Închide meniul

Mesajul postat de Edi Iordănescu la 4 dimineața, după ce a calificat România la EURO 2024

Dan Roșu Publicat: 19 noiembrie 2023, 8:16

Reclamă
Mesajul postat de Edi Iordănescu la 4 dimineața, după ce a calificat România la EURO 2024

Mesajul postat de Edi Iordănescu la 4 dimineața, după ce a calificat România la EURO 2024

Edi Iordănescu, pe banca României / Profimedia Images

Mesajul postat de Edi Iordănescu la 4 dimineața, după ce a calificat România la EURO 2024 spune multe despre felul în care selecționerul a trăit meciul cu Israel, de la Budapesta, dar și întreaga campanie de calificare la competiția de la anul din Germania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce s-a liniștit în urma interviurilor și a conferinței de presă, unde jucătorii au făcut spectacol, Edi Iordănescu a ales să posteze pe Facebook un mesaj care spune totul despre unitatea grupului pe care a menționat-o de-a lungul preliminariilor.

Mesajul postat de Edi Iordănescu la 4 dimineața, după ce a calificat România la EURO 2024

”Româniaaaaa”, este mesajul postat de selecționerul nostru, care a atașat și o poză cu jucătorii și stafful naționalei, care au muncit pentru obținerea biletelor pentru Germania.

La 30 de ani după ce Gică Hagi și Anghel Iordănescu ne calificau la Mondialul din 1994, a venit rândul lui Edi și al lui Ianis să ne ducă la un EURO. Și asta după nouă meciuri fără înfrângere, într-o grupă cu Elveția, Israel, Belarus, Kosovo și Andorra.

Reclamă

Reacția lui Edi Iordănescu după calificarea la EURO 2024

Edi Iordănescu nu s-a ferit să vorbească după finalul meciului cu Israel și despre criticile care i-au fost aduse de-a lungul campaniei de calificare.

”A fost datoria mea ca să protejez jucătorii în care am crezut, sunt mândru că îi antrenezi şi consider că era firesc şi era normal să îi apăr cu toată fiinţa mea. Nu a fost uşor pentru că nici eu nu am avut o viaţă foarte uşoară, încă de acum 2 ani de când am semnat cu echipa naţională am fost criticat.

Mi s-au făcut multe nedreptăţi, au fost multe vorbe spuse cu răutate, au fost jigniri. A fost consemnată decizia de a fi numit la echipa naţională, dar am rămas consecvent. Am crezut în ce înseamnă echipa naţională. Am muncit şi am ajuns aici!

Reclamă 4 / 0/3

Eu aş vrea totuşi să împart şi nişte mulţumiri pentru că de mâine nu mai apuc, de mâine intru în gândirea meciului cu Elveţia. Vreau să mulţumesc familiei mele, părinţilor, soţiei, copiilor. Fraţilor care au fost alături de mine la meci, surorii mele, întregii familii, tuturor celor care au fost alături de noi.

Suporterilor care au crezut în noi de la început. Tuturor celor care au crezut. Echipei din spatele echipei. Nu în ultimul rând preşedintelui Federaţiei şi Federaţiei. Mi-au dat libertatea să iau deciziile 100% liber!

Nu îl ultimul rând îi mulţumesc lui Dumnezeu că a fost alături de noi şi personal mie mi-a ascultat rugaciunile. Pentru că sunt un om credincios şi mă rog pentru familia mea, pentru sănătatea familiei mele, în acelaşi timp m-am rugat şi pentru naţionala României”, a spus Edi, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
4
mai
22:02
Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic
4
mai
21:31
NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final
4
mai
21:29
Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri
4
mai
21:00
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY
4
mai
20:42
„S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri
4
mai
20:35
U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda
4
mai
20:29
Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori”
Vezi toate știrile
Citește și