Închide meniul

„A fost înfricoşător” Imane Khelif, prima reacţie după ce le-a făcut plângere penală lui Trump, J.K. Rowling şi Elon Musk!

Publicat: 15 august 2024, 16:58

Reclamă
„A fost înfricoşător Imane Khelif, prima reacţie după ce le-a făcut plângere penală lui Trump, J.K. Rowling şi Elon Musk!

Imane Khelif, prima reacţie după ce le-a făcut plângere penală lui Trump, J.K. Rowling şi Elon Musk!

Imane Khelif / Profimedia Images

Imane Khelif a oferit prima reacţie după ce le-a făcut plângere penală lui Trump, J.K. Rowling şi Elon Musk! Pugilista medaliată cu aur la Jocurile Olimpice a povestit prin ce a trecut în ultima vreme.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Khelif le-a pronunţat numele lui Trump şi Elon Musk în prima sa declaraţie publică după ce s-a aflat că a făcut o plângere penală. Parchetul francez va ancheta postările lui Trump, J.K. Rowling şi Elon Musk de pe reţeaua de socializare a ultimului, X (fostul Twitter).

„A fost înfricoşător” Imane Khelif, prima reacţie după ce le-a făcut plângere penală lui Trump, J.K. Rowling şi Elon Musk!

A fost multă vâlvă din partea politicienilor, sportivilor, vedetelor, artiștilor – Elon Musk și Donald Trump și asta m-a durut foarte mult, nu pot descrie cât de speriată am fost”, a declarat Imane Khelif, în vârstă de 25 de ani, pentru dailymail.co.uk.

Acest lucru m-a afectat. Nu te mint, m-a afectat foarte mult. A durut foarte mult. Nu pot descrie frica pe care am avut-o, dar slavă Domnului că am reușit să o depășesc. Slavă Domnului, toți oamenii din Algeria și din lumea arabă au cunoscut-o pe Imane Khelif prin feminitatea ei, curajul, voința ei”, a mai spus pugilista medaliată cu aur la JO 2024 Paris, potrivit sursei citate.

A fost un scenariu foarte înfricoșător. Sincer, nu-mi place să amestec politica şi sportul, dar ei au adus politica în sport.

Reclamă
Reclamă 4

Sportul și politica sunt două lucruri separate. Acești politicieni nu au dreptul să spună că sunt transgender.

Este o mare rușine pentru familia mea, pentru onoarea familiei mele, pentru onoarea Algeriei, pentru femeile din Algeria și în special pentru lumea arabă. Lumea întreagă știe că sunt o fată musulmană”, a mai declarat Imane Khelif.

Controversata pugilistă Imane Khelif, medaliată cu aur la Jocurile Olimpice, i-a dat în judecată pe J.K. Rowling şi Elon Musk!

Controversata pugilistă Imane Khelif i-a dat în judecată pe J.K. Rowling şi Elon Musk! Medaliată cu aur la Jocurile Olimpice, Imane Khelif îi acuză pe cei doi de hărţuire.

Reclamă

Nabil Boudi, avocatul pugilistei, a anunţat că o plângere penală a fost depusă la parchet, vizând acuzaţia de hărţuire.

Reprezentantul juridic al pugilistei Imane Khelif a precizat că plângerea penală a fost depusă pe numele reţelei de socializare X (fostul Twitter), pe care Elon Musk a cumpărat-o în 2022.

Avocatul a precizat că sunt vizate însă persoanele care ar fi hărţuit-o pe Imane Khalif în anumite postări pe reţelele sociale. J.K. Rowling şi Elon Musk ar fi postat şi ei anumite mesaje pe care avocatul lui Imane Khalif le incriminează.

J.K. Rowling a scris pe contul ei de X, care are 14.2 milioane de urmăritori, că Imane Khelif ar fi un „bărbat” care „se bucură de suferința unei femei pe care tocmai a lovit-o cu pumnul în față”.

De ce va fi nevoie pentru a pune capăt acestei nebunii? O pugilistă ucisă?”, a acuzat celebra scriitoare, autoare a seriei „Harry Potter”.

Elon Musk a distribuit o postare a fostei înotătoare americane Riley Gaines, care a scris că „bărbații nu își au locul în sporturile pentru femei”. „Absolut”, a transmis Elon Musk.

Avocatul Nabil Boudi a subliniat că şi Donald Trump va fi anchetat. „Trump a scris pe X, deci indiferent dacă a fost numit sau nu în plângerea noastră, el va fi anchetat inevitabil ca parte a dosarului”, a declarat avocatul pentru variety.com. „Voi ține bărbații în afara sporturilor pentru femei!”, a transmis Donald Trump pe X. El a distribuit o fotografie din timpul luptei dintre Imane Khelif şi Angela Carini.

Va reuşi Răzvan Lucescu să îşi apere titlul câştigat cu PAOK în Grecia?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:37

EXCLUSIVMihaela Cambei, surprinsă de cadoul uriaş de la Ion Ţiriac: „Mai repede decât mă aşteptam”. Decizia luată după ce a scris istorie

20:25

LIVE TEXTCFR Cluj – Maccabi Petach Tikva 0-0. Dan Petrescu luptă pentru play-off-ul Conference League

20:10

„Nu ai cum să-l ții pe bancă pe Chiricheș” Gigi Becali, criticat pentru decizia pe care a luat-o în privinţa fundaşului!

19:41

„A tras arbitrul cu Sparta Praga la meciul cu FCSB?” Verdictul lui Cristi Balaj!

19:07

„Îşi înmormânta mama, iar în Giuleşti era înjurat” Un fost director sportiv al lui Dinamo i-a luat apărarea lui Neil Lennon!

18:44

Neluţu Varga, deranjat de declaraţiile lui Dan Petrescu: „Să nu se mai plângă”! I-a transmis unde se duc banii din transferuri!

1 FotoIubita lui Marius Ștefănescu, mesaj superb în ziua în care jucătorul a împlinit 26 de ani: „Te iubesc enorm!” 2 Real Madrid a câştigat Supercupa Europei. Mbappe, gol la debut şi primul trofeu european din carieră. Prima reacţie a francezului 3 Ce ne spun cifrele Formulei 1! Analiza lui Adrian Georgescu 4 Gest uriaş pentru Ana Bărbosu, după medalia de bronz cucerită la Paris! Suma pe care o va încasa gimnasta 5 Astana – Corvinul 6-1. Hunedorenii şi-au încheiat parcursul european, după dezastrul din Kazahstan 6 Răzvan Lucescu, prima reacţie după eliminarea dramatică din Liga Campionilor: „Am avut calificarea în mâinile noastre”
Citește și