Închide meniul
Video

Olaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 3 mai 2024, 20:12

Reclamă

Olaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa

Captură AntenaSport

Olaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa după ce a devenit campion cu FCSB. Pentru Darius Olaru, titlul cu FCSB e primul din carieră. La anul, vrea să-l câştige din nou. După ce a devenit campion, Olaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama lui.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Darius Olaru joacă cu numărul 27 la FCSB şi a luat primul său titlu din carieră pe 27 aprilie. În disputa cu Armata pentru palmares, FCSB s-a lăudat şi cu al 27-lea titlu în România.

Olaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa

Sincer, nu. Nu prea cred în coincidente. Câţiva prieteni au ţinut şi ei să îmi amintească fix înainte de meci că e ziua 27„, a spus Darius Olaru în exclusivitate pentru AntenaSport.

Cu Farul a fost doar o mică petrecere. Cea mare va fi la meciul cu CFR-ul lui Petrescu, pentru care s-au dat aproape toate biletele. „Va fi special tot ce se va întâmpla. Asteptăm cu nerăbdare meciul cu CFR. Mai mult ca niciodată„, a mai spus Olaru.

Olaru se antrenează pentru o nouă sărbătoare şi anul viitor. (n.r. – pe ce loc ar pune câştigarea titlului) Ar fi clar în top 3 pentru că este un vis devenit realitate. Să câştig titlul şi anul viitor ar fi noul obiectiv„, a mai spus Olaru.

Reclamă

Prietenii i-au blocat telefonul cu mesaje, dar pe cel mai special l-a primit de la mama lui. „Ea e cu mesajele emoţionante şi faţă de ea am o latură mai aşa, mai sensibilă„, a mai spus Olaru.

Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă

Darius Olaru a avut un schimb de replici savuros cu Alex Băluţă, după ce FCSB a cucerit titlul de campioană. Formaţia roş-albastră a învins-o pe Farul cu 2-1 şi a câştigat campionatul.

După bucuria de pe teren şi din peluză, Darius Olaru a venit în faţa jurnaliştilor, dar a fost „întrerupt” de colegii săi. Ştefan Târnovanu, Adrian Şut şi Alex Băluţă au stat în faţa microfoanelor împreună şi s-au distrat.

Reclamă 4 / 0/3

„Nici nu ştiu ce sentimente… Bucurie, am şi plâns. Nişte emoţii de nedescris. Mai mari emoţiile după meci, decât înainte de meci.

(n.r. – de când aştepţi acest moment?) De când am venit aici, de patru ani şi jumătate. Cred că l-am meritat până la urmă”, a spus Alex Băluţă, înainte ca Adrian Şut să îşi facă apariţia.

Adrian Şut: „E prima dată pentru mulţi dintre noi şi cred că merităm această bucurie”.

Chiar dacă FCSB a cucerit titlul, jucătorii lui Elias Charalambous nu au primit încă trofeul:

Alex Băluţă: „Aşteptăm, aşteptăm (n.r. – trofeul). Mai avem trei meciuri, le tratăm serios şi o să ridicăm şi trofeul. E timp de toate”.

Ştefan Târnovanu: „Ne bucurăm şi aşa (n.r. – fără trofeu)”.

Adrian Şut: „Îl avem de mult timp în cap”.

Întrebat despre decizia de a venit la FCSB vara trecută, Alex Băluţă a avut numai cuvinte de laudă la adresa colegilor săi, după care a intervenit Darius Olaru:

Reclamă

Alex Băluţă: „E un sentiment unic. Nu pot să descriu. Asta am visat de când am intrat în vestiar şi am văzut ce băieţi serioşi sunt, ce calitate au şi mi-am dorit din tot sufletul să mă integrez cât mai repede şi să aduc plus”.

Darius Olaru: „Ai cuvintele la tine, copile”.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:05 VideoRomânul stabilit de 25 de ani în Italia ce se ocupă de bunul mers al comunicării între piloţii şi echipele de Formula 1! 21:02 LIVE TEXTCFR Cluj – Farul 0-0 şi Universitatea Craiova – Sepsi 0-0. Luptă de foc pentru locul 2 din Liga 1 20:59 Max Verstappen i-a egalat recordul lui Ayrton Senna! Olandezul are 8 pole position-uri la rând, după calificările de la Imola 20:40 „Șansele sunt minime!” Florin Talpan nu crede că CSA Steaua va avea drept de promovare în Liga 1! Atac total la adresa conducerii 20:29 Adrian Mititelu s-a decis, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a! Ce se va întâmpla cu echipa 20:28 LIVE VIDEOSporting – Chaves 1-0. Campioana Portugaliei primeşte trofeul, LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total la Lisabona 20:18 Florin Talpan a dat în judecată CSA Steaua, iar motivul e incredibil! Prima reacție a juristului: „Am câștigat atâtea procese..” 19:58 Gabriela Ruse, eliminată în semifinalele turneului Trophee Clarins! A fost învinsă de Emma Navarro 19:50 VideoBolton – Oxford United 0-2 a fost în AntenaPLAY. Oxford s-a calificat în Championship! Sărbătoare de zile mari pe Wembley 19:42 „Am aflat și eu!” Prima reacție a lui Xavi, după ce s-a scris că va fi dat afară de la Barcelona! Vezi toate știrile
Citește și