Închide meniul
Video

Premieră după 1994 la Fukuoka! O înotătoare din China a devenit campioană mondială la 100 metri fluture!

Bogdan Stănescu Publicat: 24 iulie 2023, 17:26

Reclamă

Premieră după 1994 la Fukuoka! O înotătoare din China a devenit campioană mondială la 100 metri fluture!

Yufei Zhang / Captură AntenaPLAY

Premieră după 1994 la Fukuoka. Yufei Zhang a devenit prima campioană mondială la 100 de metri fluture originară din China din 1994 încoace. Campionatele Mondiale de Înot sunt LIVE exclusiv în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Yufei Zhang le-a învins în finala de la 100 metri fluture, transmisă de AntenaPLAY, pe canadianca Margaret Macneil, clasată pe 2, şi pe americanca Torri Huske, clasată pe locul 3.

Premieră după 1994 la Fukuoka! O înotătoare din China a devenit campioană mondială la 100 metri!

Este prima medalie de aur pentru mine. E cel mai fericit moment pentru mine, mă simt extraordinar”, a spus Yufei Zhang după ce a devenit campioană mondială la 100 metri fluture.

La Campionatele Mondiale de anul trecut, americanca Torri Haske a cucerit aurul în proba de 100 metri fluture.

David Popovici a speriat pe toată lumea la Fukuoka: „E terifiant”! Campionatele Mondiale de Înot sunt în AntenaPLAY

David Popovici a speriat pe toată lumea la Fukuoka. Sportivul român a obținut cel mai bun timp din semifinale, la proba de 200 metri liber.

Reclamă

Înotătorul român s-a calificat în finala probei de 200m liber, de la Campionatele Mondiale de Înot de la Fukuoka, cu cel mai bun timp.

Un specialist din lumea înotului a reacționat după performanța lui David Popovici. Este vorba despre Kyle Sockwell, un fost înotător american, care s-a declarat uimit de cursa reușită de sportivul român.

David Popovici tocmai a bifat timpul ăsta – 1:44.70 – în proba de 200 de metri liber și pare 0% obosit după ce a făcut asta. Tipul ăsta e terifiant”, a spus acesta.

Reclamă 4 / 0/3

David Popovici a evoluat pe culoarul 5, în semifinala 2, acolo l-a avut rival pe pe Luke Hobson, cel care a obținut cel mai bun timp din serii (1:45:69), și pe Pan Zhanle, chinezul care a impresionat pe toată lumea în acest sezon. David Popovici s-a calificat cu cel mai bun timp şi va fi pe culoarul 4 în marea finală.

Probele lui David Popovici sunt live în AntenaPLAY şi pot fi revăzute aici: as.ro/fukuoka2023.

David Popovici, reacţie fabuloasă după cursa de 200 liber: „Nu cumva să fiu atât de tâmpit”

David Popovici a avut o reacţie fabuloasă după cursa de 200 metri liber. Campionul mondial en-titre din probele de 200 şi 100 metri liber s-a calificat în finala de la 200 metri liber cu cel mai bun timp.

Singurele mele dorințe erau să-mi iasă bazinele, proba așa cum am calculat-o. Îmi doream să mă calific primul. Uite că de data asta aveam și un obiectiv pentru a-mi asigura cumva calificare. Am vrut să termin primul seria pentru a știi că voi intra oricum

M-am simțit bine, n-a fost ușor niciodată, nu-i ușor. De dimineață, când terminasem proba, era un bazin de relaxare unde o să mă duc și acum curând. Și m-am întâlnit câțiva competitori și ziceau e ușor, ușor, nu, nu, chiar nu e ușor.

De dimineața am înotat mai încet a 2-a jumătate a cursei. Spre final am sprintat un pic ca să nu cumva să fiu atât tâmpit încât să nu mă calific.

Apa e bună, dar e foarte rece, nu știu ce au japonezii de o fac așa, dar ajută. Publicul japonez e foarte diferit de publicul european. Parcă europenii noștri sunt mai fanatici, țipă, se mișcă mai tare, se agită. Dar e clar că japonezilor le place foarte mult înotul și și sportul se vede”, a spus David Popovici, pentru gsp.ro.

Reclamă

 

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:42 Probleme pentru FIFA! Forul condus de Gianni Infantino, somat de sindicatul fotbaliştilor: „Este dincolo de saturaţie” 11:16 Borussia Dortmund poate câştiga mai mulţi bani dacă pierde cu Real Madrid! Situaţie incredibilă înaintea finalei Champions League 11:10 „Nu a vrut să fie antrenor la Rapid!” Variantă şoc după ce Marius Şumudică nu s-a înţeles cu Dan Şucu 10:29 Bogdan Lobonţ, făcut praf de fanii de la Rapid: „Nu e în sufletul nostru!” „Trădarea” antrenorului nu a fost nici acum iertată 10:23 Suedia – SUA LIVE VIDEO (21:20) în AntenaPLAY! Programul zilei de la Campionatul Mondial de hochei! Primele meciuri sunt la 17:20 9:52 Mutarea de urgenţă pe care Dinamo a vrut să o facă! „Câinii”, loviţi de probleme înaintea etapei decisive din play-out 9:41 Mihai Stoica ştie de ce Dan Şucu nu a vrut să îl aducă pe Marius Şumudică la Rapid: „Discutăm despre un rapidist 100%” 9:11 „Îl are exemplu pe Tănase!” Verdictul lui Ilie Dumitrescu despre transferul lui Florinel Coman în Qatar 8:57 Xabi Alonso nu se opreşte după ce a intrat în istoria fotbalului cu Bayer Leverkusen: „Băieţii mei merită tripla” 8:30 Veşti proaste pentru FCSB şi Rapid! Anunţul făcut de Farul Constanţa în legătură cu Louis Munteanu” Vezi toate știrile
Citește și