Închide meniul
Foto

A fost umilită de Ion Țiriac, apoi a acuzat că fostul iubit a abuzat-o! Femeia celebră nu iartă pe nimeni. Ce mesaj a transmis

De Antena Sport
Publicat: 13 martie 2023, 19:17

Mihaela Buzărnescu a fost umilită de Ion Țiriac în urmă cu 4 ani, apoi a acuzat că fostul iubit, Marco Dulca, a abuzat-o. Jucătoarea de tenis în vârstă de 34 de ani nu i-a iertat pe cei care au rănit-o de-a lungul timpului. „Miki” a transmis un mesaj puternic pe rețelele sociale, în care lasă de înțeles că nu a uitat cum au făcut-o să se simtă cuvintele dure spuse de anumite personaje din viața ei.

Reclamă
A fost umilită de Ion Țiriac

Mihaela Buzărnescu a fost umilită de Ion Țiriac, în trecut

Mihaela Buzărnescu nu s-a aflat în centrul atenției numai pe terenul de tenis, ci și în afara lui. În 2019, Ion Țiriac i-a pocit numele sportivei aflate pe locul 410 în clasamentul WTA.

Reclamă

A fost umilită de Ion Țiriac, apoi a acuzat că fostul iubit a abuzat-o! Femeia celebră nu iartă pe nimeni. Ce mesaj a transmis

Miliardarul român a oferit o declarație după meciul câștigat de Simona Halep în fața Mihaelei Buzărnescu, la Wimbledon, în urmă cu 4 ani. La momentul respectiv, miliardarul român n-a știut cum o cheamă pe „Miki”.

Reclamă

„Halep n-a jucat deloc bine la începutul Wimbledonului…și am văzut asta în turul 2 cu Buzărescu… cu Buzunărescu… pentru că am fost acolo”, spunea Ion Țiriac, în 2019.

Trei ani mai târziu, Mihaela Buzărnescu a suferit o dramă pe plan amoros. Jucătoarea s-a despărțit de Marco Dulca, apoi l-a acuzat pe fotbalistul Chindiei Târgoviște că a abuzat-o la nivel mental.

„Dumnezeu știe prin ce am trecut, dar eu am fost cea care a acceptat insultele, umilințele, accidentările, acuzațiile produse de imaginația lui. Ce abuz mental!”, a „tunat” Mihaela Buzărnescu, în primăvara anului 2022.

A trecut un an de la despărțirea de Marco Dulca, iar Mihaela Buzărnescu încă încearcă să lase în urmă momentele dificile din trecut.

„Miki” a distribui în mediul online un citat dedicat „câinilor mici” din viața ei.

„Motivația de luni”, a scris Buzărnescu, pe contul de Instagram, la secțiunea story. Sportiva de 34 de ani se consideră un leu în fața oamenilor care au făcut-o să sufere.

„Nu asculta ce spun oamenii pe la spatele tău. Un leu nu se uită niciodată în urmă atunci când câinii mici latră”, este mesajul care a inspirat-o pe Mihaela Buzărnescu.

Mihaela Buzărnescu, mesaj pentru „câinii mici” din viața ei / Instagram

Ce a spus Marco Dulca despre despărțirea de Mihaela Buzărnescu

Marco Dulca a vorbit despre despărțirea de Mihaela Buzărnescu. Mijlocașul celor de la Chindia a dezvăluit că a fost șocat de acuzațiile aduse de jucătoarea de tenis. Dulca vrea să uite cât mai repede relația cu Buzărnescu.

„Nu prea am ieșit să vorbesc despre acest subiect și nici nu-mi face plăcere. S-au luat niște decizii proaste, s-a pus punct și aia a fost. Tot ce a apărut, a apărut la o lună după despărțire. Fiecare cu deciziile lui, fiecare face cum crede.

Ai sta cu cineva dacă e așa rău, 6 luni, un an? Te întreb! Am fost șocat, am rămas mască. Nu mă așteptam, știam că am terminat relația ok, fără certuri. Eram acasă la un prieten, mâncam și-mi suna telefonul încontinuu.

Am răspuns: ‘Bună, sunt X, ce ai de spus despre ce a apărut?’ I-am spus că ne auzim după ce mănânc. Am închis telefonul, i-am spus și lui, n-am mai mâncat liniștit. După ce am terminat, m-am dus în living, am pornit telefonul și… Am văzut tot ce era de văzut, am fost șocat, cinci minute m-am uitat în gol, nu știam de unde până unde a apărut acest lucru. Nu (n.r.- dacă a mai vorbit cu Mihaela Buzărnescu), pentru că nu am vrut să mai apară nimic.

Mama mea era supărată, plângea, era nervoasă, sunt chestii care afectează familia. Fiecare avea alte obiective, ea avea o vârstă, își dorea familie, căsătorie, eu îmi doream carieră, dar eu am lăsat lucrurile să meargă de la sine. Am trecut peste, ce pot să mai schimb acum?

De asta nici nu am vrut să mai iau legătura cu ea. Deloc nu am mai vorbit pentru că știam că dacă încercam, apăreau alte chestii și nu era ok pentru mine. Am avut foarte mult de învățat. Momentan, sunt singur”, a spus Marco Dulca, într-un podcast.

Reclamă
Citește și:
facebook whatsapp LinkedIn twitter email
Închide căutarea