Închide meniul
Video

Giovanni Becali a anunţat când se întoarce Florin Tănase la FCSB: „A avut o relaţie bună cu mine şi cu Gigi”

Dan Roșu Publicat: 24 noiembrie 2022, 9:18

Giovanni Becali a anunţat când se întoarce Florin Tănase la FCSB

Florin Tănase, în tricoul celor de la FCSB / Hepta

  • Florin Tănase e cotat la 5.5 milioane de euro
  • Gigi Becali îl vrea antrenor-jucător la FCSB

Giovanni Becali a anunţat când se întoarce Florin Tănase la FCSB. Preferatul lui Gigi Becali câştigă peste un milion de euro la Al-Jazira, dar relaţia excelentă cu patronul l-ar putea face să revină la „bătrâneţe”. Ar putea fi antrenor-jucător, după cum chiar Gigi dezvăluia recent.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Tănase a avut o relaţie bună cu mine şi cu Gigi, a fost cu noi tot timpul în ultimii 5-6 ani. El are de jucat încă 4-5 ani acolo, trebuie să îşi pună nişte bani deoparte, câştigă peste 1 milion de dolari.

Giovanni Becali a anunţat când se întoarce Florin Tănase la FCSB

Cred că pe la 32-33 de ani, dacă îşi va păstra forma şi fizicul, se va întoarce la Steaua. Mulţi patroni au câte un căpitan de echipă cu care vorbesc, se sfătuiesc, adică nu e un spionaj făcut de căpitan împotriva colegilor lui”, a spus Giovanni Becali, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă

Patronul vicecampioanei României îl aşteaptă pe Florin Tănase să vină la FCSB. Omul de afaceri este convins că fostul căpitan al echipei sale este varianta ideală.

Gigi Becali îl aşteaptă pe Florin Tănase să vină la FCSB

Becali s-a întâlnit, la Palat, cu atacantul care a adus în conturile lui FCSB nu mai puţin de 3 milioane de euro. Arabii de la Al Jazira i-au achitat clauza de reziliere. Gigi Becali îşi doreşte ca, la finalul contractului cu arabii, Florin Tănase să devină direct antrenor-jucător la FCSB.

Reclamă

Omul de afaceri a recunoscut că, în acest moment, se sfătuieşte cu Florin Tănase pentru a aduce un antrenor cu licenţă PRO.

„O să-l pun pe Tănase să îl antreneze să stea pe capul lui. Tănase o să fie cel mai mare antrenor al lui FCSB. Cu el mă consult, el îi schimbă, el îi dă afară, el îi pune (n.r. a început să râdă). Acum mă consult cu el să văd pe cine vrea să pună.

Uite, cum a zis el. Mi-a spus să îl pun pe Pintilii. L-am pus pe Pintilii. Mi-a zis: ‘Lasă jucătorii să facă antrenamente, ce le place mi mult cu mingea, să joace fotbal 7 contra 2, 9 contra 2’. I-am spus lui Pintilii, aşa am făcut şi uite că am câştigat.

Reclamă 4 / 0/3

Acum să vedem când vine de la arabi peste un an şi jumătate, să îl bag antrenor şi gata. După ce termină, el o să fie antrenor secund şi jucător, iar eu Ferguson„, a spus Gigi Becali în exclusivitate pentru Antena Sport.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia - România
Extra • 27 mart., 12:28
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia – România! Ce banner au afişat