Închide meniul

David Popovici, reacţie fabuloasă după cursă: „Nu cumva să fiu atât de tâmpit”! Campionatele Mondiale sunt în AntenaPLAY

Bogdan Stănescu Publicat: 24 iulie 2023, 16:38

Reclamă
David Popovici, reacţie fabuloasă după cursă: Nu cumva să fiu atât de tâmpit”! Campionatele Mondiale sunt în AntenaPLAY

David Popovici, reacţie fabuloasă după cursă: „Nu cumva să fiu atât de tâmpit”

David Popovici, după o cursă / Profimedia Images

David Popovici a avut o reacţie fabuloasă după cursa de 200 metri liber. Campionul mondial en-titre din probele de 200 şi 100 metri liber s-a calificat în finala de la 200 metri liber cu cel mai bun timp. Campionatele Mondiale de Înot sunt exclusiv în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

David Popovici a oferit o declaraţie după cursa foarte bună pe care a făcut-o la 200 metri liber.

David Popovici, reacţie fabuloasă după cursa de 200 liber: „Nu cumva să fiu atât de tâmpit”

Singurele mele dorințe erau să-mi iasă bazinele, proba așa cum am calculat-o. Îmi doream să mă calific primul. Uite că de data asta aveam și un obiectiv pentru a-mi asigura cumva calificare. Am vrut să termin primul seria pentru a știi că voi intra oricum”, a declarat David Popovici pentru gsp.ro.

M-am simțit bine, n-a fost ușor niciodată, nu-i ușor. De dimineață, când terminasem proba, era un bazin de relaxare unde o să mă duc și acum curând. Și m-am întâlnit câțiva competitori și ziceau e ușor, ușor, nu, nu, chiar nu e ușor.

De dimineața am înotat mai încet a 2-a jumătate a cursei. Spre final am sprintat un pic ca să nu cumva să fiu atât tâmpit încât să nu mă calific.

Reclamă

Apa e bună, dar e foarte rece, nu știu ce au japonezii de o fac așa, dar ajută. Publicul japonez e foarte diferit de publicul european. Parcă europenii noștri sunt mai fanatici, țipă, se mișcă mai tare, se agită. Dar e clar că japonezilor le place foarte mult înotul și și sportul se vede”, a mai declarat David Popovici.

David Popovici: „Nu îmi place să pierd!”

David Popovici l-a citat pe Michael Phelps. Românul a spus că americanul este un idol al său şi că şi-ar dori să îl cunoască.

Cred că nimeni nu are dreptul să-și dorească mai mult decât tine, nici măcar antrenorii, nici măcar părinții. Și presiune, presiune, presiune. Întotdeauna există, n-am ce să-i fac. Există, în schimb pot să controlez ce presiune ajunge la mine și, cu fiecare cursă și cu fiecare concurs, învăț să gestionez din ce în ce mai bine.

Reclamă 4 / 0/3

Cum spunea și Michael Phelps, el nu iubea să câștige, ci ura să piardă. Nici mie nu-mi place să pierd, însă știu că dacă se va întâmpla vreodată, pentru că se poate întâmpla ori e o victorie, ori am învățat ceva. Așa că cu mentalitatea asta nu prea are ce să deranjeze”, a mai afirmat David Popovici.

Îmi doresc să-l cunosc pe Michael Phelps, nu am vorbit față în față cu el deși e un om complet normal, dar eu crescând, avându-l ca pe un idol, singurul la care mă uitam atât de mult la înot… Mă trezeam dimineața și asta făceam, mă uitam la cursele lui. Ar însemna ceva chiar important pentru mine să-l cunosc”, a subliniat David Popovici.

David Popovici, în finala probei de 200 de metri liber cu cel mai bun timp

David Popovici s-a calificat în finala probei de 200 de metri liber cu cel mai bun timp din semifinale, la Campionatele Mondiale de la Fukuoka.

David Popovici a evoluat pe culoarul 5, în semifinala 2, acolo l-a avut rival pe pe Luke Hobson, cel care a obținut cel mai bun timp din serii (1:45:69), și pe Pan Zhanle, chinezul care a impresionat pe toată lumea în acest sezon. David Popovici s-a calificat cu cel mai bun timp şi va fi pe culoarul 4 în marea finală.

Probele lui David Popovici sunt live în AntenaPLAY şi pot fi revăzute aici: as.ro/fukuoka2023.

Finala de la 200 de metri liber, unde mare favorit e considerat David Popovici, e programată marți, de la ora 14:02, exclusiv în AntenaPLAY.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:22 „Doamne fereşte!” Dan Petrescu a spus lucrurilor pe nume înainte de FCSB – CFR Cluj: „Îmi dau cuvântul de onoare” 15:03 Irina Begu, în turul 3 de la Roma! Calificare după doar 29 de minute pentru româncă, după abandonul adversarei 14:34 Dominic Thiem se retrage din tenis! Anunţul campionului din 2020 de la US Open: „Am ajuns la concluzia că e decizia corectă” 14:21 Decizia luată de Denis Alibec, după ce a fost dorit la FCSB! Mama atacantului a făcut anunţul: „E un risc, dar şi-l asumă!” 13:43 Cornel Dinu i-a făcut praf pe şefii lui Dinamo: „Au vrut să aibă o jucărie fotbalistică!” Ce a spus despre Mircea Rednic 13:42 Yokohama – Al Ain LIVE VIDEO (sâmbătă, 13:00) în AntenaPLAY. Manşa tur a finalei Ligii Campionilor Asiei 12:57 Mircea Lucescu, mesaj ferm atunci când a fost întrebat despre Rapid! Unde a fost surprins alături de Dan Şucu 12:39 Dinamo a primit o veste uriaşă înaintea meciului cu UTA! Ce a decis Comisia de Recurs 12:26 Câte bilete s-au vândut la FCSB – CFR Cluj! Arena Naţională, gata să „erupă” la meciul campionilor 12:23 FCSB, echipament special la meciul cu CFR Cluj: „Şi cea mai mare echipă din toate timpurile din România a jucat aşa” Vezi toate știrile
Citește și