după doar 31 de minute
  • Logan Costa și Thijs Dallinga au reușit câte o „dublă” fiecare

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 13:21 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang e ACUM în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” Vezi toate știrile
Citește și