Închide meniul

Controversata pugilistă Imane Khelif, medaliată cu aur la Jocurile Olimpice, i-a dat în judecată pe J.K. Rowling şi Elon Musk!

Publicat: 14 august 2024, 17:31

Reclamă
Controversata pugilistă Imane Khelif, medaliată cu aur la Jocurile Olimpice, i-a dat în judecată pe J.K. Rowling şi Elon Musk!

Controversata pugilistă Imane Khelif, medaliată cu aur la Jocurile Olimpice, i-a dat în judecată pe J.K. Rowling şi Elon Musk!

Imane Khelif, cu medalia de aur cucerită la Jocurile Olimpice de la Paris / Profimedia Images

Controversata pugilistă Imane Khelif i-a dat în judecată pe J.K. Rowling şi Elon Musk! Medaliată cu aur la Jocurile Olimpice, Imane Khelif îi acuză pe cei doi de hărţuire.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nabil Boudi, avocatul pugilistei, a anunţat că o plângere penală a fost depusă la parchet, vizând acuzaţia de hărţuire.

Controversata pugilistă Imane Khelif, medaliată cu aur la Jocurile Olimpice, i-a dat în judecată pe J.K Rowling şi Elon Musk!

Reprezentantul juridic al pugilistei Imane Khelif a precizat că plângerea penală a fost depusă pe numele reţelei de socializare X (fostul Twitter), pe care Elon Musk a cumpărat-o în 2022.

Avocatul a precizat că sunt vizate însă persoanele care ar fi hărţuit-o pe Imane Khalif în anumite postări pe reţelele sociale. J.K. Rowling şi Elon Musk ar fi postat şi ei anumite mesaje pe care avocatul lui Imane Khalif le incriminează.

J.K. Rowling a scris pe contul ei de X, care are 14.2 milioane de urmăritori, că Imane Khelif ar fi un „bărbat” care „se bucură de suferința unei femei pe care tocmai a lovit-o cu pumnul în față”.

Reclamă
Reclamă 4

De ce va fi nevoie pentru a pune capăt acestei nebunii? O pugilistă ucisă?”, a acuzat celebra scriitoare, autoare a seriei „Harry Potter”.

Elon Musk a distribuit o postare a fostei înotătoare americane Riley Gaines, care a scris că „bărbații nu își au locul în sporturile pentru femei”. „Absolut”, a transmis Elon Musk.

Avocatul Nabil Boudi a subliniat că şi Donald Trump va fi anchetat. „Trump a scris pe X, deci indiferent dacă a fost numit sau nu în plângerea noastră, el va fi anchetat inevitabil ca parte a dosarului”, a declarat avocatul pentru variety.com. „Voi ține bărbații în afara sporturilor pentru femei!”, a transmis Donald Trump pe X. El a distribuit o fotografie din timpul luptei dintre Imane Khelif şi Angela Carini.

Reclamă

„Sunt o femeie puternică!” Imane Khelif a scos oamenii pe străzi după ce a devenit campioană olimpică

Imane Khelif a scos oamenii pe străzi după ce a devenit campioană olimpică. Pugilista aflată în centrul unei controverse uriașe, la Paris, a cucerit medalia de aur la categoria 66 kg. Imediat după victorie a fost nebunie pe străzile din Algeria.

Câştigătoare la puncte în faţa chinezoaicei Yang Liu, campioana mondială în exerciţiu, Imane Khelif a adus ţării sale al doilea titlu olimpic la Paris 2024, după aurul Kayliei Nemour la gimnastică.

Am fost ţinta unor atacuri şi a unei campanii feroce, iar acesta este cel mai bun răspuns pe care îl poţi da. Răspunsul a fost întotdeauna în ring. Sunt o femeie puternică, cu puteri speciale.

Din ring, am trimis un mesaj celor care au fost împotriva mea. Aş dori să le mulţumesc tuturor oamenilor care au venit să mă susţină”, a spus Imane Khelif după succesul din finala de 66 kg, potrivit news.ro.

Începând de vineri seara, numeroase imagini şi videoclipuri difuzate pe reţelele de socializare au arătat că triumful său a fost întâmpinat în Algeria, şi în special în capitala Alger, cu multă bucurie pe străzi.

Printre fumigene, scandări şi strigăte de „Imane, Imane!”, susţinătorii ei au urlat de bucurie şi fericire. Medalia de aur cucerită de pugilistă a devenit un motiv de mândrie naţională în Algeria.

 

La ce echipă va juca Ianis Hagi în noul sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:06

Coşmarul continuă pentru Zhang Shuai. A stabilit un record negatic unic în istoria tenisului

10:45

Fiul lui Ronaldinho și-a găsit echipă în Europa! Cu cine a semnat jucătorul de 19 ani. Anunțul oficial

10:09

Cristiano Ronaldo, Neymar sau Mane sunt câteva dintre starurile din Liga Campionilor Asiei. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY

9:27

Ce jucător este favorit la Balonul de Aur, după ce Real Madrid a câștigat Supercupa Europei! Verdictul specialiștilor

9:04

Carlo Ancelotti, după ce a doborât un nou record cu Real Madrid: „E o onoare să antrenez această echipă!” Ce a spus despre Mbappe

9:02

„Să ieșim din zona fricii!” Cristi Săpunaru, semnal de alarmă înainte de Rapid – Dinamo! Mesaj despre „câinii” lui Zeljko Kopic

1 FotoIubita lui Marius Ștefănescu, mesaj superb în ziua în care jucătorul a împlinit 26 de ani: „Te iubesc enorm!” 2 Real Madrid a câştigat Supercupa Europei. Mbappe, gol la debut şi primul trofeu european din carieră. Prima reacţie a francezului 3 Astana – Corvinul 6-1. Hunedorenii şi-au încheiat parcursul european, după dezastrul din Kazahstan 4 Gest uriaş pentru Ana Bărbosu, după medalia de bronz cucerită la Paris! Suma pe care o va încasa gimnasta 5 Răzvan Lucescu, prima reacţie după eliminarea dramatică din Liga Campionilor: „Am avut calificarea în mâinile noastre” 6 Ce ne spun cifrele Formulei 1! Analiza lui Adrian Georgescu
Citește și